Дискова херния - 16

• 202 317
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
  • На планетата земя
Инструктора ако е обучен за работа с хора с нашите проблеми казва кое не трябва да се прави.

# 151
  • София
Здравейте,може ли да споделите мнение за остеопатията? Има някаква клиника вЛозенец.Имам проблеми с врата от доста време и се чудя дали да пробвам.Никак не е евтино обаче.Благодаря Hug

# 152
Ясно, мерси. Интересно ми е, при такива групови занимания, как се процедира с хората с нашите болежки. Ти можеше ли да изпълняваш всичко, като здравите хора в групата?

Аз с времето започнах всичко да мога да правя. Иначе бях казала на инструкторката какви са ми проблемите и тя ми казваше какво да не правя, или как да правя, или ми даваше заместващи упражнения, ако нещо е крайно неподходящо. И с йогата така. Но във водата упражненията се правят много по-лесно и не натоварващо, отколкото на сухо.

# 153
Момичета, в голям уплах съм.
Предстои ми в петък да замина на изложение и 6 дена постоянно там на щанд и тн.
Винаги след изложение съм с тежки кризи, а последния път беше просто ужасно..((

Иска ми се този път да взима колкото се може повече превантивни мерки - моля за съвети.
Заредила съм се с милгама, невритоген, магнезии, обезболяващи, колана ще си нося и тн..
Има ли друго, което може да помогне?

# 154
Момичета, в голям уплах съм.
Предстои ми в петък да замина на изложение и 6 дена постоянно там на щанд и тн.
Винаги след изложение съм с тежки кризи, а последния път беше просто ужасно..((

Иска ми се този път да взима колкото се може повече превантивни мерки - моля за съвети.
Заредила съм се с милгама, невритоген, магнезии, обезболяващи, колана ще си нося и тн..
Има ли друго, което може да помогне?
За друго не се сещам, но почни да пиеш милгамата и магнезия от сега.
За обезболяващи, мен лично много бързо ми действа профенид глобули.
И гледай да не си на течение...

# 155
И гледай вечер да се раздвижиш. Знам, че ще си пребита, но малко йога или плацикане в басейн. И задължително удобни обувки

# 156
Никакъв шанс..(((
А, и в цикл ще съм..Cold Sweat

# 157
Скрит текст:
Ясно, мерси. Интересно ми е, при такива групови занимания, как се процедира с хората с нашите болежки. Ти можеше ли да изпълняваш всичко, като здравите хора в групата?

Аз с времето започнах всичко да мога да правя. Иначе бях казала на инструкторката какви са ми проблемите и тя ми казваше какво да не правя, или как да правя, или ми даваше заместващи упражнения, ако нещо е крайно неподходящо. И с йогата така. Но във водата упражненията се правят много по-лесно и не натоварващо, отколкото на сухо.
bouquet

# 158
  • Варна - Черна гора
Здравейте,
Бихте ли ми препоръчали лекар във Варна?
До сега не съм диагностицирана.
Зная си, че кръста ми е слабо, но явно съм го претоварила и самолечението ми не е успешно.

Предварително Благодаря!

# 159
за капките не знам, но аз пих хранителната добавка флеж плюс ню, някуде след една седмица получих облекчение

Здравейте, къде мога да прочета повече за тази добавка? Не намерих нищо в нета, как е точното изписване на латиница? newsm78 Hug

Редактирам се:
това ли е:
http://bg.flexaplusshop.com/#

струва ми се че за това става въпрос:  http://www.vitalnet.bg/statija/flexa-plus-prirodniiat-liek-za-zdrawi-stawi-30/

# 160
Някой попита за остеопатия... кабинета в Лозенец. За мен това е истината! Бях много зле - осем месеца едва мърдах; хернията ми е голяма (от типа за спешна операция), имам и сериозна стеноза... не съм взимала никакви медикаменти (освен малко хомеопатия и ензими). Това е нещото, което ме оправи! Обаждайте се, записвайте си час без да се колебаете!

# 161
  • София
Някой попита за остеопатия... кабинета в Лозенец. За мен това е истината! Бях много зле - осем месеца едва мърдах; хернията ми е голяма (от типа за спешна операция), имам и сериозна стеноза... не съм взимала никакви медикаменти (освен малко хомеопатия и ензими). Това е нещото, което ме оправи! Обаждайте се, записвайте си час без да се колебаете!
Може ли да споделиш какво представлява прегледа и по-нататъшното лечение. Чиста мануална терапия ли е или комбинират и с нещо друго ?

# 162
Аз също съм ползвала кабинета в Лозенец. Момичето беше сериозно, терапията е около час, обаче мен много ме болеше при самата процедура, на ръба бях да се развикам от болка, малко се поуплаших от такова енергично усукване и припукване, каквото ми приложиха, не почувствах веднага някакъв положителен резултат, но сигурно трябва постоянство. Като за капак графикът им е пълен за седмици напред, работното им време съвпада с моето, прегледите са скъпи и аз се отказах главно защото няма как да съм редовна, а това обезмисля цялото упражнение.

# 163
Здравейте бих искала да попитам ползвалите Дискус композитум мит калмия имахте ли подобрение и от кой ден се усеща?

Съпругът ми има доста голяма стара левостранна херния на ниво Л4иЛ5 и една десностранна Л5 С1 и две протрузии на горните нива. Херниите са стари, отдавна не се бяха обаждали, но от април завлачи един ишиас, който се прокрадна като лека болка и накрая започна да боли много силно и непрекъснато предимно в глезена и горе в седалището. Прави нов резонанс, всичко според разчитащия резонанса е както преди години, макар че тогава беше правил скенер. Казаха че са възпалени нервите Л5, С1 където има херния и двете отляво, нещо като плексит било без други причини. Седалището го боли както при т.нар пириформис синдром, но специалист по това в Пловдив не намерихме. Два пъти би кортикостероидни, два пъти милгама с волтарен, между тях разни обезболяващи, физиотерапия + лазер, текар терапия и нищо ... От 5 дни бие дискус композитум но няма подобрение. Преди 3 години го боля по подобен начин и се оправи от минерални бани но сега не смее да се качи на колата да отиде, а и места няма за да вземе за по-спешни мерки. Не ползва колан, не прави гимнастика, малко успява да стои прав или да ходи защото много го боли и това е от месеци ...

Някакакви идеи за друго лечение ?
Някой от Пловдив би ли препоръчал добър невролог / кинезитерапевт/физиотерпевт за нашия случай, благодаря ви!

Последна редакция: нд, 08 окт 2017, 18:38 от Анонимен

# 164
Здравейте, момичета.
Досега не съм се разписвала в темата, само чета.
Имам от 3-4 години диагноза дискова херния, като сигурно 2-3 години преди това съм си я докарала.
Искам да питам някой ползвал ли е скенар терапия за това?

Общи условия

Активация на акаунт