Дискова херния - 16

• 202 201
  • 754
  •   1
Отговори
# 135
Не съм установила, че ми влияят на апетита, нито съм качила килограми. Даже обратното, от този стрес по едно време бях станала 45 кила  Tired

# 136
Не съм установила, че ми влияят на апетита, нито съм качила килограми. Даже обратното, от този стрес по едно време бях станала 45 кила  Tired
Grinning Де да можех и аз така да се "стресна" , че да заслабна  Praynig
Напоследък  жестоко ми се отразяват  разни куртизонови и антиалергични лекарства  ooooh!
Мисля ,че от витамините В и Д  също  позаяквам .

# 137
Grinning Де да можех и аз така да се "стресна" , че да заслабна  Praynig
Ох, Ели, внимавай какво си пожелаваш, че може да се сбъдне   Crazy
Иначе, пробвай да ограничиш въглехидратите и спри сладкото, има ефект.

# 138
От кортикостероидите се качват килца със сигурност, а витамините от група В също ми влияят в тази насока за съжаление. Апетитът ми се увеличава значително.

# 139
От кортикостероидите се качват килца със сигурност, а витамините от група В също ми влияят в тази насока за съжаление. Апетитът ми се увеличава значително.

PeaceПо-пухкави , но без бръчки  hahaha Joy
Само да не ме тормозеше кръста , не мога да пътувам , трябва на всеки час да ставам и да  си разкърша
кокаляците  Crossing Arms WhistlingКато правя нещо  в къщи /от домакинстването/ , винаги слагам пояса с ребрата , а напоследък и наколенките - като киборг съм / а , връзвам и китката , която  започна пак да боли от работата с мишката /.
Само  допреди няколко години  ходех на аеробика  със сауна след това  по два пъти в седмицата , разкошни времена !

# 140
Пак може да ходиш, само че на аква аеробика, доста добре влияе на кръста. За пояса и на мен ми препоръчаха при домакинстване да си го слагам. Взех си и столче за гладене http://loren.bg/index.php?page=shop.product_details&flypage= … mart&Itemid=1 и едно сгъваемо столче от Кауфланд, на което ми стои левия крак, ако постоя повечко права до плота в кухнята, така се разтоварвал гръбнакът. Адаптираме се към актуалната обстановка, какво да се прави...
П.С. Днес доста прегреших със сладкото. Склонна съм да обвинявам Уримила за това.

# 141
Пак може да ходиш, само че на аква аеробика, доста добре влияе на кръста. За пояса и на мен ми препоръчаха при домакинстване да си го слагам. Взех си и столче за гладене http://loren.bg/index.php?page=shop.product_details&flypage= … mart&Itemid=1 и едно сгъваемо столче от Кауфланд, на което ми стои левия крак, ако постоя повечко права до плота в кухнята, така се разтоварвал гръбнакът. Адаптираме се към актуалната обстановка, какво да се прави...
П.С. Днес доста прегреших със сладкото. Склонна съм да обвинявам Уримила за това.
bouquetБлагодаря за инфото .Аз имам две бар-столчета , на които се подпирам  като съм в криза и работя права на стационарния компютър .Защо не съм се сетила да си добутам едното до дъската за гладене  newsm78
Това малкото от Кауфланд нещо специално ли е или обикновено ниско столче за подпиране на крака ?

# 142
А, нищо специално, ниско столче от тези, дето приличат на стъпало и на които децата се качват, за да стигнат мивката например. Специалното му е, че се сгъва и не пречи в кухнята когато не ми трябва. Но понеже имам ишиас, като си сложа там крака, който изтръпва и чувствам облекчение. Щото и столчето за гладене ми помага, обаче то пък е на втория етаж при дъската за гладене и не мога да разнасям разни неща по стълбите през цялото време.

# 143
Аз от кортикостероидите и милгамата направо си надебелях. Лежах си кротко в болница, наливаха ме с тях, а аз, понеже не можех да ставам, кротко си преживях по цял ден нещата, дето ми ги носеха за ядене роднини и приятели. Голям глад. Чак като ми изписаха от болницата ЛЛ ме светна, че от лекарствата ми се яде. За една година лечение сложих 10 кила в ремаркето, които после много трудно свалих.... И барем да имаше файда, ами накрая се и оперирах Grinning

Подкрепям мнението за водната аеробика разкошно е. Аз вече не ходя, понеже съм голяма кекла и все настивах, смених я с йога. Но когато ходех болките в кръста бяха мираж.

# 144
Алечка, къде ходеше на водна аеробика?
Някакви групови занимания, или нещо индивидуално?
От кортикостероидите се надуваш, да. Аз съм го преживала и от лекарства за щитовидната, от които бях станала двойна. Справям се с ограчаване на въглехидратите, никакво сладко, повече пържоли, зеленчуци, и винце от време на време, против депресия  Mr. Green

Последна редакция: пн, 02 окт 2017, 08:20 от Lemy

# 145
  • Няма такава държава!
PeaceПо-пухкави , но без бръчки  hahaha Joy
Само да не ме тормозеше кръста , не мога да пътувам , трябва на всеки час да ставам и да  си разкърша
кокаляците  Crossing Arms WhistlingКато правя нещо  в къщи /от домакинстването/ , винаги слагам пояса с ребрата , а напоследък и наколенките - като киборг съм / а , връзвам и китката , която  започна пак да боли от работата с мишката /.
Само  допреди няколко години  ходех на аеробика  със сауна след това  по два пъти в седмицата , разкошни времена !

Този колан си е нож с две остриета - подкрепя кръста, но отслабва мускулите там, т.нар."мускулен корсет" и трябва с много внимание да се използва. И аз си мислех, че не мога да пътувам на дълги разстояния, и аз се схващах, и аз спрях всякакви излизания извън града - еми, луднах, да ви кажа. Как се справихме с това? Мекичка възглавничка на седалката, даже по едно време слагах в колата от тънките матраци /или топ-дето им викат/ и лягах по гръб или настрани на спусната до край назад седалка - проработи, вече не беше толкова трудно пътуването. Отпускаш седалкана назад, колкото ти е удобно, опъваш краката напред /аз качвам моите на таблото/ и се отпускаш така, че вибрациите от пътя да не са точно на опашката и да вървят нагоре по гръбначния стълб, а по целия гръб, малко като масаж. И по-често спиране, за раздвижване - какво толкова, нали не бързаме за никъде, на почивка сме тръгнали?

# 146
Почвам Невритогена, питах приятели в Чехия и казаха че и там го ползват и са доволни. Ако не помага тогава ще мисля за Милгама. Уримил пих ама нещо нямаше ефект. Ще пиша отзиви Wink

# 147
Ето нещо
http://www.bradva.bg/bg/article/article-127357#.WdJ5j1u0PIU

Само  не се смейте силно , защото веднъж от това ми се  сецна кръста  ooooh!

# 148
Алечка, къде ходеше на водна аеробика?
Някакви групови занимания, или нещо индивидуално?

Леми, аз съм в Търново, едва ли ще ти е от полза. Иначе беше групова тренировката.

# 149
Ясно, мерси. Интересно ми е, при такива групови занимания, как се процедира с хората с нашите болежки. Ти можеше ли да изпълняваш всичко, като здравите хора в групата?

Общи условия

Активация на акаунт