Изненада ме мен постъпката на Ферит, и СЦ ме изненадаха с тази промяна в характера му - правят го по-импулсивен и безразсъден от преди. Според мен, ако си беше запазил хладнокръвието и беше успял да раздели бизнеса (било неговия или този на Назлъ) от любовта, щеше да спечели още повече уважението на публиката. Ама нейсе, да видим дали е за добро за тази промяна. Аз много се боя, че ако с Назлъ тръгнат заедно, ще му се завърти още повече главата и Хакан ще подкопае собствената му фирма под носа му. Дано греша.
Изненада ме мен постъпката на Ферит, и СЦ ме изненадаха с тази промяна в характера му - правят го по-импулсивен и безразсъден от преди. Според мен, ако си беше запазил хладнокръвието и беше успял да раздели бизнеса (било неговия или този на Назлъ) от любовта, щеше да спечели още повече уважението на публиката. Ама нейсе, да видим дали е за добро за тази промяна. Аз много се боя, че ако с Назлъ тръгнат заедно, ще му се завърти още повече главата и Хакан ще подкопае собствената му фирма под носа му. Дано греша.

Да не обвиняваме само едната страна може вината да е двустранна 

Изненада ме мен постъпката на Ферит, и СЦ ме изненадаха с тази промяна в характера му - правят го по-импулсивен и безразсъден от преди. Според мен, ако си беше запазил хладнокръвието и беше успял да раздели бизнеса (било неговия или този на Назлъ) от любовта, щеше да спечели още повече уважението на публиката. Ама нейсе, да видим дали е за добро за тази промяна. Аз много се боя, че ако с Назлъ тръгнат заедно, ще му се завърти още повече главата и Хакан ще подкопае собствената му фирма под носа му. Дано греша.Препоръчани теми