DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 3

• 71 157
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Този път ако има целувка,Назлъ няма как да се оправдае ,че е забравила. Mr. Green
ако пак забрави, ще и предпишем

Гостииии...... hahaha Joy Joy Hug

# 451

Нашата Назлъ с фенка. Дрехите са същите като от сцената с прегръдката пред ресторанта, но снимката е в дома на Ферит бей, дали не снимат там? Thinking Въпросът е: сцената в дома му преди или след прегръдката ще бъде, хм...?

# 452
  • Бургас

Много ми хареса това!

# 453
В очакване  на новия фраг   Hug

# 454

Много ми хареса това!
И на мен. Джан Яман има красиви пръсти - точно на пианист.

# 455
ЗДРАВЕЙТЕ! wavey

Много ми хареса това!

Ами как да не го харесаш този Джан Яман, като е страхотен направо.
Хубавото е, че не е само красив, но и много добър актьор. Притежава онова, което най-много уважавам у актьорите - умение да изразява чувствата си без думи - само с поглед, мимика и жест. Очите му направо сами говорят, а ако се и усмихне ей така....

В момента го гледам паралелно в два проекта - "Пънолуние" и "Да обичаш на инат"/досега не ми се беше случвало това/ и ми е много приятно. Планирам да погледна и "Сърдечни работи" след това. Наистина много ми харесва как играе.

Днес дано имаме някакви новинки за 12 епизод - фрагче, снимки, озет, каквото дойде.

До скоро!

# 456
Голяма изненада бе фрага в четвъртък и днес пълна тишина за нов  TiredДано до довечера имаме какво да чоплим  Hug

Дали Енгин е споделил на Фирит ,че Назлъто  си е тръгнала веднага след песента и е оставила Дениз сам с мислите си  newsm78 а може и да е нямал време от неговите си трепети и любови с Фатош  Hug

# 457
Здравейте, момичета Simple Smile благодаря за превода на епизода и фрага Simple Smile тези дни интернета ми е развален и пиша от телефона, затова само ви чета, без да коментирам. Но от писаното искрено се надявам Дениз да остане положителен герой Simple Smile

# 458
ЗДРАВЕЙТЕ! wavey

Много ми хареса това!

Ами как да не го харесаш този Джан Яман, като е страхотен направо.
Хубавото е, че не е само красив, но и много добър актьор. Притежава онова, което най-много уважавам у актьорите - умение да изразява чувствата си без думи - само с поглед, мимика и жест. Очите му направо сами говорят, а ако се и усмихне ей така....

В момента го гледам паралелно в два проекта - "Пънолуние" и "Да обичаш на инат"/досега не ми се беше случвало това/ и ми е много приятно. Планирам да погледна и "Сърдечни работи" след това. Наистина много ми харесва как играе.

Днес дано имаме някакви новинки за 12 епизод - фрагче, снимки, озет, каквото дойде.

До скоро!

Здравейте, и аз бях писала подобно нещо за играта му, явно мислим еднакво за актьорския му талант - умее да изразява всичко с поглед - и добронамерена закачливост (предимно в сцените с Назлъ), и насмешка (предимно в сцените с Хакан), между които има много тънка разлика по отношение на изражението, според мен. В последния епизод така влюбено гледаше Назлъ, докато тя ядеше омлет, че направо забравих, че не са двойка в реалния живот. Има някакво спокойствие и премереност в думите, които използва и в мимиките на лицето му, които привличат вниманието като магнит. Разбира се, това се дължи първо на сценаристите, но после идва умението да "влезеш" в идеята им за персонажа като втора кожа, така мисля аз - в това отношение Джан Яман няма равен. Роден е да бъде Ферит бей!!! И не знам дали е заради ръцете в джобовете или не, но като се напрегна от държанието на Назлъ, и видя Ферит бей в сцената, някак си се успокоявам. Joy Де да можеше и Назлъ да се успокои, та да помисли трезво върху нещата...

# 459

Ето и поздрава на Джан към своите международни поколонници  Hug

https://vk.com/feed?z=video255051008_456239097%2F53c9d956860854a … st_-149987377_589

# 460
# 461
# 462
  • Под звездите
Здравейте на всички, които като мен очакват с нетърпение снимки, фраг, озет, ама йок, нищичко. Ще наблъскат всичко в утрешният ден. Момичета, пак искам да попитам, има ли някой навит да ми прави преводите на фрагманите, след излизането им на турски. Моля ви, само 1 минутка е.

# 463
Някой обърка темата май! Hug Heart Eyes

Ейдин, аз в повечето случаи разбирам фраговете, но никога 100 процента. За да ги разбера сто процента, трябва да слушам внимателно и по няколко пъти. Затова аз не си предлагам услугите за превод на фрага. Аз мога да коментирам отделен момент, да кажа как го чувам или разбирам, но ако го чувам и разбирам дадения момент  Grinning! Иначе с удоволствие щях да помогна с превода на фрага! Hug

# 464

Общи условия

Активация на акаунт