DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 3

• 71 112
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте, долунайци любими. Забелязахте ли на стоп-кадър от втория фраг, заглавието на статията - "Любимата на Ферит Аслан отваря ресторант"?  Предположението ми се сбъдна - сигурно в статията пише, че е благодарение на неговите пари, демек Назлъ е изхленчила, че иска ресторант и Феритчо веднага се е бръкнал и ѝ е купил. Ако бях на нейно място и аз щях да се ядосам страшно много - толкова усилия да докаже, че не е преследвачка на богаташи и е способна сама да сбъдне мечтите си, толкова голяма помощ от родителите и Ферит внезапно се появява отново и обърква всичко. Харесват ми предположенията ви, че Назлъ ще подпали и ще си тръгне след като прочете статията, и нека според мен, този път Ферит си заслужава подобно отношение. Тя му каза "Не" с едно на ум и излезе права. Ако опираше толкова до бизнеса, Ферит можеше да ѝ намери един куп кадърни бизнесмени, с които работи и които познава, да ѝ водят бизнес делата, но и двамата знаят, че бизнесът е последното нещо, за което е мислел, докато е купувал дяла. Нека сега Назлъ му го изкара през носа...

# 511
Цитат
Изобщо я нямаше тази скованост. Но мисля, че там я предразполагаше  и  Серкан. Джан е много сериозен и според мен това малко я стяга. В" Звездите са ми свидетели" , макар и само 4 епизода също играеше много
Може да е и страх. Като знае случаят със Селен Сойдер, дето се е бил с нея, та се е наложило тя да го съди, а съпругът ѝ да ѝ търси охрана.

# 512
  • На зелено
Искрено се надявам тази смесена игра на Йозге, да се дължи само и единствено на СЦ. Според мен още се чудят какъв образ да й изградят. Но за момента изглежда доста странно. Гледам я в Сезона на черешите и е перфектна. Не знам обаче, дали това не се дължи на екранният й партньор. Там играе със Серкан Чайоглу. А това е партньорът й и в живота. Неговата външност ми допада повече от тази на Джан Яман. Намирам го за по-чаровен и излъчва топлина. Гледала съм клипчета и снимки на Йозге и него извън снимачната площадка. Изглеждат перфектно заедно и Серкан показва закрила и нежност. Поради тази причина не мисля, че Йозгето си пада по Джан. Ако проблемът не е в СЦ, то тогава може да не се разбират двамата. Някъде четох, че главната актриса ш др.филм щяла да го съди за лошо отношение.
* докато го публикувам и вече е споменато

Последна редакция: вт, 19 сеп 2017, 14:22 от Rovaniemi

# 513
  • Плевен / София
Здравейте, долунайци любими. Забелязахте ли на стоп-кадър от втория фраг, заглавието на статията - "Любимата на Ферит Аслан отваря ресторант"?  Предположението ми се сбъдна - сигурно в статията пише, че е благодарение на неговите пари, демек Назлъ е изхленчила, че иска ресторант и Феритчо веднага се е бръкнал и ѝ е купил. Ако бях на нейно място и аз щях да се ядосам страшно много - толкова усилия да докаже, че не е преследвачка на богаташи и е способна сама да сбъдне мечтите си, толкова голяма помощ от родителите и Ферит внезапно се появява отново и обърква всичко. Харесват ми предположенията ви, че Назлъ ще подпали и ще си тръгне след като прочете статията, и нека според мен, този път Ферит си заслужава подобно отношение. Тя му каза "Не" с едно на ум и излезе права. Ако опираше толкова до бизнеса, Ферит можеше да ѝ намери един куп кадърни бизнесмени, с които работи и които познава, да ѝ водят бизнес делата, но и двамата знаят, че бизнесът е последното нещо, за което е мислел, докато е купувал дяла. Нека сега Назлъ му го изкара през носа...
да...ако разсъждаваше трезво щеше да постъпи така....но човека е влюбен и си брани територията Wink

# 514
Цитат
да...ако разсъждаваше трезво щеше да постъпи така....но човека е влюбен и си брани територията Wink
Това в никакъв случай не го оправдава, според мен. Neutral Face Изненада ме мен постъпката на Ферит, и СЦ ме изненадаха с тази промяна в характера му - правят го по-импулсивен и безразсъден от преди. Според мен, ако си беше запазил хладнокръвието и беше успял да раздели бизнеса (било неговия или този на Назлъ) от любовта, щеше да спечели още повече уважението на публиката. Ама нейсе, да видим дали е за добро за тази промяна. Аз много се боя, че ако с Назлъ тръгнат заедно, ще му се завърти още повече главата и Хакан ще подкопае собствената му фирма под носа му. Дано греша.
ПП: Бях чела в едно интервю, преведено на руски, още преди да почнат да излъчват сериала, Джан твърдеше, че в реалния живот е пълната противоположност на новия си персонаж - бил емоционален и лесно се вълнувал, докато Ферит бил бля, бля (знаем си го какъв е). Тогава като почна сериала, още повече се възхитих на умението му да изиграе такъв спокоен и премерен персонаж. Йозге може наистина да се притеснява от характера на Джан зад кадър, ако наистина е толкова различен от Ферит. Не знаех, че Джан е посегнал на жена, изглежда невероятен джентълмен - с това право като специалност и италианския лицей зад гърба си...Да не би да са само слухове?!?

# 515
  • Плевен / София
Цитат
Това в никакъв случай не го оправдава, според мен. Neutral Face Изненада ме мен постъпката на Ферит, и СЦ ме изненадаха с тази промяна в характера му - правят го по-импулсивен и безразсъден от преди. Според мен, ако си беше запазил хладнокръвието и беше успял да раздели бизнеса (било неговия или този на Назлъ) от любовта, щеше да спечели още повече уважението на публиката. Ама нейсе, да видим дали е за добро за тази промяна. Аз много се боя, че ако с Назлъ тръгнат заедно, ще му се завърти още повече главата и Хакан ще подкопае собствената му фирма под носа му. Дано греша.
ПП: Бях чела в едно интервю, преведено на руски, още преди да почнат да излъчват сериала, Джан твърдеше, че в реалния живот е пълната противоположност на новия си персонаж - бил емоционален и лесно се вълнувал, докато Ферит бил бля, бля (знаем си го какъв е). Тогава като почна сериала, още повече се възхитих на умението му да изиграе такъв спокоен и премерен персонаж. Йозге може наистина да се притеснява от характера на Джан зад кадър, ако наистина е толкова различен от Ферит. Не знаех, че Джан е посегнал на жена, изглежда невероятен джентълмен - с това право като специалност и италианския лицей зад гърба си...Да не би да са само слухове?!?
явно любовта го променя....

# 516
Скарали се и хвърлил чаша по нея  Laughing  Stop

То и многоуважавания Кадир Дооулу е удрял колежка на сета.  Sunglasses

# 517
  • Плевен / София
Скарали се и хвърлил чаша по нея  Laughing  Stop

То и многоуважавания Кадир Дооулу е удрял колежка на сета.  Sunglasses
след толкова часове работа на сета....нервите избушват....

# 518
Скарали се и хвърлил чаша по нея  Laughing  Stop

То и многоуважавания Кадир Дооулу е удрял колежка на сета.  Sunglasses

Ох...на някои не му е издържала нервната сиситема . ooooh! Да не обвиняваме само едната страна може вината да е двустранна  Hug

Красота  Heart Eyes

# 519
Не се знае тя как го е предизвикала, че да стигне до тук  Peace

# 520
Цитат
явно любовта го променя....
Гости, това е явно идеята на СЦ.
Ферит каза на Евгин, че за да е пълноценен живота му , трябва да слуша сърцето - по спомен цитирам италианския израз.
Тогава беше сухар, затворен в черупката си, а сега любовта го прави импулсивен.

# 521
  • Под звездите
Цитат

Самбо, по принцип мнението ми почти винаги съвпада с твоето, но този път се различава. Според мен Ферит изобщо не действа безразсъдно. Много добре е обмислил плановете си. Назлъ е неопитна, има нужда от закрила и грижи и кой друг ако не този, който я обича ще и помогне. Разбира се не е само това, Ферит иска да се сближат, да свикне Назлъ с него, да приеме неговите чувства и нейните също. Е как ще стане това, ако той е непрекъснато във фирмата, а тя по цял ден в ресторанта. Освен това тя при всеки удобен случай го избягва. И така Ферит бей по законен път се сдоби с правото да контактува с нея и да е до нея, за да и помогне да прогледне с очите на любовта, да я накара да свикне с Ферит, а не с Ферит бей, да я накара да се освободи от всички тайни.  И тук да подчертая, понеже и той, и всички останали виждат , че Назлъ отговаря на чувствата му. Ако  не беше Ферит щеше да бъде Дениз, а за мен Ферит е по-добрият избор.

# 522
Искрено се надявам тази смесена игра на Йозге, да се дължи само и единствено на СЦ. Според мен още се чудят какъв образ да й изградят. Но за момента изглежда доста странно. Гледам я в Сезона на черешите и е перфектна. Не знам обаче, дали това не се дължи на екранният й партньор. Там играе със Серкан Чайоглу. А това е партньорът й и в живота. Неговата външност ми допада повече от тази на Джан Яман. Намирам го за по-чаровен и излъчва топлина. Гледала съм клипчета и снимки на Йозге и него извън снимачната площадка. Изглеждат перфектно заедно и Серкан показва закрила и нежност. Поради тази причина не мисля, че Йозгето си пада по Джан. Ако проблемът не е в СЦ, то тогава може да не се разбират двамата. Някъде четох, че главната актриса ш др.филм щяла да го съди за лошо отношение.
* докато го публикувам и вече е споменато
Rovaniemi,нищо ново под слънцето!За сценаристите е голям проблем хем да намерят подходящи артисти за дадени роли, хем пък те помежду си, що годе да се понасят.Между другото и Джансу дере си имаше търкания на снимачната площатка с Мехмет Акиф Алакурт,които играха във сериала "Завръщане".Апропо доколкото знам Мехмед вече не играе във филми и дори не живее, вече в Турция
Скрит текст:

# 523
Тече....времето как тече......и наближава заветния час . Hug момичета подготвяйте бързо вечерите и в пълна бойна готовност за старт  Hug

eidin и аз съм на мнение ,че Ферит доста добре е обмислил всичко и няма да остави любимата му жена хей така .... щом един път се е зародила любовта  Hug

# 524
  • Плевен / София
 в очакване на озета вижте на какво попаднах....
https://www.youtube.com/watch?v=o2czFb08PC8
и да си помечтаем да видим отново.....

Общи условия

Активация на акаунт