Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-19

• 70 954
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Красе ,сделка си е! Успех!
Знам Simple Smile)) Благодаря! Сега реминтирам и е ужас качването ама така е.

# 511
г. Блокът е на кръстовището на Бенковска със Сливница, г- образния на ъгъла. Стар и чуден, запазен е без проблеми по фасадата дори.
 Но за 60800, ми кажете дали не си беше сделка?!
Къде Бенковска се пресича със Сливница, нещо ми се обърка, нали каза Нептун... newsm78
цената е добра, за 3стаен там е супер дори. Peace

# 512
  • Варна
г. Блокът е на кръстовището на Бенковска със Сливница, г- образния на ъгъла. Стар и чуден, запазен е без проблеми по фасадата дори.
 Но за 60800, ми кажете дали не си беше сделка?!
Къде Бенковска се пресича със Сливница, нещо ми се обърка, нали каза Нептун... newsm78
На кръстовището на Нептун, май Бенковска почва оттам, към Руското е друга улица. Блокът е половината на улицата на Руското, д другата част гледа към Сливница. Ние сме към Сливница.

# 513

На кръстовището на Нептун, май Бенковска почва оттам, към Руското е друга улица. Блокът е половината на улицата на Руското, д другата част гледа към Сливница. Ние сме към Сливница.
Там където има велоалея отпред? Много хубаво място е, винаги ще се продаде за часове. Аз съм учила в руското и района ми е много мил... hahaha

# 514
  • Варна

Там където има велоалея отпред? Много хубаво място е, винаги ще се продаде за часове. Аз съм учила в руското и района ми е много мил... hahaha
Има локално платно и градинка с паркинг, точно на светофара. Отдолу има бомбоубежище. Ни малко хора знаят, така няма да застроят градинката и ще си имам гледката, а не гащите на комшийката.

# 515

Има локално платно и градинка с паркинг, точно на светофара. Отдолу има бомбоубежище. Ни малко хора знаят, така няма да застроят градинката и ще си имам гледката, а не гащите на комшийката.
Знам бомбоубежището, ходили сме от училище... hahaha
Има тавански етаж, значи не си на последния , поне няма да протече...може би единствен минус е, че много от живущите са бабет.

# 516
  • Варна

Знам бомбоубежището, ходили сме от училище... hahaha
Има тавански етаж, значи не си на последния , поне няма да протече...може би единствен минус е, че много от живущите са бабет.
Извинявам се на другите колеги за спама, обаче Лъки, ако знаеш с какъв луд бабет съм комшийка! Колорит и половина. Заела се е да ликвидира наемния бизнес на тавана, пишела статии до 2 часа среднощ и има ключа за коридора за мазето, което не съм виждала хаха... Наклюка кой, къв за 2 минути. Смятам да я черпя едно като оправя, мъка й е, че ще пускам хора там.

# 517

Извинявам се на другите колеги за спама, обаче Лъки, ако знаеш с какъв луд бабет съм комшийка! Колорит и половина. Заела се е да ликвидира наемния бизнес на тавана, пишела статии до 2 часа среднощ и има ключа за коридора за мазето, което не съм виждала хаха... Наклюка кой, къв за 2 минути. Смятам да я черпя едно като оправя, мъка й е, че ще пускам хора там.
Скрит текст:
Тази порода бабки с лошо не става, трябва да и слезеш на нивото... hahaha преструваш се, че много те интересува кой какъв, изслушваш я с умиление и жив интерес. Благодариш и на всяка втора дума, ще те заобича, и ще ти стане безплатен СОТ. Laughing Дръж си я близко...
Свеки има една комшиийка във втория си апартамент, бабет стои на шпионката или на прозореца нон стоп...знае във всеки един момент кой е влязъл и с какво е облечен, включително и в малките часове на ноща... Shocked все едно си имат портиер, който следи всичко... Crazy Обажда се и докладва от, до!
Не вярвах докато не станах свидетел лично...
Луда работа са бабките!

# 518
От безплатен СОТ от такъв тип -глава не боли!Даже полза има!

# 519
  • In transit
Абе и ние имаме такъв безплатен СОТ на 1вия етаж, но не мисля, че е голяма оферта, вечно е на прозореца, даже си е инсталирала леглото там, да не изтърве нещо и някой, обаче я е страх и никога не звъни на полицията. Един път ни информира, че някой се отпитвал да отвори една кола на паркинга (но ни го каза сутринта), друг път наемателите над нея щяха да съборят блока, пак си траеше...само докладва и чака някой друг да направи нещо.

# 520
Абе и ние имаме такъв безплатен СОТ на 1вия етаж, но не мисля, че е голяма оферта, вечно е на прозореца, даже си е инсталирала леглото там, да не изтърве нещо и някой, обаче я е страх и никога не звъни на полицията. Един път ни информира, че някой се отпитвал да отвори една кола на паркинга (но ни го каза сутринта), друг път наемателите над нея щяха да съборят блока, пак си траеше...само докладва и чака някой друг да направи нещо.
Същата работа беше и в нашия блок. Бабите от първия етаж вечно дежуряха или на прозорците или на шпионките, но когато разбиваха мазетата или някои съседи, нищо не знаеха.

# 521
Аз мисля, че този вид СОТ засича/се интересува само от живущите във входа или блока. Като види някой непознат после как ще го оплюе пред познатите му?

# 522
Явно този вид СОТ е с доста разновидности.Слава богу все на поносими и полезни такива съм попадала,но знае ли човек за напред!?

# 523
Аз мисля, че този вид СОТ засича/се интересува само от живущите във входа или блока. Като види някой непознат после как ще го оплюе пред познатите му?
Това обикновено са стари и самотни хора, на които им липсва внимание и личен живот, за това клюкарят. Ако не си живееш в жилището е много добре да си в добри отношения със СОТ-а във блока, с блага дума и малко отделено време ще помогнат...снасят всичко.

# 524
Ооо да, ако даваш под наем със сигурност помага.
Преди близо 20 години щяха да ни подпалят етажа (последен, ограден с решетка) и бабата е отсрещния апартамент ги чула и светнала лампата. Спаси ни жената, но в повечето случаи е много досадно...

Общи условия

Активация на акаунт