Здравейте момичета. Фрага наистина е интересен и обещаващ. Миналата седмица рейтинга беше доста добър. Ще видим тази. Страхувам се, че Дениз може да разкрие тайната пред Ферит.
А сега по отношение на превода нещо да поясня. Епизодите се превеждат от strawberry team. Фрагове, откъси също. Понеже не бяха, качили в групата фрага и видях, че има руски превод, реших да праведа и направя субтитрите, специално за нашата тема в бг. мама. Да кажа, че нищо не разбирам от турския език. С руския се справям значително добре, но все пак не е майчиният ми език. Така, че възможно е и някъде да са допуснати грешки. Но доколкото мога да чета, във преведеният от мен фраг, последните реплики са" Ще се избавим от тайните" А не," Ще забравим тайните"
И сега имам една молба: Вижда се, че в групата има много хора, които знаят турски. Много ви моля, ще можете ли да ми правите превод на фрагманите, а аз да качвам субтитрите. Защото, групата, която прави преводите е затрупана с работа, а аз трябва да чакам руския превод. Така, че ако има някой желаеш, моля нека помогне.
Да не говорим, че вероятно ще ѝ помогне в учението и в някакъв момент ще се наложи да ѝ помага по отношение на сем-то ѝ (Асуман, баща и др.).