DOLUNAY - ПЪЛНОЛУНИЕ- С участието на Йозге Гюрел и Джан Яман.ТЕМА 3

• 71 102
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
в очакване на озета вижте на какво попаднах....
https://www.youtube.com/watch?v=o2czFb08PC8
и да си помечтаем да видим отново.....

gostenka68,абе ти хубаво си попаднала и ни караш да мечтаем, ама Назлъто не си спомня беее. че е имало такъв момент Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha
Трябва Ферит бей да и напомни по подобаващ начин Laughing Laughing Laughing Laughing

# 526
  • На зелено
в очакване на озета вижте на какво попаднах....
https://www.youtube.com/watch?v=o2czFb08PC8
и да си помечтаем да видим отново.....

да, целувката им беше уникална. Видеото започва именно с нея и после е монтаж със сцени от Сезона на черешите.
И тук ще чакаме 100 серии, както и там, за да се стигне до този момент.

# 527
Още малко остана, къзлар. Оф, тотално се обърках вече - добре, че е Ферит човека до Назлъ, ама на...на мен пак импулсивно ми се вижда решението му, де да знам... Joy Да я награбва и да се заобичат вече като хората, това искам аз, само фирмата му да не се срути върху главата му от много любов, че ще ходя до Истанбул да бия сценаристите! Joy

# 528
# 529
  • Плевен / София
започва...

# 530
Аз си мислех ,че Назлъ ще фучи и трещи  а то някак  леко и е на сърцето .От партньора ще да е  Joy Joy Joy

# 531
  • Плевен / София
освен, че Демет призна за Асуман пред Дениз....нищо друго не разбрах

# 532
Добър вечер!

Назлъ е с много хубав тоалет и обеци .

Приятно гледане !

# 533
Оууу, Дениз се показа много принципен и мъжкар, вее?!Сестра му казва, че ако иска да раздели Назлъ и Ферит ето тази флашка,дето Асуман е снимала и я пратила на Демет.По-голяма възможност от тази нямал да намери.Дениз каза, че подобно нещо не може да направи...........Обаче да видим ,дали няма да го направи като поревнува и види Назлъ в прегръдките на Ферит?

# 534
Вече всички разбраха  за ресторанта и Дениз и Демет и сега ще има отмъщението на ..... ooooh!

# 535
Демет подпали вече .Ще публикуват снимките в пресата. ooooh!

# 536
Демет веднага хвърли материал на журналистите.
Ххах на Фатош май и предлагат някаква роля за филм.Тя не е много въодушевена, каза, че ще даде на асуман визитката, тя обичала такива неща, хаха

# 537
  • Плевен / София
Какво ли каза Дениз на Асуман та и угасна усмивката....Ферит си настоява да е Фел(рит , не г-н ферит....да видим ще успее ли...

# 538
Здравейте! wavey

И аз съм тук, макар и със закъснение, нямах интернет, но изчетох какво сте написали.
Радвам се, че Дениз засега не ме разочарова. Но пък русата вече е в акция. Май ще бъде много интересна серия.

Приятно гледане!

# 539
Ферит веднага се усети откъде идва новината но и Хакан сега ще сгащи Демет . Naughty

Общи условия

Активация на акаунт