DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 3

• 71 083
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • Плевен / София
Асуман много примерна ми изглежда. Whistling
явно ще пази поведение пред баща си.....
Здравейте момичета
малко остава до вторник...да видим какво са ни приготвили...

# 151
  • София
Пак са я спретнали с дънки, които са опасани до пъпа. Не ми харесват, ако ще да са на някоя световна марка. Надявам се в следващите епизоди да ѝ оправят стила, все пак ще е съсобственик на ресторант.

# 152
Здравейте,
аз се чудя, защо според СЦ Назлъ трябва да реагира така? Най-вероятно Ферит се е объркал и не виждам причина за подобни крясъци, но вероятно ще ни покажат ситуацията от комичната ѝ страна.
Като в 309  Joy Joy Joy А там даже главната е бременна вече и пак пищеше  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 153
  • София
Здравейте,
аз се чудя, защо според СЦ Назлъ трябва да реагира така? Най-вероятно Ферит се е объркал и не виждам причина за подобни крясъци, но вероятно ще ни покажат ситуацията от комичната ѝ страна.
Като в 309  Joy Joy Joy А там даже главната е бременна вече и пак пищеше  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Еми, не е нормално жени на по 30 години да реагират така при вида на полугол мъж. Mr. Green

# 154
Здравейте,
Еми, не е нормално жени на по 30 години да реагират така при вида на полугол мъж. Mr. Green
Тя пищи щото е гола в джакузито, а че от пяна не се вижда нищо е отделен въпрос  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 155
  • София
Скрит текст:
Здравейте,
Като в 309  Joy Joy Joy А там даже главната е бременна вече и пак пищеше  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Тя пищи щото е гола в джакузито, а че от пяна не се вижда нищо е отделен въпрос  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Е, той Ф. гола жена не е като да не е виждал. Mr. Green Няма тя да е първата. Laughing Да не говорим, че ѝ се вижда само главата.

Последна редакция: пн, 11 сеп 2017, 00:59 от missence

# 156
Скрит текст:
Здравейте,
Тя пищи щото е гола в джакузито, а че от пяна не се вижда нищо е отделен въпрос  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Р, той Ф. гола жена не е като да не е виждал. Mr. Green Няма тя да е първата. Laughing Да не говорим, че ѝ се вижда само главата.
Иди обяснявай  hahaha hahaha hahaha

Ох, тоя Дениз не го понасям  Sick Sick Sick #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 157
Аз разбирам пищенето на Назлъ. Тъкмо си е пуснала музика (с потенциално любовен характер), припомня си някои от не особено професионалните си моменти с Феритчо Joy и бам, в този момент Феритчо влиза също в не особено професионален вид. Е, как да не се ужаси момичето, като че ли мислите ѝ са го повикали Joy

# 158
Спорен ден момичета  HugДано днес ни зарадват с  втори фраг  Praynig

Момичета озета  Hug дали пък Асуман или Фатош  няма да признаят на Ферит  newsm78
Скрит текст:
Озет и Кадры к 11 серии

Ферит пытается найти то что скрывает Назлы. Он уверен что она скрывает что то. Он делает все чтобы найти разгадку этой тайны, которая отдалаяет от него любимую женщину. Назлы приблизилась на шаг к своей мечте. При подготовке для ресторана, из-за неожиданных событий дела пойдут совсем не по плану.
Отношения Назлы и Ферита перейдут в другое измерение в связи с тем что им нужно будет отдалиться от Стамбула. Поведение Назлы в отношении Ферита придаст смелости Денизу. Алья готова разыграть свои козыри против этого сближения.

Ozet и персонала за серия 11

Ферит се опитва да открие какво се крие Нази. Сигурен е, че тя крие нещо. Той прави всичко, за да намери отговора на тази тайна, която му дава любима жена. Назли се приближи към мечтата си. При подготовката за ресторант, поради неочаквани събития, нещата ще изчезнат напълно от снимката.
Връзките на Назл и Ферита ще се променят в друго измерение, поради факта, че те ще трябва да се дистанцират от Истанбул. Поведението на Нази по отношение на Ферита ще даде кураж на Дениз. Алиа е готова да изиграе своите амбиции срещу това сближаване.

Последна редакция: пн, 11 сеп 2017, 11:13 от mariq_72

# 159
"Поведението на Назлъ спрямо Ферит ще даде кураж на Девиз" Е, колко още, бе? Сценаристите явно искат да ни скъсат нервичките.
ПП: Харесва ми как Ферит винаги е с ръце в джобовете, а Назлъ с кръстосани ръце, мисля че това не е случайно и много добре отразява характерите им - Ферит винаги спокоен, а Назлъ нащрек от него, "защитавайки се". Simple Smile

# 160
Поне малко любов да бяха изживели преди така да се отдръпне от него  Tired

# 161
# 162
  • Бургас
Здравейте, очертава се интересен епизод! Я, Асуто каква е пристегната с тази рокличка....Wink
Ох, умирам да гледам Джан Яман! И той ми се чуди на акъла, ама.......

# 163
Здравейте! wavey

Благодаря за озета и снимките, момичета!

Като цяло нищо ново не ни съобщават, освен че Дениз щял да нахалства. Хич няма да му се нервя вече, колкото повече настоява, толкова по-отвисоко ще падне накрая. Дано най-после разбере, че насила хубост не става. Иначе браво на Ферит, че няма да се откаже да търси истината.
Отдавна си мечтая да стане така, че Асуман сама да намери начин да каже истината на Ферит. В последната серия сякаш ни загагнаха, че у нея има капка човещина и сякаш съжалява, че Назлъ жертва любовта си, за да й спаси кожата. Надявам се да ни изненада с някой хитър ход, с който хем да помогне на Ферит да си върне Булут, хем да му каже истината.
Крайно време е наистина малко да се раздвижат нещата на любовния фронт. Надеждата ми е г-н Накатани и симпатичната му съпруга да изиграят ролята на сватовници и да ги намерят начин да ги съберат.
Предстои интересна серия наистина.

# 164
Здравейте отново и от мен. И аз се радвам, че Ферит няма да се откаже да търси истината, само се надявам сценаристите да останат верни на първоначалния персонаж, който са създали - непреклонен, когато иска нещо и борбен докрай. Дано и в търсенето на истината остане такъв и тя по-скоро да излезе наяве. Другият вариант е, да "доразвият" персонажа на Джан, и той в името на спокойствието на Назлъ, да не се рови и да не настоява повече. Но тогава пък тайната ще излезе без да я е чакал и искал, като бомба със закъснител. Да видим в коя посока ще тръгнат нещата...

Общи условия

Активация на акаунт