Какво ви се работи?

• 97 083
  • 1 325
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Хахахаха, и ММ си мечтае на кара ТИР. С мен в каросерията - аз си мечтая за огромен кемпер тип ТИР Simple Smile .
А  както наддавам на килограми, верно мога да напълня някоя каросерия.

# 166
Брей, верно ме подсетихте, че не знам какво му се работи на мъжо. Трябва да го питам, ще ми бъде интересно.Laughing

# 167
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
когато е бил дете, мъжът ми е искал да стане папа.
мъжът ми е протестант  Joy

# 168
А пък аз имам приятел, който е куриер. Много му харесва и каза, че ако един ден спечели от лотарията, пак ще си работи като куриер. Щял да си купи примерно ферари и други бързи коли, но само през свободното си време щял да ги кара, през останалото - щели да стоят на паркинг. "Ще си ходя иначе с пикапа" - каза.  Joy

# 169
ММ е искал да кара боклуджийска кола, много му хатрсвало как изсипва кофите!  hahaha

# 170
ММ е искал да кара боклуджийска кола, много му хатрсвало как изсипва кофите!  hahaha

И аз познавам един, който това е мечтаел да работи, защото е искал да може да върти кофите (тези като цилиндър дето са) от мястото им до камиона и обратно  hahaha

# 171
Моя приятел пък искаше да стане архитект, но така и не успя. Сега казва,че работата на която работи му харесва.И се радвам за което.
Аз  бих станала и брокер, но не знам дали ще се справям с продажбата на имоти, все пак не се продава хляб, и не е лесно сигурно.

# 172
С кофите е култово.Много момчета са го мечтали.Певеца Васил Петров също.Вие минахте на какво ви се е работело,когато сте били малки.Ще се включа макар в желанията ви сегашно време да са ми  по-интересни.
Някога чистачките биеха звънеца в у-ще.Мечтаех да не съм чистачка,а само да бия звънеца,за да спасявам децата поне 5мин.по-рано да свършва часа.За сладоледаджийка също,естествено,за да слагам повече сладолед в чашката.По-късно да лепя плакати. CrazyВиждам,че съм имала конкуренция във фигурното пързаляне. hahahaВинаги аз бях на първото място на почетната стълбичка! Crossing ArmsДругият вариянт е да сме се състезавали в различни години и тук да сме няколко шампионки. Joy

# 173
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Joy Абсолютно! hahaha Явно си се състезавала след мен. Peace Важното е, че сме вяли български флаг на почетната стълбичка. Wink

Моят мъж е залягал на багерчето и някакво чукче. hahaha

В един момент сериозно се бях залетяла към брокерството на недвижими имоти, но у нас то далеч не е такова каквото виждаме в "Ловци на къщи" например.

Сетих се, че някъде в края на 2010г. колеги от браншова организация ми бяха пратили на служебния мейл един доста обемен тест, от не помня коя международна организация, за определяне способности и подходящата професия. Тогава не го попълних, че щеше да ми глътне време, а скоро след това напуснах и акаунтът ми беше закрит. Рових в нета, но намирам някакви елементарни подобни тестове кои ми се виждат по-скоро за забавление. Онзи така и не го открих. Ако някоя от вас знае такъв безплатен онлайн, ще съм благодарна да даде линк. Любопитно ми е каква подходяща професия би ми показало. Simple Smile

# 174
  • На брега на реката
Последната ми детска мечта беше екологията. Това и учих в университета. По стечение на обстоятелствата, преди 2 месеца започнах работа като еколог. 10 години след вИШУто. Не мога да преценя все още дали ми харесва, леко ме разочарова обаче факта, че е твърде далеч спрямо детската ми представа. Но до преди да започна сегашната си работа, бях 100% сигурна, че никога през живота си няма да работя това, което завърших.
Сега ми се работи дегустатор, да пътувам и да опитвам различни храни, деликатеси и местна кухня. Или да съм блогър на кулинарен или пътеписен блог....може и двете. Първото го пробвах и не ми се получи. Рекламата и печалбарската нотка ме отказаха. Пък представата ми за блог беше една такава романтично-вкусна.
Мъжото от малък е искал да се занимава с "тоци" и жици. Бих казала, че е осъществил тая мечта и продължава да я надгражда.

# 175
  • София
:...
Сетих се, че някъде в края на 2010г. колеги от браншова организация ми бяха пратили на служебния мейл един доста обемен тест, от не помня коя международна организация, за определяне способности и подходящата професия. Тогава не го попълних, че щеше да ми глътне време, а скоро след това напуснах и акаунтът ми беше закрит. Рових в нета, но намирам някакви елементарни подобни тестове кои ми се виждат по-скоро за забавление. Онзи така и не го открих. Ако някоя от вас знае такъв безплатен онлайн, ще съм благодарна да даде линк. Любопитно ми е каква подходяща професия би ми показало. Simple Smile

Този линк се "подмяташе" из форума преди 2-3 години, обаче изобщо не си спомням в коя тема. Като го попълних, ми излезе точно това, което работя в момента. Не съм си избягала от съдбата, значи...

# 176
Определено исках да съм рентиер.... Още от мъничка.   Embarassed
Не успях, обаче.   Sad
Може би по-нататък, като порасна още малко. Praynig

newsm10 Joy Не е професия, но може да е много доходоносно и да даде възможност на човек да живее по-леко и да отделя достатъчно време за себе си лично и за хобитата си. Joy Тези, дето съжаляват, че не са станали учители,психолози или лекари - няма защо да съжалявате.  Grinning Голям гърч и изцеждане за нищо, професионална деформация, особено при учителите, като се има предвид и това, че поне 90% от хората само изискват и са неблагодарни...  Grinning  Sunglasses Може би най-добре е работата ти да е и любимото ти хоби и да ти носи и достатъчно приходи, разбира се.  Grinning

# 177
Може би най-добре е работата ти да е и любимото ти хоби и да ти носи и достатъчно приходи, разбира се.  Grinning

Не е точно така. На мен вече хобито ми е работа и ми носи приходи, но ми писва в един момент. Има пренасищане, независимо с какво се занимаваш. Може би е добре да се сменят хобитата от време на време. Simple Smile

# 178
Може би най-добре е работата ти да е и любимото ти хоби и да ти носи и достатъчно приходи, разбира се.  Grinning

Не е точно така. На мен вече хобито ми е работа и ми носи приходи, но ми писва в един момент. Има пренасищане, независимо с какво се занимаваш. Може би е добре да се сменят хобитата от време на време. Simple Smile

Е, така е - дори любимото хоби в един момент се насища и трябва отмора и други занимавки.  Grinning

# 179
:...

Този линк се "подмяташе" из форума преди 2-3 години, обаче изобщо не си спомням в коя тема. Като го попълних, ми излезе точно това, което работя в момента. Не съм си избягала от съдбата, значи...
Стана ми интересно какво ще ми излезе, ако се подхвърли пак, метнете го насам.😀😘

Общи условия

Активация на акаунт