Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога трябва да посетя лекар по време на бременност?
Какви са преживяванията на други майки по време на бременността?
Кога трябва да приемам фолиева киселина по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога трябва да посетя лекар по време на бременност?
Първият преглед при бременност обикновено се провежда в рамките на първите седмици след потвърждаване на бременността. Обикновено това е между 6-та и 8-ма седмица. Вторият преглед може да бъде около 12-та седмица. Важно е да се консултирате с лекар, който ще определи подходящи дати за прегледи и изследвания въз основа на индивидуалните характеристики на бременността ви.
-
Какви са преживяванията на други майки по време на бременността?
-
Кога трябва да приемам фолиева киселина по време на бременност?
-
Какви са симптомите на бременността?
-
Какво представлява форумът и какви теми се обсъждат в него?
Добре дошла си при нас януарките, заповядай в нашата тема там са разискани много въпроси. И аз бях много шокирана в началото, но сега съм по-спокойна. Слабите болки ниско долу са нормални, защото матката притиска яйчниците, но при мен вече изчезнаха. Не се панирай, почивай си, храни се нормално и ако можеш да намалиш и направо да спреш цигарите(съвет от мен, много са вредни за плода), ти сама ще ги спреш като започне да ти става лошо. Заповядай при нас!!!
Аз ви казах, че се заформя голяма група. Много се радвам.
Аз нямам запек, от време на време ми се отвращават определени храни, много усещам миризми и много ми се спи. Сутрин като стана съм плоска като дъска(дори започвам да се колебая дали още съм бременна, но като си пипна гърдите се обеждавам че съм, доста са наедрели и много ме болят при допир), но като поема течности и храна се издувам.
обичам ви непознати бъдещи майчета!Вече съм по-спокойна,а и утре съм на преглед и тогава ще мога да се включа в дискутирането.Благодаря и лек ден!
?
не разбирам ама няма нищо и да кажа че мие първа бременност и съм почти на 28години Юли месец ще ги направя.
, но важното е че сърчицето ни тупка със пълна сила.