Пазаруване от Amazon - тема №70

• 114 128
  • 770
  •   1
Отговори
# 465
  • гр. София
В английския амазон има не лош крок пот за 26 паунда в дневните сделки.
какво е това?
Тенджера, може да е керамична, за бавно готвене, но за тази цена сигурно е малък.

# 466
Уред за бавно готвене - 7-8-12 часа. Много подходящо за зеле с месо, бобови и др.
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B01I4RUALY/ref=gbms_mob_s-2_cfd … PA06D8Y4HBJWP9ZPP
Не е никак малък.  5.7 литра.

# 467
  • гр. София
Уред за бавно готвене - 7-8-12 часа. Много подходящо за зеле с месо, бобови и др.
https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B01I4RUALY/ref=gbms_mob_s-2_cfd … PA06D8Y4HBJWP9ZPP
Не е никак малък.  5.7 литра.
Мда, от големите е. Само не разбрах от какъв материал е съда. Май не е керамичен. Имам и Крок пот, имам и ИП с функция слоу кук. В моя Крок става много  по-вкусно, заради съда.

# 468
Момичета, има ли някакъв код за немския Амазон, искам да поръчам ботуши на детето.
Тази година кога е Черния петък.
Кикърс със сигурност ли са уголемени, искам да поръчам обувки на мъжа ми той е между 43 и 44

# 469
  • Sofia
Момичета, има ли някакъв код за немския Амазон, искам да поръчам ботуши на детето.
Тази година кога е Черния петък.
Кикърс със сигурност ли са уголемени, искам да поръчам обувки на мъжа ми той е между 43 и 44

Код няма, освен ако не си харесаш нещо от вече намалените неща.
ЧП е на 24.11. , за Кикърса - не знам Simple Smile

# 470
Здравейте,искам да си купя дебело дамско яке до 30-35евро или лири.Разглеждах марките Regatta,Trespass,Mountain Warehouse .Четох отзиви,но не мога да се ориентирам в номерацията.Моля някой ако е купувал от тези марки,да даде информация.Аз нося 38-40 или М. А също и за качеството.
Благодаря предварително.

# 471
  • София
Здравейте,искам да си купя дебело дамско яке до 30-35евро или лири.Разглеждах марките Regatta,Trespass,Mountain Warehouse .Четох отзиви,но не мога да се ориентирам в номерацията.Моля някой ако е купувал от тези марки,да даде информация.Аз нося 38-40 или М. А също и за качеството.
Благодаря предварително.

Trespass съм купувала на детето зимно яке и ски панталон, и двете бяха уголемени. За дамско незнам, нямам личен опит, но гледай якето да има отзиви, и прочети какво пишат хората, които са купили вече. Също виж таблицата с размери на производителя, може да има в см някакви мерки или на какво отговарят.

# 472
  • Варна

Всички обувки на Кикърс, които сме имали, си отговаряха на номера.

# 473
  • София
Благодаря предварително.
Ако гледаш в английския Амазон , търси 12 размер. Trespass съм вземала за детето, едното е доста дебело зимно, много добро качество , аз гледам от детските да вземам размер отгоре за всеки случай, така че мисля че си отговарят.

# 474
Благодаря на включилите се за отзиви за якето.Точно в английският Амазон гледам.

# 475
Oчаква ли се скоро намаление на нещата от Warehouse? Струва ми се , че наскоро имаше -20%, но не съм сигурна. Дали ще пуснат преди ЧП?

# 476
  • ВАРНА
Прави ми впечатление,че сега за дрехите пише само " Kostenlose Lieferung ab EUR 29 " не пише както преди "Kostenfreie Rucksendung"  newsm78 Важи ли все още безплатно връщане до 30дни ?  Thinking

# 477
# 478
# 479
  • Русе
Момичета, при вас отваря ли се като изберете по марки, в нито един амазон не ми се отваря
от два-три дена.

Общи условия

Активация на акаунт