ВРАЦА 2

• 54 303
  • 282
  •   1
Отговори
# 195
Дайте да зарежем тази гадна тема. Днес как сте?  Nature Sunny nuts  jumpuu tongue sohappy
Въз топличко е май sweating

# 196
Ей Мимиииииииииииииии здрастииииииииииии, аз съм Кали Grinning Аз казавах на Валери да ме намериш,  но не съм влизала една седмица.Ужасни работи разказаваш #Cussing outНадявам се 4е ве4е си добре и дано не ти се налага да влизаш още там

# 197
Момичета, ние от сдружение „Настоящи и бъдещи майки” искаме да ви инфромираме за положителните промени, които Парламентът прие в Кодекса за социално осигуряване, в частта му за майчинството. Досега майките получаваха 90 % от осигурителния си доход 3 месеца след раждането. Сега този период става 9 месеца. След това майката продължава да си взима 160 лв до 2-годишна възраст на детето, догодина най-вероятно ще са 170 лв. Измененията предвиждат и нова възможност, ако майката иска да се върне на работа след изтичането на тези 9 месеца тя ще може да си наеме детегледачка от Бюрото по труда и държавата да й плаща тези 170 лв на нея. Това не означава, че другите варианти - да се взима половината майчинство или да се прехвърли майчинството отпадат. Детегледачката е просто нова възможност. Искам да благодаря на всички, които взеха участие в протестите и в подготовката им, както и на всички които се подписаха в подписката. Уверявам ви, че тези промени бяха приети и благодарение на нас, което беше публично признато. Надяваме се като видите, че от нас зависи децата ни да имат по-добро бъдеще и че можем да променим нещата да се включите по-активно в бъдещите ни мероприятия. Сега на дневен ред са детските, приемаме всякакви предложения – моля обаче давайте ги в темата “настоящи и бъдещи майки – майчинство, права на майките”http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=120073.0

# 198
  • с/у ОколоМръсТното
Момичета - помощ...
Как да разбера, кога са автобусите от Враца за София в събота и неделя!

Мерсиииииии  Heart Eyes

# 199
  • Враца
Шани, ако обещаеш да се видим, може и да се смиля и да ти кажа Laughing Laughing Laughing
Сега сериозно, виж ТУК, пише кога пристигат в София и по това можеш приблизително да се ориентираш, пътя трябва да е около 1:30-1:40 според мен.
Може би в някой вестник има такова инфо.
Не съм ти много от помощ, но поне се опитах Embarassed
Поздрави на всички

# 200
http://www.centralnaavtogara.bg/cbs/home.nsf/vPagesLookup/home~bg  виж пристигащите от враца и ще се ориентираш

# 201
  • с/у ОколоМръсТното
Шани, ако обещаеш да се видим, може и да се смиля и да ти кажа Laughing Laughing Laughing
Сега сериозно, виж ТУК, пише кога пристигат в София и по това можеш приблизително да се ориентираш, пътя трябва да е около 1:30-1:40 според мен.
Може би в някой вестник има такова инфо.
Не съм ти много от помощ, но поне се опитах Embarassed
Поздрави на всички

queen of rain  Hug Heart Eyes Страшна си. тен кю   bouquet

"Прелитам" за 24ч. съботно-неделно (и с програма по часове - задължителна) и после пак на бач  Tiredтук в София.
Ще се опитам на следващото идване да те видя Ва  Grinning

Аааааааа и мерси на Sandy - сега виждам, че и тя ми е писала   bouquet

# 202
  • Враца
Записвам си, няма измъкване.
От миналата година нещо за бира сме си обещали, та сега с лихвите cheers cheers beer Drunk

# 203
Zdraveite momicheta  Hug Izvinqvam se che ne pisha na kirilica , no nqmam fonetichna  a i klaviaturata mi e takava che nqma bg bukvite #Crazy

Kak se spravqte v tia jigi malkite dechkovci kak sa. To biva toplo toplo ama tova vreme napravo ni stopi sweating Dva dena ne sme izlizali nikyde i se nadqvam malko da zahladnee ta da se raztypchem .
tova ot nas Pozdravi na vsichki smile3525 lovekiss i celuvki na dechica

# 204
Zdraveite momicheta  Hug Izvinqvam se che ne pisha na kirilica , no nqmam fonetichna  a i klaviaturata mi e takava che nqma bg bukvite #Crazy

Kak se spravqte v tia jigi malkite dechkovci kak sa. To biva toplo toplo ama tova vreme napravo ni stopi sweating Dva dena ne sme izlizali nikyde i se nadqvam malko da zahladnee ta da se raztypchem .
tova ot nas Pozdravi na vsichki smile3525 lovekiss i celuvki na dechica

newsm78 newsm78 newsm78 Едва ли пише скорпионка Thinking Thinking Thinking Или може би е тя!!!???

# 205
Здравейте, хора. Как е жегичката?
Някой от вас да си е правил фетална морфология в този наш смотан град?smile3543  costumed050
Моля ви ако някой знае дали правят някъде да каже, че ми се ще да знам повече подробности за бебчо. newsm32

# 206
Здравейте момичета!

Добре е да е топло, но пък да не е и чак такава горещина. На вън излизахме за малко преди обяд и сега чак по-късно ще излезем пак на пазар.
Иначе сме добре. Сега сме се сврели вътре и щерката е сърдита, че я изгоних от компютъра, понеже го блокира с една игра и след това дойде да ми каже та събуди малкият. Направо ме изкара от кожата. Но какво да се прави, деца..........

Някой от вас да си е правил фетална морфология в този наш смотан град?[

mim40, аз не съм правила, а и не знам дали в града някъде се прави. Дано някой друг знае и да каже.

Чао за сега. Поздрави на всички!  bouquet

# 207
mim4o, не знам във Враца да правят фетална. Аз ходих в София при доц.Томова на фетална морфология в 17г.с. На практика, феталната морфология е по-обстойно оглеждане на бебето, на хубав ехограф. Дори някой във Враца да ми предложи да го направи, така или иначе няма да му се доверя. Така че си платихме при Томова и бяхме безкрайно доволни. Каза ни пола (във Враца ми го казаха чак в 7-8 месец), огледа изключително подробно всеки един орган, за дефекти - заешка устна, синдром на Даун, спина бифида, отговаряше много подробно на всичките ни въпроси. Много мила жена е и много ни успокои Peace

# 208
Здравейте бъде6ти и настоя6ти мами Simple Smile
Аз съм от Мездра ,но ре6их да се вкл.при вас.Мездра май я няма в списъка по градове.Искам да ви питам не6то по темата за лекарите№ни6то не споменахте за д-р Цеков?Той е бил завежда6 отделение във вра4анската болница,а сега е в Мездра .
За Махинова .....нямам добро мнение,стряска адски много бъде6тите майки,на мен в 6 седмица ми каза ,4е плода е малък та така се по6а6кахме Shocked
Лека ве4ер на вси4ки  Peace

# 209
  • Враца
Здравейте момичета, тая жега направо е ужасна sweating, стаите ни са все източни и мъката е огромна направо. Добре, че го дават да паднат малко температурите.
Привет Sesiliq, сестрата на моя мъж ражда при д-р Цеков- нормално раждане, преди 4 години и беше доволна.
Поздрави на всички мами и дечковци Laughing

Общи условия

Активация на акаунт