Сполучливи имитации на маркови парфюми - 20

• 137 211
  • 730
  •   1
Отговори
# 300
  • Бургас
Mimeto74,377 на кой парфюм е имитация?Не го видях в списъка на първа страница,явно е нов.
Много се радвам,че ти харесват ароматите.

# 301
  • Бургас
Имитация е на този парфюм-https://www.fragrantica.com/perfume/Creed/Aventus-for-Her-38497.html Днес съм отново с Gucci Bloom,не мога да му се наситя,зимата май ще заложа основно на него. Heart

# 302
Mimeto74,377 на кой парфюм е имитация?Не го видях в списъка на първа страница,явно е нов.
Много се радвам,че ти харесват ароматите.

377 AVENTUS FOR HER-CREED. Да,нов е,ще го видиш в списъка на търговеца от OLX.

# 303
  • Бургас
Благодаря за отговорите,ще го погледна.

# 304
На мен ми дойде малко силен Creed и не си взех.
А при Голдея и Герлен-а намерих някакви общи нотки, които за моят нос си минаха за прекалено общи и съм го оставила за по-нататък. В началото не ги усещах, като ползвах Голдея-та.
Хареса ми обаче Boss - The Scent for Her, който в оригинал не ми беше правил впечатление. Не си взех, защото пък не беше нещо уникално.
Взех си и едни 30мл Пасинджър на Дюпонт, да си имам. Представя се добре на кожата. Усеща се добре около 5-6 часа, после остава един много ефирен аромат, за който трябва да се душа малко като хрътка Grinning

# 305
  • у нас
Good girl  на кой беше най-близка инитацията?  Как ме замислят за she wood....

# 306
  • Варна
 Гърлата на Рефан ползвам аз обаче имах неблагоразумието  да се напръскам с оригинала  Confused и сега не мога да спра да кроя планове как да си го подаря. Иначе е близък всички основни нюанси са хванати,но оригинала има едно такова хубаво развитие и шлейф,шлейф,шлейф  Joy.

# 307
Влизам да споделя за новите придобивки от Заг.Невероятно трайни се оказаха и 3-те,останах очарована.Взех 374 ,375 ,377.По-късно ще споделя и за мъжките,които взех за сина ми.Нека първо да чуя неговото мнение.

# 308
  • Бургас
Браво,супер,със здраве да си ги ползваш!

# 309
Момичета, здравейте. Искам да ви питам Англечето на Т. Мюглер в коя от двете версии е по-добра, изразителна и със собствен почерк, рефанска или роксанска. Аз имам роксанска версия и много ми харесва. Но я видях на щанда на рефан  и помирисах от любопитство. Миризмата нямаше общо с роксанската, мириша само от капачка, вариант за друго тестване няма. Не ми се взимаше и от тях, понеже се задръстих с недойзхарчени шишенца и не искам да ги дойзползвам в интерес на истината, за това разчитам на вашето мнение тук.
Взех си 10 мл.от прада ла фемм, тъй като е нов на щанда, но има нещо горчиво в него за мен обаче..

# 310
Как са Cartier Declaration и 907- Cartier La Panthere на Баргело?

# 311
 Благодарение на solar_fields и аз се сдобих със She wood. и още два аромата. Hugидвам да споделя впечатленията си от тях.
 She wood.
Присъединявам се към всеобщото мнение,че е страхотен.
Още не съм си изградила пълни впечатления,защото го нося 2-ри ден. Не мога да сравня и много с оригинала, защото съм го тествала преди доста време. Спомням си,че не беше траен, не повече от 2-3 часа,което е малко.
Истината е,че е точно "мой аромат" и много ми хареса.Интересно определение му даде мъжа ми:"Лигав и детски,мирише на теменужки."  и отсече, че не му харесва, с което ме прободе в сърцето. Mr. Green
Прекрасни,прекрасни теменужки, сладки и бонбонести точно като виолетките от едно време,връхлитат те наистина изцяло в началото, после стават по-лека, много нежна, ненатрапчива.
 Като отворих бутилчето буквало експлозия от аромати. Но аз надушвам само теменужка и някаква свежа трева. Не мога да позная другите нотки.
 Парфюма е точно като за мен-гора, зеленина, цветя, средна сладост, точно толкова колкото трябва. Наистина е игрив като горска фея, както пише в ревюта му.Впечатлена съм от трайността, над 5-6 часа със сигурност, и като се изкъпя пак мирише,които е показател за качеството и трайността.
Друго,което ми хареса е,че е много приятен в това време точно и постоянно го усещам,върху себе си,лек и недразнещ,незадушлив, просто напомя за себе си,а аз точно такива парфюми харесвам,а не след 1-2 часа аромата да изчезне от теб и все едно не си се пръскал.
Пръснах и на импровизиран блотер, разхождах се,помирисвах кафе,връщах се пак периодично.
Това усещам теменужки и зеленина.Има развитие след време.В началото си е само теменужка.
Много ми хареса!И нарочно оставих лисчето цяла нощ и на другия ден пак миришеше.
Другият Hugo boss-Red е също ми допадна като аромат, пак от този тип, умерено сладък, плодов,интересен, топъл,на червен портокал ми мирише.Ако някой го има може ли да го опише по-подробно какво усеща на неговата кожа.
ММ и за него се произнесе"ааа,този е хубав"  Mr. Green
И третият-Mon guerlain е ванилов, много сапунен, твърде обикновен за моя вкус. В началото супер натъртваща ванилия,силен,синтетичен, после ми замирисва на сапун.

# 312
Ах, с този She Wood ще ме накарате да поръчвам и аз от сайта. Няма го наличен при нас. Имам тестерче на оригинала и мога да сравня.

# 313
  • София
И аз ходих тези дни до Заг да пробвам новите им предложения, но нищо не ме грабна.
Бях обещала на приятелка да взема Narciso Poudree, но не посмях. Тестерът в магазина беше със същия оранжев цвят като онзи от снимките на Солар. Блотерът, върху който пръснах също се оцвети. Как да купя това нещо? Angry

# 314
Поръчах от търговеца в ОЛХ,ще дойдат в събота,като ги пробвам  ще споделя.За мен-374 ,375 ,377 ,а за сина ми 249,250.

Влизам да споделя,пристигна ми пратката,Еее,няма такива аромати,невероятни са.Така прекрасни са ,както ми ги описахте-благодаря ви! Остана да видя как са като трайност.Сина ми също е изключително доволен.Flowers Hibiscus

Сина ми също е доволен,казва,че са изключително трайни аромати.Мисля,че направих добър избор.

Общи условия

Активация на акаунт