Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога трябва да посетя лекар по време на бременност?
Какви са преживяванията на други майки по време на бременността?
Кога трябва да приемам фолиева киселина по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога трябва да посетя лекар по време на бременност?
Първият преглед при бременност обикновено се провежда в рамките на първите седмици след потвърждаване на бременността. Обикновено това е между 6-та и 8-ма седмица. Вторият преглед може да бъде около 12-та седмица. Важно е да се консултирате с лекар, който ще определи подходящи дати за прегледи и изследвания въз основа на индивидуалните характеристики на бременността ви.
-
Какви са преживяванията на други майки по време на бременността?
-
Кога трябва да приемам фолиева киселина по време на бременност?
-
Какви са симптомите на бременността?
-
Какво представлява форумът и какви теми се обсъждат в него?
!!!Имаме си вече нова темичка за януарските 2007-беборанчета!!! 

.Пих но-шпа,но ефект-никакъв,така че сега ще си полежа.Така ме е страх,да не се случи нещо лошо...
Не знам връзки ли се опъват,що ли,но все през уикенда ме боли-да не може човек да се поразходи...
А вас боли ли ви нещо?
.нищо няма да стане.не се притеснявай.между другото и аз имам боли ниско долу,но лекаря ми каза 4е не е опасно.само трябва да по4ивам пове4е и ми изписа хап4ета за болката.ина4е много ми се спи.отпаднало ми е.още не ми се гади и повръща и дано да не ми се налага.
това е от мен за днес.лека ве4ер и се пазете 
и мисля да подремна,иначе не знам как ще изкарам до довечера.Попрочетох малко в "Искам бебе"-има разни "съмнителни" персони,а дано скоро се преместят при нас
. Ne6to mi iz4eznaha tezi lenti4ki
, pak 6te triabva da gi opraviam. Ob6to vzeto niama kakvo novo da kaja, no iskam da vidia dali 6te mi se pokajat tozi put lenti4kite i ako ne da se zalaviam za rabota, za da gi opravia
Каката се казва Марияна и е на 2 години и 6 месеца. Не ми ли излизат лентички когато публикувам?
Не мога да повърна...НО ще търпим! Щом е за бебчо