Майска пъпка слънцето разпука,евробебе на вратата чука!

• 16 576
  • 237
  •   2
Отговори
# 60
Мариеткааааа, и аз се присъединявам към мамите и ще ти се карам. От такива мисли само можеш да предизвикаш нещо. Недей да си мислиш глупости. На мен ми видяха сакчето след 4 дена закъснение!!! Така че ще ти се види и на теб със сигурност. Както казва Клеми-вероятно няма да се вижда още ембриона. Радвай се на детето си и на предстоящото идване на таткото и си свиркай Simple Smile

# 61
Мариета, ако четенето във форумите те натоварва - спри да четеш! Нормално е, случва се на всички. Ето аз например, когато ми закъсня си забраних да чета изобщо форума. Crossing Arms Не исках да казвам, че имам и положителен тест. И знаеш ли, помага. Мисли позитивно! Честно казано и аз си мисля да си дам почивка, така, че ако изчезна нейде да знаете защо.
В 6 г.с. ще се види плоден сак. На мен тогава ми го видяха. Аз отидох за първи път на лекар на 14 дни закъснение, така че действай! Whistling
Хайде всички по-спокойно.
Живейте си както преди.(е малко по-спокойничко:)) Едва ли на бебчо ще му е хубаво ако сте нервни и притеснени. Не забравяйте, че всичко рефлектира върху бебето, което носите!
Хубава вечер!   bouquet

# 62
  • Willebroek, Belgium
здравейте мацки Hugимам си плодно сак4е ве4е-11 мм. Laughingтолкова се зарадвах.док каза 4е вси4ко е нормално и да не се притеснявам за нищо.даже ми даде и сним4ицата да си го гледкам Joy
мариетка а така мила.няма да се притесняваш.4акаме сега и ти да видиш сак4ето  bouquet

# 63
  • ГОре на черешата...
Доби- Hug smile3501 newsm51!Много се радвам за теб!Аз си направих една хубава разходка.Поговорих си и с джипито на детето ми,която я чувствам близка и споделям всичко с нея!Общо-взето тя повтори това,което вие казахте.Успокоих се,още повече,че мъжлето се обади,че хваща нощния влак,въпреки,че колегите му отиват на купон,и рано утре сутрин ще си е вкъщи.Милия,и той е голяма паника и явно не може да издържи,особено като явно дори и само по гласа ми личи колко съм изморена.Наистина съм скапана,така си мечтая за дъъъългата лятна ваканция и моренцето  grinning039.Ей,нали мога да ида на море в края на юли?Не искам да го изпускам заради малкия-много добре му се отразява здравословно.Аз сигурно също ще се покрия до събота,а после очаквайте/Дай боже newsm17/хубави вести от мене!Още веднъж искам да ви благодаря за подкрепата и разбирането и да ви кажа,колко много означавате за мен  bouquet  bouquet  bouquet!

# 64
Здравейте януарски майчета. Искрено се надявам и аз да вляза във вашите редици. Последния ми цикъл беше на 3-ти април и се изчислих за 8-ми януари. Но това което ме притеснява е размера на плодното ми сакче - 6мм. за края на 6 г.с. Утре съм на контролен и не зная как ще спя тази вечер. Дано да е нарастнало и да се е преместило в средата на матката, че беше до шийката. А и симптомите ми поизчезнаха - странно. Лека вечер на щастливките
 Simple Smile

Последна редакция: чт, 18 май 2006, 09:32 от amadis

# 65
Здравей амадис, добре дошла при нас Hug Моят последен цикъл беше на 4-ти Април и терминът ми е на 9-ти Януари.  Grinning. Пожелавам ти всичко да е наред и сакчето да си е на мястото. Очаквам от всички ви хубави новини Heart Eyes,а моя преглед е чак след 2 седмици(нямам търпение) . Чао на всички и не забравяйте да се усмихвате

# 66
 Cry
така ми се искаше да се похваля, но не би. Тази сутрин прокървих, надупчиха ми дупето и сега ще пазя леглото. Иначе сакчето се е закрепило където трябва и е порастнало малко. Остава ми релакс, вие и   newsm17

# 67
Здравейте момичета Simple Smile
И аз се присъединявам към отбора на януарките. Снощи си направих тест и най-накрая видях  EFP  Според калкулатора ще чакаме бебчето на 14 януари newsm44
Радвам се, че съм при вас и ще бременеем заедно  bouquet

# 68
Здравей amadis, съжалявам че си прокървила, но все пак има и добра новина-сакчето се е закрепило Grinning. Сега само почивка и добро настроение и всичко ще е ок.
Добре дошла при нас Меранда Hug Леко бременеене и на теб ти пожелавам.
На мен напоследък много ми се гади, а в същото време умирам от глад-страхотна комбинация newsm78, но ще трябва да се държа!
Чао на всички

# 69
  • София
Amadis, стискам палци всичко да е ОК!  Praynig  Praynig  Praynig

Момичета, мен днес не ми е добре - боли ме гърлото, притеснявам се и да не вдигна температура, чувствам се като пред грип!  Sad Следобед отивам на лекар и предполагам ще ми кажат да пазя леглото поне до края на седмицата! Стискайте палци всичко да е ОК.

Сутринта направих и от теста, който гинекологът ми даде (защото твърди, че Sure Check не е достоверен) . Та неговия тест е още по-положителен и от Sure Check и втората черта е почти толкова ярка, колкото и контролната!  Mr. Green Само сега стискайте палци да не вдигана температура или нещо, че много ме е страх!

# 70
4естито на януарските мами Heart Eyes

Лека бременност и много усмивки ви пожелава една бъде6а декемврийска мама.  bouquet Grinning

# 71
  • ГОре на черешата...
 Добре дошли на Amadis и Meranda!Желая ви лека бременност и сладки бебешочета накрая!
Amadis,пази леглото и спокойно-щом се е закрепило и е порастнало-всичко е наред!
Meranda,ние с теб сме за една дата,е аз вече за втори път ще чакам бебче на този ден Mr. Green/справка-лентичката на баткото/.
Моят мъж си дойде и аз вече съм много по-спокойна,още повече,че прегледът ми наближава-вдругиден по това време ще зная всичко ли е наред Praynig.
Ним,мен вече втора седмица ме боли гърло,а от вчера губя глас/но това е свързано с работата ми/.Веднага си вземи да смучеш на всеки час Хомеожен,може и Ангинхил-също е хомеопатично.Вземи си и Осцилококцинум-до довечера вземи три дози,утре -2 или 3.Напълно безвредни са.Аз се оправих само с Хомеожен,а сега за гласа-с Хомеовокс.
Айде,повече никакви болежки в темичката ни да няма Naughty!Лек и успешен ден на всички Embarassed!

# 72
Много благодаря за подкрепата ви! ИСКРЕНО ВИ ЖЕЛАЯ ЛЕКА И БЕЗПРОБЛЕМНА БРЕМЕННОСТ. За съжаление моята приключи - не можах да овладея кървенето.  Все пак след някой месец се надявам да направя дъщеря си КАКА. До скоро

# 73
Съжалявам Адамис, наистина много неприятно. Не губи надежда и кураж. Всичко хубаво ти желая Hug До скоро

# 74
  • София/Овча купел 2
Здравейте бъдещи майчета wavey.
Отдавна чакам да се появите.Моето бебче е декемврийче,но терминът ми беше 26.01.2005г.
Желая ви лека и безпроблемна бременност.

Общи условия

Активация на акаунт