Пазарът на недвижими имоти - какво се случва реално?-19

• 71 381
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
Има локално платно и градинка с паркинг, точно на светофара. Отдолу има бомбоубежище. Ни малко хора знаят, така няма да застроят градинката и ще си имам гледката, а не гащите на комшийката.
Обаче, Вашите гащи ще са на постоянен показ на автомобилите, чакащи в задръстването на светофара.  Smirk
Красе, добра си е сделката и както сподели е подходящ имот за отдаване под наем.
Шумът от МПС-та , движещи се по Сливница и чакащи на светофара е денонощен,
прахоляка е невъобразим.
Дано дърветата в градинката се явят преградна "стена" към жилището.
Имам познати, живеещи на ул. "Рила", съседен блок.
Остъклиха си балкона, за да се справят частично с тези проблеми.
Правите ремонти. ВиК-то как е?
Скрит текст:

# 526
Еее, гащи на балкона...голям апартамент е, ще сложат сушилня. Докато е под наем, какво и дреме на Красито кой ще гледа гащите на квартирантите...
За шума си права, аз живея на натоварена улица и ме дразни и шума и праха. Twisted Evil

# 527
Еее, гащи на балкона...голям апартамент е, ще сложат сушилня. Докато е под наем, какво и дреме на Красито кой ще гледа гащите на квартирантите...
За шума си права, аз живея на натоварена улица и ме дразни и шума и праха. Twisted Evil

Лъки, намерете си нещо на по-тихо място, това не си е работа, а и скоро и бебето ще добави към нощния стрес - живот и здраве! Или се изнасяй към Лозенец - тук има такива тихи и зелени местенца, ще то хареса - шегичка, да не с евпрегнеш  Grinning Но сериозно, с почти всичко друго бих се примирила, но не и с голям булевард пред сградата. 

# 528

Лъки, намерете си нещо на по-тихо място, това не си е работа, а и скоро и бебето ще добави към нощния стрес - живот и здраве! Или се изнасяй към Лозенец - тук има такива тихи и зелени местенца, ще то хареса - шегичка, да не с евпрегнеш  Grinning Но сериозно, с почти всичко друго бих се примирила, но не и с голям булевард пред сградата. 
Той не беше голям булевард като купувах, само една улица...но сега вече минават тролей, автобус, всички с личните си автомобили сутрин за работа, вечер след 17 започва отново трафика...за сега съм тук, така или иначе е тясно за 3-ма, та ще се местим един ден, живот и здраве...В Лозенец не искам, защото свеки е там, а има стълби за изкачване, с бебе  не е добра идея...не е на дневен ред сега да се местя, и по добре, защото от хормоните дето ми бушуват, ще изкормя някой, по добре да съм си у нас и никой да не ми дава тон в живота.

# 529

Той не беше голям булевард като купувах, само една улица...но сега вече минават тролей, автобус, всички с личните си автомобили сутрин за работа, вечер след 17 започва отново трафика...за сега съм тук, така или иначе е тясно за 3-ма, та ще се местим един ден, живот и здраве...В Лозенец не искам, защото свеки е там, а има стълби за изкачване, с бебе  не е добра идея...не е на дневен ред сега да се местя, и по добре, защото от хормоните дето ми бушуват, ще изкормя някой, по добре да съм си у нас и никой да не ми дава тон в живота.

Ясно  Peace Аз имах предвид евентуално да търсите нещо свое в Лозенец, не при свеки (опази Боже!!). Но вие си знаете  Peace

# 530
Еее, гащи на балкона...
So Lucky*, за гащите беше шегичка.
Относно шума, има направени шумови карти по градове.
Добре е да се прави справка.
Погледнах за Варна и както предполагах за местоположението на жилището на Красе е на
едно от най-шумните места - над 75дб (синьо):
Скрит текст:
Ето всичко за гр. Варна относно шум:
http://eea.government.bg/bg/dokladi/Varna_Action_Plan.pdf

# 531

Ясно  Peace Аз имах предвид евентуално да търсите нещо свое в Лозенец, не при свеки (опази Боже!!). Но вие си знаете  Peace
Уф, ти пък...при тези цени в момента, дори и да имаме 200 хил евро не бих ги дала за апартамент в София. Crazy

# 532
Уф, ти пък...при тези цени в момента, дори и да имаме 200 хил евро не бих ги дала за апартамент в София. Crazy

Добре де, те и във Варна са високи, доколкото разбирам, тоест ,можете да направите суап евентуално. Все пак някъде трябва да се живее, а на шумна улица е кофти, а и все някога ще търсите по-голямо. Само разсъждавам, не че нещо  Peace

# 533
  • Варна
Хахах, гащите ми..
Аз живея сега на Чаталджа срешу пазара точно, спалните към пазара. Е, познайте дали отварям прозорци?! Кебапчетата денонощно музика и кикот. Но свикнах.
А в Победа тишина, ама всеки бяга оттам, що ли?!
Тук, шумът е към кухня и хол, а спалните откъм детската градина.
На Чаталджа сложих 5камерен саламадър и бива.
Обаче ремонтът, мале, мале.. сега кърти блажната боя ММ от кухнята. Накрая ще стане по-хубаво от нашата обител Simple Smile

# 534
  • София
То шума не е най- страшното, въпреки че е досаден. Мен ме плаши въздуха който дишаме и без това , пък обгазения въздух на някое кръстовище или светофар, където форсират колите,  Confused  да ми влиза в спалнята , айде няма нужда.

# 535
Еее, гащи на балкона...
So Lucky*, за гащите беше шегичка.
Относно шума, има направени шумови карти по градове.
Добре е да се прави справка.
Погледнах за Варна и както предполагах за местоположението на жилището на Красе е на
едно от най-шумните места - над 75дб (синьо):
Скрит текст:
Ето всичко за гр. Варна относно шум:
http://eea.government.bg/bg/dokladi/Varna_Action_Plan.pdf

Имате ли и подобна информация за София - актуален линк?

# 536
  • Бургас
Пав, много полезна карта за шума.
Къде да търся такава за Бургас?
И аз живея на оживена улица и спалните ни гледат към нея.
Но дограмата е петкамерна и нищо не се чува.
Като се отворят прозорците  - да, ама в Бургас е риск да спиш на отворен прозорец, че Нефтохима редовно обгазява нощем...

# 537
  • София
Карта за София съм виждала преди време, само за шума. Но на мен ми се струва, че никой няма да пусне реална карта ни за шума, ни за замърсяването. Запознати твърдят , че истинското положение на нещата е страшно, Особено замърсения въздух, като най - голям източник е транспорта и пък вече пик в това отношение са трамваи и тям подобни, релсови . Заговори се оня ден за някакви мерки спрямо старите автомобили. ама дали ще се приеме нещо.
Предполагам, че ще се сетим след години, когато ще е късно. Колите се увеличиха в пъти, не в проценти  Thinking
Всякакви брички се движат с черен гъст дим зад тях.

# 538
Запознати твърдят , че истинското положение на нещата е страшно, Особено замърсения въздух, като най - голям източник е транспорта и пък вече пик в това отношение са трамваи и тям подобни, релсови .
Кажи честно ...

# 539
хехе

трамвая замърсява, ама шумово, също така няма ауспух.

източник: трамвай минава под прозореца ми.

Общи условия

Активация на акаунт