DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 3

• 71 082
  • 737
  •   1
Отговори
# 135

да видим в тази серия какви пискюли ще и сложат на Назлъ,изглежда пак са я облекли като бедното клошарче/якенцето и е малко големко/https://pp.userapi.com/c840128/v840128717/24938/A8dQHMaHYH4.jpg

# 136
  • По света и в нас.
То да беше само якето и дънките са 3 номера по големи ooooh!

# 137
Понеже коментирате дрехите, забелязахте ли с какви обувки спрягат често Феритчо, когато носи костюм Confounded Като летни мокасини и глезените му се виждат, понеже е без чорапи. Според мен хич не отиват такъв тип обувки на костюм, докато седеше в последната серия при разговора с Енгин, направо ми извадиха очите...

# 138
Назлъ да не е с дънките на Ферит бей Grinning

Привет момичета!
Записвам се при вас.
Много харесвам сериала и реших да сляза от балкона Simple Smile

# 139
  • София
И на мен тези боси крака + официален костюм не ми допадат, но вероятно е някаква мода. Като цяло стилистът на Джан е в пъти по-добър от този на Йозге (дори и с някои недомислици).

# 140
И на мен тези боси крака + официален костюм не ми допадат, но вероятно е някаква мода. Като цяло стилистът на Джан е в пъти по-добър от този на Йозге (дори и с някои недомислици).
Абсолютно! Някои тоалети наистина й отиват, други мога да ги преглътна, обаче пискюлите не мога...

# 141
Абсолютно! Някои тоалети наистина й отиват, други мога да ги преглътна, обаче пискюлите не мога...
[/color]

+1   newsm10

Radost  welcome wavey wavey

# 142
  • София
Не са само пискюлите. Йозге има добър ръст и фигурата ѝ позволява да я обличат с много фантазия. Ще ѝ ходят и леко екстравагантни тоалети. Отделно косата ѝ е такава дължина, че могат да въртят най-различни прически, които да изглеждат семпли и елегантни.

# 143
  • София
Като заговорихме за стайлинг, поразрових се за инфо и се оказва, че стилистката на сериала се казва Aslı Parlak.

Рокля на Cengiz Abazoğlu, марката е adL.
Скрит текст:

риза Зара:
Скрит текст:

колие  Devon Diamonds
Скрит текст:

яке Opiapr
Скрит текст:

Пискюлите са марка Monreve.

Скрит текст:

Рокля BoynerFresh
Скрит текст:

Тук може да видите марките на облеклата.
http://www.dizisponsorlari.com/sayfa_liste.asp?sayfa=0&page= … 357&category=

# 144
  • По света и в нас.
Като заговорихме за стайлинг, поразрових се за инфо и се оказва, че стилистката на сериала се казва Aslı Parlak.

риза Зара:
Скрит текст:

яке Opiapr
Скрит текст:

Ризата и якето са и 3 размера по голями  ooooh!

# 145
Аз харесвам стила на обличане на Ферит. Всичко е много модерно, съобразено с хубавата му фигура и цветовете му отиват. Забелязала съм, че мъжете в турските сериали ги обличат много, много добре  и модерно за разлика от актрисите /с малки изключения/.
Носенето на мокасини на бос крак и костюм е модерно в момента. Виждала съм на живо на сватба и у нас в България. Харесва ми и много върви на младежи с добра фигура.
Пискюлите на обици също са модерни, но да са в съчетание на облекло в бохо стил. На  Назлъ са й ги лепнали доста неуместно в комбинация с басмяно гащеризонче с къси панталонки, крачолите на което от вътре й висят. Явно при съседите са модерни късите панталонки, та обличат под път и над път артистките, но те не са за всякакви крака.
Съгласна съм, че някои от дрехите са доста по-големи от необходимото. Дори и маркови да са, когато не са точния размер не може да им се види красотата

# 146
# 147
Лава, това кой е на снимката, знаеш ли? Thinking

# 148
Лава, това кой е на снимката, знаеш ли? Thinking

Предполагам,че това е бащата на Назлъ.  Peace

Още една снимка от 11 епиозод

Последна редакция: нд, 10 сеп 2017, 19:55 от лава

# 149
  • По света и в нас.
Асуман много примерна ми изглежда. Whistling

Общи условия