ВРАЦА 2

• 54 360
  • 282
  •   1
Отговори
# 135
Хриси снимките са чудесни , а Злати е много пораснал . Ще се видим тази седмица да чуя подробности от хубавото време на вашето море.

Мерси Гале.
Ще се видим непременно. И тук във Враца има едно кафе с 3 люлки от различен вид. Wink Grinning

Поздрави!  bouquet

# 136
  • Враца
Здравейте и от нас!
Руби ,снимките са страхотни, а за децата сама знаеш колко са сладки.На снимките са супер.Като ги гледах и на мен ми се докъпа... Sad  Тази година не можахме ,догодина дано успеем.Пак се притъмни...Няма да се разминем без дъжд.Градината на Криси си има вече сайт.Кликнете на снимката и ще ги разгледате.И ние сме на първа линия.Може ли...без нас.Правим си упражненията.
http://www.v-vratza.info/show.php?action=show_cat&cat_id=432
А града си ни е много хубав.Нали..Поздрави   bouquet

# 137
  • с/у ОколоМръсТното
margo_vr - не мога да повярвам, че у наше "село" някой се е погрижил толкоз добре за тези специални хора....,  много е хубав тоз ц-р и дано там децата да се забавляват добре. Крис изглеждаше спокоен и красив  bowuu

А тоз х-л къде е? http://www.v-vratza.info/show.php?action=show_cat&cat_id=320

rubi   - и вие сте си изкарали ОК на морето. Хубави снимки  Simple Smile

Честито на Аби на патерица  Blush, но бъди жива, здрава и с късмет  bouquet

# 138
  • с/у ОколоМръсТното
божееееее, идеше ми да се разрева от умиление  Party..., видях си моята ЦДГ: http://www.v-vratza.info/show.php?action=show_adv&adv_id=297

Мерси Марго, за удоволствието, което ми създаде с тоз нов сайт за гр. Враца  Heart Eyes  bouquet

# 139
  • Враца
Здравей Шани!   bouquet
Оазис е басейн-ресторант.Намира се след втора градска поликлиника.След центромет..най-накрая.ако имаш представа.
Аз сайта за виртуална Враца го свалих от 
 http://www.v-bulgaria.info/
  bouquet

# 140
Хм, не знаех, че това било център за деца с увреждания, мислех че е обикновена детска градина newsm78Марго, отскоро ли е такъв център?

Rubi, чудесни снимки от морето!

Моя син напоследък е все болен TiredНаправо ме е страх да си правим планове за морето, да не вземе да се разболее точно преди това. Изкара варицела, сега е с ужасния летен вирус (който мина и през нас), преди това пак боледува... Дано си е наваксал боледуванията, които пропусна през първата си годинка.

Поздрави на всички  bouquet

# 141
  • с/у ОколоМръсТното
...Оазис е басейн-ресторант.Намира се след втора градска поликлиника.След центромет..най-накрая.ако имаш представа....

сещам се  Thinking, макар да съм ходила в таз посока веднъж-дваж най-много. И хубаво ли е? Това ли е новото китно местенце за врачани?  Rolling Eyes

А на Хъшове не е ли добре...? Чувала съм, че било доста фърстко Wink

# 142
  • Където ми покаже сърцето
Аз в "Оазис" не съм ходила,но миналото лято ходих на "Хъшовете" и там е Peace
Момичета да ви разкажа какво ми се случи.В събота реших да си изпера калъфа на латексовият матрак/купен м.септември 2005/.Свалих го и майка го закара с такси на химичестко чистене като я предупредих да не го перат на повече от 30  градуса.В 15.00 тя отиде да го вземе и се връща цялата разтреперана и да съм отивала бързо с таксито,че го били стопили.Добре, че бях нахранила малкия breastfeedingИ така при сушенето те действително го стопили.Хубавото, е че вече си поръчах нов калъф,който ще дойде утре,а химическото плаща и калъфа, и доставката.Има коректни фирми във Враца newsm10.От днес Марти вече се изправя в леглото си и на спалнята на мама. newsm68.Не знам, само да не счупи някой зъб,защото много обича да скача,а леглото му е дървено.
Това е от мен и целувки на всички дечица.

# 143
Ей,Сиска,много готина лентичка си имаш   Laughing  Айде,морето ви чака   grinning039

# 144
Благодаря момичета.

Поздрави на всички!  bouquet

# 145
 JoyВъпросният "Оазис"от сайта е в Зверино.Във врачанския няма хотел.

# 146
  • Враца
Здравей Руби!
  Радвам се ,че се запознахме,макър болницата да е последното място на което бих желала да се срещнем.Ние чакахме 2 ч и половина.Прегледаха ни в 12,30.Криси ми вдигна 39 ,2 пред кабинета ...кошмар.Вече сме добре ,ходихме днес на проверка.Вие как сте?Надявам се да сте здравички.Поздрави!   bouquet

# 147
Знам 4е не е на място този въпрос ам знаете ли от колко до колко 4аса работят в общината във Враца?

# 148
Здравей margo_vr , аз също се радвам, че се запознахме, макар и на това място. Чак сега пиша, защото компютъра ни беше малко на ремонт и сега влизам във форума.
Радвам се, че Криси е вече по-добре.
При Злати се оказа гнойна ангина и пие все още Аугментин, но и той вече е много по-добре. Ние си изчакахме до вечерта доктора да се прибере и да го прегледа. Човекът от път дойде да го прегледа, а нашто педи нищо, че детето беше с такава висока Т, не пожела и да го погледне.
Направо съм много разочарована и от личната ни лекърка и от здравната ни система.
Ще се радвам, когато малчуганите се оправят напълно да се видим.
Чао за сега. Поздрави  bouquet

# 149
Моми4ета за втори пъ пиша във вашата теми4ка защото съм от Враца и ми е приятно да се чувствам Вра4анка,но за втори път забелязвам 4е сте недружелюбни.Не ми се вярва да има някаква при4ина, но явно няма да си правя труда да питам пове4е а ще ходя на място.

Общи условия

Активация на акаунт