ВРАЦА 2

• 54 333
  • 282
  •   1
Отговори
# 165
Аз ходя при д-р Кръстев на консултации в "Св. Ана" и се чудя дали с него да не се уговорим за раждането, но има време сигурно към края на август ще се уговорим нещо... newsm78

# 166
Привет от нас!

Ние сутринта се завърнахме от морето - изкарахме чудесно, хванахме тен и си починахме доколкото е възможно с малко дете.

Мернах последните постинги, че говорите за доктори и раждане. Шани, явно си забравила, но точно ти ми препоръча д-р Петкова, за което   bouquet Ходих при нея на частно няколко пъти по време на бременността, иначе консултациите ми ги водеше д-р Славейкова. Когато говорих със Славейкова за уговорка да родя при нея, тя не ми каза точно сума, а "колкото прецените". Около седмица преди това на една позната беше казала, че иска 300 лв за раждане. В крайна сметка реших да родя при този, който се падне на смяна, без уговорки. Попаднах точно на Петкова. Изключително съм доволна от нея, а за акушерките просто нямам думи- бяха страхотни, особено тази която ме израждаше (но и забравих името)

От Кръстев имам само неприятни спомени, лични впечатления и подочути истории. Не бих раждала при него Naughty

# 167
  • Където ми покаже сърцето
Здравейте момичета  Hug.Не съм писала отдавна,но имах причина.Разбиха ми преди седмица магазина в София и едно от нещата,които откраднаха е компютъра.Та сега цяла седмица възстановяваме данни.Но важното,че Марти е ОК,всичко друго е преходно.
По повод гинеколога аз ходя при Петкова на профилактични прегледи от години и съм много доволна.Иначе за раждането не мога да помогна,защото раждах в София.Но за мен Петкова е  Peace.

# 168
  • с/у ОколоМръсТното
... Шани, явно си забравила, но точно ти ми препоръча д-р Петкова, за което   bouquet Ходих при нея на частно няколко пъти по време на бременността, иначе консултациите ми ги водеше д-р Славейкова....

Мдам. Така си беше и наистина съм забравила.  Blush
Славейкова ми е съученичка пък и като такава, хич не ми вдъхва доверие.

# 169
Здравейте майчета и от мен .  HugНамерих време и аз да седна на компа ooooh!, виждам че за раждане си говорите та да си кажа и аз .
 На консултация съм ходила при  ..мммм ау как немога да се сетя
 Д-р  Петров , но първото име ..... но не е Боби Петров . А самото раждане бях си се уговорила с д-р Партовска , като и при нея съм си ходила всеки месец на консултация .Горе в болницата си ме водеха само по книга . За парите нищо конкретно не е казала , даже не е и споменавала . Аз преди да родя я попитах и тя каза колкото имаш възможност . 
Аби казваш Вип стаи аз сега за пръв път чувам че нашата болница има такива . А иначе стаите другите не са лоши , но баните и тоалетните бяха под всякаква критика (2003г) Сега дано има някакво подобрение.

Това за сега Много поздрави на всички и много целувки на малките човечета  bouquet

# 170
На консултация съм ходила при  ..мммм ау как немога да се сетя
 Д-р  Петров , но първото име ..... но не е Боби Петров .  bouquet

Сигурно е Володя Петров /май други с фамилия Петров освен тези двамата няма/.

# 171
Ами май имало ВИП стаи - не знам, във врачанското родилно не съм стъпвала, даже не съм много наясно къде точно се намира. Получих информацията от една майка с която чакахме заедно пред кабинета на д-р Кръстев в "Св. Ана" - та тя ми каза, че като раждала преди няколко месеца била точно в такава стая и била много доволна... newsm78

# 172
Здравейте, досега не съм писала тук, макар че редовно чета, но тъй като аз съм от бъдещите майчета /живот и здраве през ноември ще станем 3-ма/ и май затова  Laughing Видях че си говорите за раждане и понеже и на мен скоро ще ми предстои бих искала малко инфо, ако може за лекарите и въобще  Praynig На консултации ходя при Махинова по съвет на джи пи-то но не съм чувала никакви отзиви за нея, и въпреки че общо взето съм доволна, не знам дали да се уговоря с нея и дали въобще да правя уговорки с някой. Ако може дайте съвет или мнение. Много благодаря   bouquet

# 173
 Здравей diana_vr , навремето бях чула, че Д-р Махинова е доста добър специалист. Имам приятелка която два пъти е раждала при нея и е доволна, но имам и приятелка, която никак не е доволна от нея.
Мойте впечетления от нея са малко противоречиви и аз изобщо не я смятам за толкова добър специалист.  Naughty Не бих родила при нея, още повече да и платя за това. Но това е лично мое мнение разбира се.

Във Враца за раждане бих избрала д-р Партовска или д-р Петкова и двете са много добри. Имат доста дълга практика , богат опит и много доволни майки, който са израждали.
Аз както вече писах навремето си избрах д-р Партовска и съм много доволна от нея.  Дъщеря ми даже е родена на рожденият й ден Wink Joy.
Имах си лични съображения да не предпочета д-р Петкова, но те нямат нищо общо с нейните професионални качества.
Пак се повтарям , но аз не бих родила без уговорка с лекар. Ако имаш възможност си избери една от тези двете лекърки и роди при нея.

Желая ти лека бременност и леко раждане!
Ако имаш още някакви въпроси питай без притеснение.

Здравейте всички врачанки!

Как сте? Как са дечицата?

Ние сме добре. Злати става все по-голям разбойник. Вече почти не иска да седи в количката. Не мога да пия кафе на спокойствие. Cry
Миналата седмица му биха ваксина ДТК та се поизмъчи малко. Хем болки, хем температура /а при предишните 3 Т не е вдигал/ , но вече е добре.

Мими пък, когато не е при баба си все на компа иска да седи. Rolling Eyes

Чао за сега! Лека нощ ако има още някой буден като мен! Wink
Поздрави на всички!  bouquet

# 174
Има ВИП стая в родилното. Една моя позната беше в нея, но не знам колко струва.

diana_vr, от Махинова директни впечатления нямам. А за раждане, аз писах че раждах при Петкова, много съм доволна и нея бих препоръчала. Нямах уговорка с никой лекар.

Ние сме добре. Дени го мъчат кътниците, та трудно спи нощем. Иначе и той става голям палавник, всеки ден си измисля нова щуротия LaughingПреди малко падна и си разби устата и от рев заспа по никое време. Но едва ли ще спи дълго, щото комшията ни прави ремонт и сме като на бойно поле в момента. Имам чувството че ще оглушея #Cussing out

# 175
Здравейте и много благодаря за бързите отговори  bouquet
Аз съм още доста неорентирана, още повече, че това ми е първо раждане  Simple Smile Чувам доста противоречиви отзиви и за д-р Партовска и за Петкова, общо взето или са страшно доволни от тях или супер недоволни, и затова се колебая. Иначе имам лични впечатления само от Партовска и Славейкова, но все още не мога да преценя  newsm78

# 176
Диана, аз бях точно като теб. Чувах противоречиви мнения за абсолютно всички и умувах при кого да отида, да се уговоря ли с някого за раждането като всички са един дол дренки. Накрая се отказах от уговорки, просто защото няма смисъл. Но пък имах късмет Simple Smile Иначе на консултации ходих при Славейкова, нищо лошо не мога да ти кажа за нея, но и хубаво не мога. Не знам при другите как е било, но при моето раждане на практика ролята на лекарката се свеждаше само до това да ме резне и после да ме зашие. Основната част от раждането е в ръцете на акушерките. Тя беше с мен цяла нощ, проверяваше непрекъснато какво е положението, казваше ми кога да напъвам, как да го правя и ме окуражаваше. Страхотни бяха всички акушерки!

# 177
  • София
И аз ес извинявам, че ви се намесвам в темата, но в последния момент се сетих, ме има и теми по градове! Спешно ми трябват телефони на хотели във Враца - в центъра на града! Предварително ви благодаря, трябва да правя резервация за 5 души, а в интернет става някаква обърквация с тур-агенциите и всеки казва "не правим резервации там", а вече е много късно!!!!

# 178
Валентина, аз изобщо не съм запозната с хотелите в града. Виж този сайт - има някои хотели и телефоните.

# 179
Основната част от раждането е в ръцете на акушерките. Тя беше с мен цяла нощ, проверяваше непрекъснато какво е положението, казваше ми кога да напъвам, как да го правя и ме окуражаваше. Страхотни бяха всички акушерки!

И при мен бяха страхотни акушерките, но лекарката вършеше всичко, което е вършила при Сиска акушерката. Лекарката беше главно действащо лице откакто влязох в прнедродилната зала. Лекарката беше през цялото време плътно до мен. Така бях и много по спокойна, защото лекарят си е лекар. И най-вече много по-бързо станаха нещата, защото ако лекарят реши да ускори раждането може да го направи.

Валентина, аз не знам телефон на нито един хотел във Враца. Съжалявам.

Общи условия

Активация на акаунт