Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога трябва да посетя лекар по време на бременност?
Какви са преживяванията на други майки по време на бременността?
Кога трябва да приемам фолиева киселина по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога трябва да посетя лекар по време на бременност?
Първият преглед при бременност обикновено се провежда в рамките на първите седмици след потвърждаване на бременността. Обикновено това е между 6-та и 8-ма седмица. Вторият преглед може да бъде около 12-та седмица. Важно е да се консултирате с лекар, който ще определи подходящи дати за прегледи и изследвания въз основа на индивидуалните характеристики на бременността ви.
-
Какви са преживяванията на други майки по време на бременността?
-
Кога трябва да приемам фолиева киселина по време на бременност?
-
Какви са симптомите на бременността?
-
Какво представлява форумът и какви теми се обсъждат в него?
.
. На моменти се чудя как има хора, които още искат да общуват с мен.
. Явно още вярват в мен
на мен днеска ми е много лошо.направо немога да си намеря място.
да ви питам вие имате ли намерение да ходите на плаж.понеже аз ходих два пъти ве4е и си стоях под 4адъра.в водата влизам само да се намокря и излизам.няма да ми попре4и нали
Аз днес ходих да ми взимат кръв за разни изследвания и ми източиха 6 (!!!) епруветки с кръв.
А най-ме е яд, че никой не ми обясни какви са всичките тия изследвания, които ще ми пуснат. Утре за резултатите се надявам лекарката да ми обясни поне малко от малко.
И така вече 3 години не пуша и се чуствам страхотно. В началото имаше моменти в които исках да запаля, но с времето тези моменти изчезнаха и сега съм горда непушачка 
всичко да е наред. Стискайте ми палци. 
но като цяло дори малко съм отслабнала, но моя позната ми каза, че е нормално първите месеци да свалиш кило-две. Взела съм си 2 поли, ще си взема още някоя друга рокля и ще изкарам лятото. Те са такива, че могат да се носят и след бременността(еластични в кръста). И така. Ще ставам, защото имам да чистя
и после продължавам с ученето
, че изпитите мен си чакат, няма как. Искам да ви питам: Казвате ли, че сте бременна? Защото някой хора казват, че преди 3 месец не било добре, но аз толкова се радвам, че не мога да се сдържа.