Hurra, hurra, die Schule beginnt - или наесен, с песен - 196-та немска тема

• 68 778
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
Погледнете информацията в първия пост на темата. Сметановите подробности са към края на скрития текст. Пък и другото е интересно, хвърлете един поглед.

# 226
Schmand е като нашата заквасена сметана,но е 24 % масленост,а не 20 % като в БГ...
Скрит текст:

# 227
Супер ,много благодаря bouquet

# 228
Днес един познат ми каза,че може да се свалят песни (и после да се конвертират в МP3) от Youtube с Youtube downloader... Rolling Eyes Аз мислех,че такива неща са забранени е в Германия или греша? Rolling Eyes

# 229
Забранено е да разпространяваш, не да сваляш реално. Примерно при торентите докато сваляш същевременно и качваш частички от сваленото и други свалят от теб. Това е забраненото, не самото сваляне. Така или иначе такива програми за сваляне от youtube мисля няма как да се проследяват, че да те глоби някой.

# 230
  • weiter, weiter, ... weiterstadt
всички песни с гема са недостъпни в тубата. Peace

# 231
Вече са достъпни, достигнаха до споразумение вече. От доста време са достъпни.

# 232
  • weiter, weiter, ... weiterstadt

вярно?!
ясно е вече на всички, че достъпът ми до тубата е контролиран от детето и неговите предпочитания  hahaha

# 233
Все още има недостъпни песни, за които Гема не е постигнала споразумение.

# 234
Хора аз пак. Много съм досадна! Ако резервирате по Коледа до преди Нова Година за ски ... Дали ще има тази година сняг ... Миналата година преди 1.1 нямаше и снежинка по Алпите.

# 235
Все още има недостъпни песни, за които Гема не е постигнала споразумение.

http://m.spiegel.de/netzwelt/web/youtube-und-gema-einigen-sich-n … it-a-1119133.html

Гема не се споразумява за отделни песни, а като цяло с YouTube за всичките артисти и лейбъли, които се представят от Гема.

# 236
Още едно въпросче на Коледна тема. Имаме с списък с желания едно колело, което ми го показаха навън с къси дръжки, къса рамка , задната гума е сякаш по-ниско ... за акробатика било ... Знае ли му някой името на типа?
НЕ съм много по колелата . Има ли някой да ми обясни каква е разликата между това гореописаното, Mountainbike i Mountainbike Fully , MTB Hardteil ?

# 237
БМХ е това, което описваш. То е за акробатични номера, скокчета, рампи разни. https://www.fahrrad.de/bmx-fahrrad-rad-bikes-online-shop.html
МТВ са колела за планинско колоездене. Там има такова разнообразие от варианти и цени, ще се хванеш за главата. Моите момчета са се запалили по даунхил колоездене, това лято покараха по пистите на Пампорово, там има добре разработена мрежа писти за планинско каране, та откриха колко им харесва и вече няколко месеца колелата са основна и единствена тема в къщи.
При всички положения, преди да купиш колело , идете в някой голям магазин за да мери, пробва и види, размерите са много важни - да си пробва на място и да го погледне професионалист.

# 238
БМХ става ли и за планинско или е само за специални писти?
Как пренасяте колелата до България?

Мисля най-вероятно няма да се купува БМХ. Май ще гледаме другите.
Също са заплеснати по специални шлемове и дебели гуми. Вероятно ще се ходи до магазин. Аз предпочитам тихо и кротко съществуване у дома, но тези момчета са голяма напаст!

Последна редакция: пн, 06 ное 2017, 14:02 от Bandiera rossa

# 239
BMX не става за планинско колоездене, иска си асфалт, твърда настилка.
Не пренасяме колела към БГ, там наемаме. Пакетната цена за колело, протектори, каска, ръкавици е поносима. http://pamporovo.bike/en/bike-hire   Изборът на детски колела под наем за планинско колоездене е много малък, едвам намериха подходящо като размер за средният ни екземпляр, хем е висок за възрастта си.
Повечето авиокомпании предлагат превозване на спортна екипировка, колела включително. Добре е да са опаковани в специални калъфи. Ако се пътува с кола е ясно- има багажници за колела за горе или отзад.

Общи условия

Активация на акаунт