DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 3

• 71 156
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
  • София
....

Ейдин, аз в повечето случаи разбирам фраговете, но никога 100 процента. За да ги разбера сто процента, трябва да слушам внимателно и по няколко пъти. Затова аз не си предлагам услугите за превод на фрага. Аз мога да коментирам отделен момент, да кажа как го чувам или разбирам, но ако го чувам и разбирам дадения момент  Grinning! Иначе с удоволствие щях да помогна с превода на фрага! Hug
Ти пак нещо чуваш. Аз разбирам отделни думи сАмо.

# 466
Скрит текст:
....

Ейдин, аз в повечето случаи разбирам фраговете, но никога 100 процента. За да ги разбера сто процента, трябва да слушам внимателно и по няколко пъти. Затова аз не си предлагам услугите за превод на фрага. Аз мога да коментирам отделен момент, да кажа как го чувам или разбирам, но ако го чувам и разбирам дадения момент  Grinning! Иначе с удоволствие щях да помогна с превода на фрага! Hug
Мише, аз заради тези турски филми се захванах да го уча този език. Не мога да чакам и превода на рускините даже, още на онлайна искам да разбирам достатъчно! Grinning

# 467
ехооо здравейте

я да попитам случайно да има превод на 11 серия и да съм пропуснала... захванала съм няколко сериала да гледам и не мога да насмогна на форума  hahaha сега като излиза и извън протокола хептен ще го втасам ...

# 468
  • при най-добрият мъж...
Скрит текст:
....

Мише, аз заради тези турски филми се захванах да го уча този език. Не мога да чакам и превода на рускините даже, още на онлайна искам да разбирам достатъчно! Grinning
И аз съм така.Гледам сериите онлайн и хващам 70-80%.Не съм толкова напред с езика,за да смятам,че мога да превеждам безкомпромисно.Ще има още мноооого сериали да изгледам докато го усвоя съвсем.

# 469
Здравейте! wavey

Пак ще има танци…

# 470
Танците сигурно са от откриване на ресторанта  Hug дано все пак имаме романтика да не ни изненадат сценаристите в гръб  smile3505 Няма озет ,няма втори фрат  Tired

Това дали са снимки от новия офис на Ферит  newsm78 нищо не дадоха в тази посока изведнъж от тъмния и мрачен офис хоп на друго място.Нали Назлъ му казваше ,че фирмата му се намира на много мрачно място а от домът му гледката е прекрасна  Hug

# 471
Бестемсуто какво прави на сета  Crossing Arms

# 472
# 473
# 474
  • Варна
Докато чакаме видеата още малко снимки:
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 18 сеп 2017, 14:42 от BVAR

# 475
Ау.....Ферит бей покрай Назлъ  ще вземе да се преквалифицира  Joy

А това дали ще е в ресторанта или  newsm78 newsm78 Много усмихнат Дениз  Thinking май тази снимка няма да е от сериала  newsm78

Ето и озета но с  google

Скрит текст:
Ферит и Назлы вынуждены работать вместе. Их чувства к друг другу и противоположные характеры, приведут это сотрудничество в сложное положение.
Денизу стало неспокойно от вхождения в долю Ферита. Он начнет искать пути чтобы сражаться с Феритом, не потеряв расположение Назлы. Пока Ферит и Назлы сближаются, Демет отдаляется от Хакана. Хакан, который недоволен таким поведением жены, начнет больше показывать свое темное лицо.

Дениз няма лесно да се откаже  ooooh!Но и Хакан няма да стои мирно  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: пн, 18 сеп 2017, 14:49 от mariq_72

# 476
  • София
Терко, не знаех, че е тя. Помислих я за някаква нова звезда в сериала. Blush

Цитат
Он начнет искать пути чтобы сражаться с Феритом, не потеряв расположение Назлы.
Намерил Дениз с кого да се бори. ooooh! Преди да каже "хоп" е хубаво да е сигурен, че може изобщо да скача.

Благоразположение ли имат предвид? Ако е така, Дениз е тотален т***нар. Тя му показа много ясно какво "изпитва" към него, ама той не и не. Докато Ферко не му го рекне направо, няма да се спре този Дениз, хем Алия му го каза в прав текст.

# 477
Той ако не е разбрал нещата след като Назлъ се изнесе след серенадата му, не знам просто  Stop Stop Stop Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 478
Недейте да съдите така строго момчето, от любовта човек оглупява:joy:JoyJoy Той и Ферит малко пооглупя, отдалечи се от фирмата, заради Назлъ, само да не му излезе през носа. Сигурно върху Енгин ще стовари цялото управление, докато не се успокои по отношение на Назлъ. А Хакан само това чака май...

# 479
Има втори фраг, момичета!
Не мога да го сложа през телефона.....

Общи условия

Активация на акаунт