Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога трябва да посетя лекар по време на бременност?
Какви са преживяванията на други майки по време на бременността?
Кога трябва да приемам фолиева киселина по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога трябва да посетя лекар по време на бременност?
Първият преглед при бременност обикновено се провежда в рамките на първите седмици след потвърждаване на бременността. Обикновено това е между 6-та и 8-ма седмица. Вторият преглед може да бъде около 12-та седмица. Важно е да се консултирате с лекар, който ще определи подходящи дати за прегледи и изследвания въз основа на индивидуалните характеристики на бременността ви.
-
Какви са преживяванията на други майки по време на бременността?
-
Кога трябва да приемам фолиева киселина по време на бременност?
-
Какви са симптомите на бременността?
-
Какво представлява форумът и какви теми се обсъждат в него?

Пък на мен доктора ми каза, че като ида на 25.05. пак ще погледнем бебо. Много ми се иска да го видя. Сигурно ще съм притеснена до края на бременността.

Даже ме будеше сутрин да ставам да правя теста
голяма групи4ка маи ще се заформим за януари а.супер.айде 4акаме и още.
!Леле,такава паника съм станала,с Калоян изобщо не съм се замисляла,че може да се случи нещо лошо...Не знам,сигурно от ЕГН-то е,като го знаеш вече,ти става още по-страшно.А и аз съм така натоварена психически,защото сестра ми/с която сме родени на една дата-8 февруари/ след 8 год.стерилитет направи мисед аборт /първо забременяване/ точно на 8 февруари.Направо се побърках покрай нея!Тя-още повече,защото вече е на 38 г.а проблемите са и на съпруга и/азоспермия/.Сега само за това си мисля-за този пусти мисед в 12 г.с.Уж се успокоявам,че не съм като нея-в смисъл нямам никакви здравословни проблеми,още по-малко със забременяване/първия път на втория месец,сега -на първия
!Той ако прочете мислите ми мъжът ми ще ви изпревари!Ох,поплаках си на рамото ви
...извинявайте,ако ви натоварвам...
!Благодаря за разбирането,наистина ми олекна малко,тези неща с никого другиго не мога да ги споделя,още по-малко с майка ми или сестра ми,след всичко,което и се случи.Даже я излъгах онзи ден,че ми е дошло-ами направо незнаех как да и кажа.Като мине предлега тогава ще мисля...
!Исках да е нещо по-различно,такава май не съм срещала...Какво ще кажете?Само,че ми показва 5 седмици и 1 ден,а трябва да е 5 седмици и 4 дни,ама нейсе,ще го преживея...
Така че се усмихвайте по-често.
Каквото ни е писано, това ще се случи. Много спокойствие, силна храна (ако не ви е лошо де
.Само нещо да ме приболи тичам в тоалетната...Като се върна от работа и се залепям за компа-забравих и телевизия,и гоблени и разходки.При всеки постинг с несполука сърцето ми ще изскочи...
Изобщо не можах да се зарадвам като хората и знам,че след време ще имам угризения заради това
Честито за мъжлето и успех на прегледа. После чакам доклад! На мен лекаря ми каза да ида на 23 или 25, за да видим сакчето - това ще съм съответно 5 седмици и 5 дни или 6 г.с.