Майска пъпка слънцето разпука,евробебе на вратата чука!

• 16 568
  • 237
  •   1
Отговори
# 75
  • някъде в България
Здравейте. Ето че и аз реших да се присъединя към вас. Дълго се колебаех, тъй като все още не сме видели сърдечна дейност, но на прегледа на 16 май видяхме плодното сакче - 6,9мм /5г.с. и 3дни/ Следващият преглед ще бъде на 30 май и се надявам всичко да е наред. Според калкулатора термина ми трябва да е на 13 януари. Дано след 7-8 месеца всички да гушкаме най-здравите и хубави бебчета. УСПЕХ НА ВСИЧКИ И ЛЕКИ И БЕЗПРОБЛЕМНИ БРЕМЕННОСТИ newsm10 newsm10 newsm10.

# 76
Добре дошла в нашите редици Кangel  Hug. Ние също още не сме чули сърдечната дейност на бебо, защото когато ходих на преглед беше твърде рано и видяхме само сакчето. Следващият преглед ще е чак към 5-6 юни и нямам търпение да се убедя че всичко е наред.  Simple Smile Успешен ден ви желая мами! Heart Eyes

# 77
  • София
Момичета, аз си поисках болничен от GP-то, защото гърлото ме притесняваше, а и коремчето ме понаболява. Вие имате ли такива болежки ниско долу - ту в ляво, ту в дясно, ту никъде?
Във вторник съм на преглед при гинеколожката, стискайте ми много палци. Вчера, след като се прибрах и хапнах, полегнах уж за 5 минути (беше към 9 вечерта) и днес едвам отлепих в 10 сутринта! Спала съм повече от 12 часа! И вие ли сте такива поспалани?

# 78
Здравейте мами Simple Smile)
като ще се броим и аз да се включа още не съм добутала до преглед ама то с бебе на ръце е малко по тежичко, само положителен тест си имам и да си призная от бебешки задачки не съм сигурна кога ми е точно последният цикъл Embarassed но по последни спомени ще се чака около 13 януари Simple Smile) леко бременеене с позитивни мисли  Hug

# 79
  • Willebroek, Belgium
здравейте моми4ета и добре дошли на новите януарски май4ета Hug
Ним мила не се притеснявай за болките.и аз ги имам същите.това е от разтягането на матката.все пак ръсте и няма как да не наболява.не е нещо страшно.така 4е спокойно.
  bouquet

# 80
Здравейте мами, появихте се наи-после Hug. Аз също имам болки в гърлото и се чуствам така сякаш имам температура, но на практика нямам. Всех си Осцилокоцинум и хомеожен за гърлото. Ако има ефект ще ви кажа. Simple Smile Иначе Ним и мен ме болеше в началото, но с времето отмин. Не е страшно, както казва Добито от разтягането на матката е.
Привет Елими - ето ти една прегръдка от мен Hug

# 81
  • София
Здравейте!
Как сте, момичета? Ние днес бяхме на преглед, видяхме плодно сакче 1,7см и ембрионче 1см, със сърдечна дейност, даже ми я пуснаха да я чуя , голям кеф! Laughing
На следващ преглед сме след 11-12 дни, тогва ще пуснем и всички изследвания.

# 82
  • ГОре на черешата...
Здравейте!Днес се прибрах от болницата-предчуствията ми излязоха верни.В петък ми направиха абразио с първоначална диагноза-мисед или мола.Ще чакам хистологичните резултати.Приех го напълно спокойно и нормално,може би защото през цялото време вътрешно знаех,че нещо не е наред.Не съм се отчаяла,след два-три месеца пак съм на фронта.Желая ви наистина безпроблемна бременност и здрави бебета!Доскоро!

# 83
Мариетка, съжалявам  Sad Дано скоро се възстановиш и забременееш отново.  Hug
Klemi, ти в коя седмица беше?
Хубав ден желая на всички!  bouquet

# 84
Мариетка наистина много съжалявам за бебо, но да знаеш че те очакваме да се завърнеш и да подхванеш нова темичка Heart Eyes. Кураж
Клеми много се радвам за тебе и твоето бебче. И аз нямам търпение да видя сърдечната дейност на моя бебок, но това ще стане чак след 2 седмици. Ти как се нави да родиш с такава разлика между първото и второто?

# 85
mari eta много съжалявам. Как се справяш? На мен ми казват, че е било за добро. Щом е паднало - било е уведено. Сигурно е така, обаче... Дано след някой месец имаме отново повод за радост

# 86
И аз да се запиша. Събота и неделя правих 2 теста и двата с 2 чертички. Днес бях на преглед и видяхме плодното сакче 8 мм, 5 г.с.. Много съм щастлива, разположено е в средата на матката, нямам търпение след 10 дни да се види ембриома.

# 87
  • София
vvenkova, в 8ма бях, сега ще ходим пак в началото на 10та.
stiliana1, как се навих ли... Laughing. трудно. Бебето беше "изненада"...много се чудих какво да правя и накрая реших, че все ще се справя с двете деца, някакси... Crazy

# 88
  • Willebroek, Belgium
мариетка съжалявам много мила Hug.дано да се оправиш по бързо и скоро да се похвалиш пак.
на мен моми4ета ми става много лошо.сигорно от жегата.тука при нас е много топло Whistlingина4е сега съм на лекар 4ак на 16 юни.дано до тогава да няма усложнения.и като отида ще ми дава направление за изследвания.
ввенкова ти как си мила.става ли ти лошо
лек ден от мен и много усмивки  bouquet

# 89
  • София
galina_dimova, много се радвам, че те виждам тук, мила!

Аз все още съм болнични и понеже нямам нет под ръка, малко се загубих. Предимно си лежа, гледам да не си давам зор и се плаша от мисълта, че трябва в четвъртък да се върна на работа. Утре за първи път ще гледаме сакчето, стискайте палци всичко да е наред.

Мариета, много съжалявам мила! Какво се случи, какво е това, което си си знаела, че ще се случи?

Хубава и много спокойна седмица желая на всички!

Общи условия

Активация на акаунт