Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога трябва да посетя лекар по време на бременност?
Какви са преживяванията на други майки по време на бременността?
Кога трябва да приемам фолиева киселина по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога трябва да посетя лекар по време на бременност?
Първият преглед при бременност обикновено се провежда в рамките на първите седмици след потвърждаване на бременността. Обикновено това е между 6-та и 8-ма седмица. Вторият преглед може да бъде около 12-та седмица. Важно е да се консултирате с лекар, който ще определи подходящи дати за прегледи и изследвания въз основа на индивидуалните характеристики на бременността ви.
-
Какви са преживяванията на други майки по време на бременността?
-
Кога трябва да приемам фолиева киселина по време на бременност?
-
Какви са симптомите на бременността?
-
Какво представлява форумът и какви теми се обсъждат в него?
Не исках да казвам, че имам и положителен тест. И знаеш ли, помага. Мисли позитивно! Честно казано и аз си мисля да си дам почивка, така, че ако изчезна нейде да знаете защо. 
имам си плодно сак4е ве4е-11 мм. 
!Много се радвам за теб!
.Ей,нали мога да ида на море в края на юли?Не искам да го изпускам заради малкия-много добре му се отразява здравословно.Аз сигурно също ще се покрия до събота,а после очаквайте/Дай боже
/хубави вести от мене!Още веднъж искам да ви благодаря за подкрепата и разбирането и да ви кажа,колко много означавате за мен
. Пожелавам ти всичко да е наред и сакчето да си е на мястото. Очаквам от всички ви хубави новини
,а моя преглед е чак след 2 седмици(нямам търпение) . Чао на всички и не забравяйте да се усмихвате 
Според калкулатора ще чакаме бебчето на 14 януари
, но ще трябва да се държа!
Следобед отивам на лекар и предполагам ще ми кажат да пазя леглото поне до края на седмицата! Стискайте палци всичко да е ОК.
!Лек и успешен ден на всички
.