DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 3

• 71 089
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Отдавна си мечтая да стане така, че Асуман сама да намери начин да каже истината на Ферит. В последната серия сякаш ни загагнаха, че у нея има капка човещина и сякаш съжалява, че Назлъ жертва любовта си, за да й спаси кожата. Надявам се да ни изненада с някой хитър ход, с който хем да помогне на Ферит да си върне Булут, хем да му каже истината.

Няма да е лошо Асуман да си призна вината, но това няма да спести обясненията на Назлъ пред Ферит, защо е крила до сега сестра си.
Извършителят е Асуман, но с мълчанието си Назлъ е съучастник.
Четох мнения, че тя е направила всичко за да защити сестра си и че някои от вас казаха, че биха направили същото за свои близки. Добре, да разгледаме един произволен пример - Ваш близък е блъснал човек и Вие го прикривате за да го защитите. Но ако Ваш близък е блъснат и роднините на този, който го е направил го прикриват, как Вие бихте се чувствали /респективно Ферит/.
Медалът винаги има две страни и ако в една ситуация едната му страна Ви удовлетворява, но в др. ситуация същата тази страна хич няма да е по Ваш вкус.

# 166
Когато ядоха пица и  Бурутчо разбра че Назрь повече няма да работи  в къщата остана много разочарован,  а и никои не му даде смислен отговор.  И ако този малък дявол се престори на болен и лекарите  посъветват Ферит и Назль, че малкия е загубил много и в името на неговото здраве те трябва да бъдат заедно  докато  се възстанови ето го повода за фиктивен брак, защото и двамата го обичат.  Демед ще се втурне да разкрива тайната, а Асуман трябва да защити сестра си и да изкара кирливите ризи  на Демет. Как ви се струва такъв сценарий?

# 167
  • Варна
имаме си ново видео!!!!

https://vk.com/dolunayozgegurel?z=video-146912950_456239606%2F6e … l_wall_-146912950

Последна редакция: пн, 11 сеп 2017, 16:44 от BVAR

# 168
  • Варна
ооо и откъса пуснаха

https://twitter.com/dolunaystar/status/907234725537964034

- Ладно не кричи
- Выходи!
-Успокойся, не кричи
- Выйдите отсюда, что вы здесь делаете, помогите
-Не кричи, сейчас все сбегутся сюда
-Пусть приходят, выйдите отсюда, вы все еще здесь!
- Ладно, хватит,нет причины для такой паники
-Ну да, прошу-прошу, залезайте внутрь если хотите К тому же я не понимаю, почему вы приходите в комнату в таком раздетом виде, как вы попали, дверь что ли сломали своими огромными плечами?
- Назлы, я не ломал дверь, используя свою карту вошел внутрь
-Уверенна! Ферит бей, пожалуйста решайте эту проблему на ресепшне, потому что я очень напряжена сейчас. Хотела насладится ванной, получила стресс! Выйдите!
-Назлы, это мой номер.
- Да-да конечно, итак отель ваш, не насытились брать земли, выйдите, прошу!
-Назлы наверное ошибка вышла, или тебе неправильную карту дали или ты не ту взяла, не могу знать, путаница получилась
- то есть как, этот номер с цветами-свечами ваш чтоли?
- Мой
- Позвольте мне тогда…
- Я выхожу, ты как соберешься, выйдешь ,то дашь мне знать
- Спасибо.. Цветы, свечи, как будто в медовый месяц приехал с Накатани

Последна редакция: пн, 11 сеп 2017, 17:08 от BVAR

# 169
  • Плевен / София
очаква ни интересна серия...
ооо и откъса пуснаха

https://twitter.com/dolunaystar/status/907234725537964034

- Ладно не кричи
- Выходи!
-Успокойся, не кричи
- Выйдите отсюда, что вы здесь делаете, помогите
-Не кричи, сейчас все сбегутся сюда
-Пусть приходят, выйдите отсюда, вы все еще здесь!
- Ладно, хватит,нет причины для такой паники
-Ну да, прошу-прошу, залезайте внутрь если хотите К тому же я не понимаю, почему вы приходите в комнату в таком раздетом виде, как вы попали, дверь что ли сломали своими огромными плечами?
- Назлы, я не ломал дверь, используя свою карту вошел внутрь
-Уверенна! Ферит бей, пожалуйста решайте эту проблему на ресепшне, потому что я очень напряжена сейчас. Хотела насладится ванной, получила стресс! Выйдите!
-Назлы, это мой номер.
- Да-да конечно, итак отель ваш, не насытились брать земли, выйдите, прошу!
-Назлы наверное ошибка вышла, или тебе неправильную карту дали или ты не ту взяла, не могу знать, путаница получилась
- то есть как, этот номер с цветами-свечами ваш чтоли?
- Мой
- Позвольте мне тогда…
- Я выхожу, ты как соберешься, выйдешь ,то дашь мне знать
- Спасибо.. Цветы, свечи, как будто в медовый месяц приехал с Накатани
дали Алия няма пръст в тази "грешка"
Сега вече  мога да кажа ...
Здравейте момичета
тази двойка все повече ми харесва и нямам търпение да видя кой ще е победител в тази гоненица....Ферит или Назлъ.....

# 170
Здравейте Simple Smile Първа да благодаря за прекрасната нова тема Flowers Cherry Blossom След това да благодаря за преведения епизод Kiss Flowers HibiscusFlowers Rose
 И аз подкрепям идеята Асуман сама да си признае. Така ще е най-справедливо, а и поне веднъж да постъпи правилно Simple Smile

Новата версия на мамата ме ядосва..

# 171
Лава, това кой е на снимката, знаеш ли? Thinking

Асуманче много се е навлякла за пред баща си

Предполагам,че това е бащата на Назлъ.  Peace

Още една снимка от 11 епиозод

# 172
Привет!  Hug

Някой отбеляза, че има промяна в Асуман. И в официалната страница в Туитър са на същото мнение. Към снимката ѝ има текст - Asuman'da bir değişim rüzgarı var!/Вятър на промяната и при Асуман!
Ха, дали е наистина заради бащата тази промяна - театър, демек!  Grinning

# 173
Леле, днес ни заринаха – озет, втори фраг, откъс от епизода, снимки, направо супер. Наистина ни очаква интересен епизод, ще има и забавление, направо нямам търпение.

Отдавна си мечтая да стане така, че Асуман сама да намери начин да каже истината на Ферит. В последната серия сякаш ни загагнаха, че у нея има капка човещина и сякаш съжалява, че Назлъ жертва любовта си, за да й спаси кожата. Надявам се да ни изненада с някой хитър ход, с който хем да помогне на Ферит да си върне Булут, хем да му каже истината.

Няма да е лошо Асуман да си призна вината, но това няма да спести обясненията на Назлъ пред Ферит, защо е крила до сега сестра си.
Четох мнения, че тя е направила всичко за да защити сестра си и че някои от вас казаха, че биха направили същото за свои близки. Добре, да разгледаме един произволен пример - Ваш близък е блъснал човек и Вие го прикривате за да го защитите. Но ако Ваш близък е блъснат и роднините на този, който го е направил го прикриват, как Вие бихте се чувствали /респективно Ферит/.
Медалът винаги има две страни и ако в една ситуация едната му страна Ви удовлетворява, но в др. ситуация същата тази страна хич няма да е по Ваш вкус.
МериHug напълно си права.

Това за Асуман да разкрие тайната го казах не за друго, а защото така се стекоха нещата, че Назлъ няма да му каже, защото онази я манипулира, че веднага ще я изгонят от работата, ще й провали бъдещето и т.н.  Назлъ пропусна всичките подходящи възможности да си признае пред Ферит. А вече е крайно време тази истина да излезе наяве, затова съм съгласна и Асуман сама да си признае, само да се случи. А след като излезе наяве тази дълго пазена тайна, вече нищо няма да е същото, няма спор.

Иначе съм напълно съгласна, че Назлъ допуска голяма грешка като прикрива сестра си си и това я  прави съучастник. Не я оправдавам. Лично аз не бих могла да направя същото като Назлъ дори и заради сестра ми. Имам силно развито чувство за справедливост, което не би ми позволило.  Според мен не е проява на любов това да прикриеш стореното от една безхарактерна глезла, още повече че е засегнато едно малко дете, което току що е загубило родителите си. Точно обратното, любов е да я накараш човека, който ти е скъп да осъзнае сериозността на стореното и да поеме отговорност за постъпката си. Медалът наистина има две страни и може би Асуман някой ден ще се окаже от противоположната.

Не оправдавам Назлъ, но разбирам че когато е млад е неопитен,  понякога човек се води от чувствата, а не от разума и допуска грешки. А после плаща скъпо за тях. Дано само накрая Назлъ да не плати по-скъпо от самата Асуман.

Последна редакция: пн, 11 сеп 2017, 20:27 от * Дъга

# 174
Леле, днес ни заринаха – озет, втори фраг, откъс от епизода, снимки, направо супер. Наистина ни очаква интересен епизод, ще има и забавление, направо нямам търпение.

МериHug напълно си права.

Това за Асуман да разкрие тайната го казах не за друго, а защото така се стекоха нещата, че Назлъ няма да му каже, защото онази я манипулира, че веднага ще я изгонят от работата, ще й провали бъдещето и т.н.  Назлъ пропусна всичките подходящи възможности да си признае пред Ферит. А вече е крайно време тази истина да излезе наяве, затова съм съгласна и Асуман сама да си признае, само да се случи. А след като излезе наяве тази дълго пазена тайна, вече нищо няма да е същото, няма спор.

Иначе съм напълно съгласна, че Назлъ допуска голяма грешка като прикрива сестра си си и това я  прави съучастник. Не я оправдавам. Лично аз не бих могла да направя същото като Назлъ дори и заради сестра ми. Имам силно развито чувство за справедливост, което не би ми позволило.  Според мен не е проява на любов това да прикриеш стореното от една безхарактерна глезла, още повече че е засегнато едно малко дете, което току що е загубило родителите си. Точно обратното, любов е да я накараш човека, който ти е скъп да осъзнае сериозността на стореното и да поеме отговорност за постъпката си. Медалът наистина има две страни и може би Асуман някой ден ще се окаже от противоположната.

Не оправдавам Назлъ, но разбирам че когато е млад е неопитен,  понякога човек се води от чувствата, а не от разума и допуска грешки. А после плаща скъпо за тях. Дано само накрая Назлъ да не плати по-скъпо от самата Асуман.

Здравейте, момичета!
Днес много снимки, много информация....

Дъга, Smile! Съгласна съм със всичко, казано от теб, но има още нещо.... Освен, че защитава сестра си, тя се страхува от реакцията на Ферит и възможността да е далеч от него.....
Дано утре да има интересна серия... Миналия път толкова я чакахме, а май повечето бяхме леко разочаровани от леко скучноватата серия.
Хубава вечер , момичета!

Е, това не ми е твърде по душа....

# 175
  • Под звездите
Скрит текст:
[/quote]

Здравейте групичка. Не защитавам Назлъ, но пак ще кажа, че всичко зависи от ситуацията, В случая нищо нямаше да се промени. И аз бих постъпила по същият начин, за момента. По- късно,  след като се успокоят духовете, щях да намеря начин да призная. На момента, ако беше признала, нямаше да има на какво да се гради по-нататъшният сценарии.Stuck Out Tongue Winking Eye

# 176
Деска вай уби ма с последната снимка  #Silly Rage викай бърза помощ  smile3543dont ще получа някои инфаркт  smile3515

Момичета благодаря ви за фрага и мини озета  bouquet bouquet bouquet

Втория фраг с бг субки  благодарение на екипа правещ преводите .Благодаря ви момичета  bouquet bouquet bouquet

https://vk.com/club139981426?z=video-139981426_456239202%2F58dbd … l_wall_-139981426

Все ми се струва ,че  Хакан и Алия ще навредят на нашие гълъбчета  Tired

# 177
Деска вай уби ма с последната снимка  #Silly Rage викай бърза помощ  smile3543dont ще получа някои инфаркт  smile3515

Момичета благодаря ви за фрага и мини озета  bouquet bouquet bouquet

Втория фраг с бг субки  благодарение на екипа правещ преводите .Благодаря ви момичета  bouquet bouquet bouquet

https://vk.com/club139981426?z=video-139981426_456239202%2F58dbd … l_wall_-139981426

Все ми се струва ,че  Хакан и Алия ще навредят на нашие гълъбчета  Tired

Миме, Hug , споко! 
И на мен не ми харесва кадрото, но рускините веднага се успокоиха, че тя е щастлива за откриването на ресторанта й, и му споделя като приятел, а той се опитва да хване момента... Joy Joy Joy Joy Joy

А за червеното- Хакан има интерес да има някой до Ферит, за да види това Демет. Защо да не е Назлъ... А Алия се опитва по всякакъв начин да доказва на Денис, че Назлъ го чувства като приятел и да подрежда Ферит до нея....  А колкото до това, че ако са двамата, то могат да искат връщането на Булут... Хакан предполагам , че това го изпуска, гледайки влюбената си жена... но не в мъжа си....

# 178
# 179
  • Под звездите
По отношение на втория фраг, няколко неща ми привлякоха вниманието.
Ще има заговор между Алия и Хакан. Това е добре. Ще направят всичко възможно да съберат Ферит и Назлъ.
Назлъ ще разбере, че не може да се отдалечи от Ферит тоест, той няма да и позволи. В 10 епизод, той и каза, че като напусне, ще избяга само от готвенето, но не и от него. Е надявам се, най накрая и тя да го осъзнае, но и малко се притеснявам да не вземе да се преструва на приятелка на Дениз, само за да отдалечи Ферит.
Ферит, по всякакъв начин се опитва да разбере истината. И който много тича след истината, някога ще я догони, в това съм сигурна. На мен тук по-интересно ми е, какви ще са последиците от научаването на тази истината?

От откъса от епизода.
 Направо се чудя, на сценариста и режисьора. Нима не виждат, че този крясък, поднесен по този начин, развалят цялата комичност на сцената? И тук не намирам толкова вина в Йозгето. Да я направлява,  е работа на режисьора.

От озета,  Какво е това, което ще се случи при откриването на ресторанта?

Последна редакция: пн, 11 сеп 2017, 22:47 от eidin

Общи условия

Активация на акаунт