Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога трябва да посетя лекар по време на бременност?
Какви са преживяванията на други майки по време на бременността?
Кога трябва да приемам фолиева киселина по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога трябва да посетя лекар по време на бременност?
Първият преглед при бременност обикновено се провежда в рамките на първите седмици след потвърждаване на бременността. Обикновено това е между 6-та и 8-ма седмица. Вторият преглед може да бъде около 12-та седмица. Важно е да се консултирате с лекар, който ще определи подходящи дати за прегледи и изследвания въз основа на индивидуалните характеристики на бременността ви.
-
Какви са преживяванията на други майки по време на бременността?
-
Кога трябва да приемам фолиева киселина по време на бременност?
-
Какви са симптомите на бременността?
-
Какво представлява форумът и какви теми се обсъждат в него?
!Време е вече да се запишем и тук!Още не съм ходила на лекар,но по мои изчисления бебчето ми трябва да се появи навръх рождения ден на "баткото"-14 януари.
!И който умее - да напрви темата ни по-красива
!
и сладки,здрави,прекрасни бебчета да гушнем в първите дни на новата 2007 г
.Нека дотогава светът е станал по-добър,спокоен и чист,за да растат щастливи децата ни
!

Това е страхотна новина.Пожелавам ти лека бременност.
Защооооооооо на мойта дата? (от баткото)
,а от януари
,а след време може и 
, та януари евробебета навред 
! 
!/а без кафе сутрин не можех!/.Тази сутрин се насилих с половин!кафе-първо,че на вкус ми се стори отвратително и второ така ми стана лошо
,че май повече експерименти няма да правя. Засега знаете само вие и мъжлето.Официално-след прегледа.Лека вечер и от ме
и бъдещи януарски бебчета!
. Днес бях на лекар, но бебо е много малъко и не се видя на ехографа и затова ме прегледаха с вагинален ехограф. Тогава вече се видя. Терминът ми е на 9 Януари. Пожелавам на всички лека бременност и много усмивки
!Радвам се,че сте видели сакчето!Желая ти лека и безпроблемна бременност!Дано и каката много се радва на бебчето!Вие казахте ли и вече?Лек ден
!