Нещо смешно, което децата казаха - 10 тема

• 100 287
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
И аз залагам на розово! Аууу какво е това нещо ,и моето от филмчетата ги е научило на английски,като стане дума за цвят постоянно го питам кой е този,кой е онзи ,ми казва ги само на английски...Казва,че не го разбирам и дори се сърди и не иска да ги каже или казва "нз"....FlushedAstonished

# 496
Хаххаа,
РозАво е да, после ми го показа. Simple Smile

# 497
Аз залагам на лилаво, тъй като ми звучи като лилаво. Grinning

# 498
  • Варна/Филаделфия
У нас има цвят "граунд", оказа се "brown" Simple Smile
Граунд - земя - пръст - кафяво!
Чудесна логика според мен! Grinning

# 499
И на мен ми мина точно същото през ума като прочетох Simple Smile

# 500
Снощи мъжа ми се разхожда по боксерки, хем 100001 пъти съм му казвала, да се съобразява с детето, но не би. И щерката /почти на5/ ходи и ни прави комплименти, на мен "Мамо, много хубав пръстен имаш." На баща си "Тате, много ти е готино пилето"  Shocked "Но защо е такова, да не си се наакал"  Laughing Обу си анцуга на секундата  Laughing

# 501
Охххх, цвиля от смях. Grinning
Моята няма 2 годинки, но баща и вече го е срам да се мота гол, че като го види започва да крещи "Додооооо" с цяло гърло и да иска да го дърпа. Иначе не знам как си е измислила думичката.

# 502
Сега се сетих за вчера на обяд, опитвам се да я убедя в 14ч, да ляга да спи. Момата обаче не се дава лесно, и я заплашвам, че ще викна мечката да иде да живее у тях, като Маша и иска не иска там ще слуша. Обаче какъв монолог получавам, като отговор:"Ти и да викаш, мечката няма да те чуе, защото живее в планината, а това е далеко, това да не ти е заека с големите уши. И като дойде мечката, какво, ще я оскубя и ще си направя кожухче. А мечката ще остане гола, и вече няма да е страшна, и ще я изхвърля в кофата за боклук." Аз "Че тя е голяма как ще влезе в кофата". Тя"Ех мамооо, ами тикаш я вътре и скачаш отгоре докато се се събере"  Joy В крайна сметка мина някакъв голям камион по улицата, изтропа по-силно и тя реши, че може би пък наистина са дошли за нея и заспа 3мин по-късно.  Laughing

# 503
  • София
Моята, като стане дума за заплаха нещо, казва, ако дойде  ( крадец у дома) примерно, ще го надера с нокти.
Свива нокти като котка и показва как ще дере. Grinning
- Не ми режи много ноктите, че да успея повече да го надера ! - допълва след това. Grinning

# 504
Синът ми (2 год. и половина) преди малко ме гушка и казва " Обичам мама ти!"
Не че е много смешно, но ми стана много мило. Simple Smile

# 505
Вчерашно обръщение на 4 годишно момиченце към майка му в такси:
"Ти нямаш право да ме докосваш,не можеш и нищо да ми кажеш-ако си реша,че не ми се спи,няма да спя и ще си легна в 12 часа и ти нямаш право да ми казваш нищо или да ми посягаш!"
Това детенце или е изключителен характер от много малко или е чело за Норвежките деца и правата им Grinning
Не знам до колко е смешна ситуацията,но ми направи много голямо впечатление.

# 506
  • София
Сигурно не живеят в Бг. В много страни "обработват" децата . В САЩ например, има надъхване в този смисъл в училищата.

# 507
Сигурно не живеят в Бг. В много страни "обработват" децата . В САЩ например, има надъхвахе е този смисъл в училищата.

Не,тук си живеят.Отиваха а детска градина и във връзка с това,че на детето му се ходи или не на детска(не разбрах точно) каза гореспоменатото изречение.
Иначе майката явно видя учудването и обясни,че детенцето се е родило мъничко и много са му треперили и са го поразглезили.Само това каза.

# 508
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Относно "пилетата" на татковците, моя синковец, миналото лято, на около 2,6 години, баща му излиза от банята, гол, малкия се провиква "Пишкааа", след секунди се попипва отпред , и обявава "Две"!

# 509
Вчерашно обръщение на 4 годишно момиченце към майка му в такси:
"Ти нямаш право да ме докосваш,не можеш и нищо да ми кажеш-ако си реша,че не ми се спи,няма да спя и ще си легна в 12 часа и ти нямаш право да ми казваш нищо или да ми посягаш!"
Това детенце или е изключителен характер от много малко или е чело за Норвежките деца и правата им Grinning
Не знам до колко е смешна ситуацията,но ми направи много голямо впечатление.
Все едно слушам моята дъщеря, но накря винаги завършва с "не си ми шеф". , идея си нямам откъде и дошло на ум. Само дето хич не ми е смешно в такива ситуации. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт