Кауфланд - тема 23

• 61 976
  • 738
  •   1
Отговори
# 390
Мерси, Дидка! bouquet

# 391
Днес бях до нашия Кауфланд (Асеновград) най-вече да си взема няколко бройки от любимите ми закуски с кленов сироп и орехи, запътих се смело към пекарната, мислейки си как ще се наплюскам с току-що изпечени , топли и т.н . Но уви ! Нямаше ги, колкото и да обикалях и се дзверих.  Остави, че са и на промоция, но и етикет нямаше. Даже не мислех и да питам, щото служителите  при нас са си вечно некомпетентни. #2gunfire

# 392
При нас имаше, но аз не проявявам интерес към тях.
Ако ти се разхожда до Тракия, заповядай! Simple Smile

# 393
Рядко ги ям и аз ( как се оправдавам само  Rolling Eyes ) , но като отивам да пазарувам не пропускам да си взема. Същите ги има и в Лидл - ама видиш ли, нъл са на прИмоция - сакън да си взема Wink

# 394
Изяжте ме сега с парцалите, но мен ме е гнус да купувам каквото и да е от тези витрини.

# 395
Изяжте ме сега с парцалите, но мен ме е гнус да купувам каквото и да е от тези витрини.
Гнус не гнус, купувала съм хлебчета, като видя че са ги пекли в момента. Embarassed

# 396

Нормално и обяснимо е това, но по мои наблюдения хората все повече използват ръкавици и щипките.
И ако съм виждала такива ,които пипат - винаги съм им правела забележка, и сега се сещам, че един дядка само като го видях, че бърка с ръка и хваща хляб, като го почнах.......и той пък се заяде, че който хляб хванел , него вземал и не цапал другите  ( и вече ,ако видя такива, ще изчаквам да видя дали да им се карам). По навик вземам най-задните неща, мислейки си, че там не са ги опипали.

# 397
  • shumen
Вчера и аз срещнах един такъв дядка и му направих забележка.

# 398
  • София
А изпуснато на земята хлебче, което връщат на витрината, виждали ли сте? Защото аз засякох един такъв индивид от женски пол, който най-невъзмутимо върна хлебчето (земелче май беше) и си взе друго. А това някой ще си го купи, без да подозира... Сложих го в торбичка и го дадох на служителката, която обикаляше наоколо, каза, че ще го бракуват, но дали?...

# 399
  • Бургас
А изпуснато на земята хлебче, което връщат на витрината, виждали ли сте? Защото аз засякох един такъв индивид от женски пол, който най-невъзмутимо върна хлебчето (земелче май беше) и си взе друго. А това някой ще си го купи, без да подозира... Сложих го в торбичка и го дадох на служителката, която обикаляше наоколо, каза, че ще го бракуват, но дали?...
То това си е до културата на човек.Сигурно и в къщи е такава тази жена...

# 400
  • София
За няколко месеца ми се наложи да посетя няколко супермаркета в Чехия, Унгария и Австрия. Е, всички пипаха с ръце като не видели.

# 401
За няколко месеца ми се наложи да посетя няколко супермаркета в Чехия, Унгария и Австрия. Е, всички пипаха с ръце като не видели.

И аз това го видях в Будапеща

# 402
  • Бургас
Най ме побърква, като видя някой да си къса по 20 торбички-буквално, а накрая взема 2 домата....За какво са им.....?

# 403
Най ме побърква, като видя някой да си къса по 20 торбички-буквално, а накрая взема 2 домата....За какво са им.....?

По-нататък в магазина си слагат продукти в тях. Аз късам не чак по 20, но 3-4 бр. и слагам после  захар, брашно, сол, каквото купувам на пакети, защото ми се е случвало да ми пропуска пакета, а навътре в Кауфланд никъде няма торбички. Често продуктите в кутии /маслини, салати/ не се дават с допълнителна торбичка. Маслините особено трябва да се сложат в такава, иначе се разтичат и става ужасно... Peace Sick

# 404
  • Бургас

По-нататък в магазина си слагат продукти в тях. Аз късам не чак по 20, но 3-4 бр. и слагам после  захар, брашно, сол, каквото купувам на пакети, защото ми се е случвало да ми пропуска пакета, а навътре в Кауфланд никъде няма торбички. Често продуктите в кутии /маслини, салати/ не се дават с допълнителна торбичка. Маслините особено трябва да се сложат в такава, иначе се разтичат и става ужасно... Peace Sick
А тук в Бургас покупките често виждам се прибират в разни кашомчета от магазина взети,торбичките.....за боклук може би, в къщи хах

Общи условия

Активация на акаунт