Второкласници 2017/2018 - тема 8

• 68 533
  • 740
  •   2
Отговори
# 390
 На мен ми беше интересно да прочета как се решава въпросната задача и не мисля ,че се натовари темата.  Даже беше полезно- аз например не следя другата тема Hands V

# 391
  • Кърджали
И аз покрай тази задача научих нови неща. Според мен е полезно и наличието им в тази тема. 
Времето се развали, а моята утре е на екскурзия. Късмет...

# 392
И за мен беше полезна задачката да я видя и тук.

Нашите вчера се върнаха от екскурзия.

Александра ,къде ще ходят ?

# 393
  • Кърджали
Лиси, до Асеновград и музея на авиацията в Крумово.
Ентусиазъм ги тресе, но дано времето бъде с тях

# 394
Дано , Алекс  Hug

# 395
  • София
О, моля не ме разбирай грешно! Не мисля, че е проблем да си обсъждаме задачки и тук. Темата си е за всичко.
Но ми е направило впечатление, че там, в оная тема, има много опитни хора, а и задачите се знаят като цяло, и много хубаво ги обясняват със съответния материал. В този смисъл може да е полезна, ако някой не я знае.

# 396
  • Кърджали
Попадала съм на темата за задачите ( и като човек който не просто е на Вие с математиката, ами направо аи говорим на различни езици) и ми е била интересна. По всичко друго криво ляво мога да помагам на децата, но по математика съм много зле. Та и темата ще е полезна. Аз и затова записах щерката на математика в ОДК, да намира помощ ако закъса някъде

# 397

Aлекcандрa - утре го дават да не вали и температурите ще са с 2-3 градуса по-нагоре. Нашите също отиват на авиомузея, но в петък. Много, много няма да им се стори екскурзия, защото е на 3 км от Пловдив, но това са избрали. Тогава уж обещават да е слънчево и още по-топло.

# 398
  • Кърджали
Мише, ексурзията им беше днес. Валя цял валя, но децата пак са щастливи и доволни. Утре или вдругиден щели да имат някакво контролно.  Кати не разбрала по какво.

# 399
  • Пловдив

Aлекcандрa - утре го дават да не вали и температурите ще са с 2-3 градуса по-нагоре. Нашите също отиват на авиомузея, но в петък. Много, много няма да им се стори екскурзия, защото е на 3 км от Пловдив, но това са избрали. Тогава уж обещават да е слънчево и още по-топло.

Подробности от кога до кога ще е в петък програмата на децата знаеш ли?

# 400
Аз с въпрос не точно по темата, извинявам се, но тук бих могла да получа отговор.
Пуснаха ли втория транш на помощите за първокласници  от БЧК за 2016г?

# 401
Аз с въпрос не точно по темата, извинявам се, но тук бих могла да получа отговор.
Пуснаха ли втория транш на помощите за първокласници  от БЧК за 2016г?

Не. Имало някакво забавяне и се очаква през ноември да стартира втория транш. Така ми отговориха от нашия клон на БЧК.

# 402
  • на последния етаж
Какъв е този втори транш? Какви са условията? Може ли малко повече информация? Благодаря!

# 403
  • Пловдив
Пуснаха ли втория транш на помощите за първокласници  от БЧК за 2016г?

В сайта на БЧК трябва да има график

Какъв е този втори транш? Какви са условията? Може ли малко повече информация? Благодаря!

За първокласниците,които са имали право на помощта за първокласник

# 404
Мерси, Кристал 💐.
П.п Лита, условия няма - ако сте взели първата помощ трябва да получите и втората.  С някои от продуктите се получи проблем, затова разделиха помощта на 2 транша....сега трябва да се раздаде олио, мед, леща...за това се сещам.

Общи условия

Активация на акаунт