Кауфланд - тема 23

• 62 014
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас
А аз сега от темата го научавам това, за ваучерите. Имам един ваучер, подарък, на излизане, беше на някакъв РД на веригата, който затрих, ММ загуби два жетона за колички.
И колко време ако се чакам имам право на левче? Не че ще тръгна да се разправям, де.
Май е 5 минути

# 376
А аз сега от темата го научавам това, за ваучерите. Имам един ваучер, подарък, на излизане, беше на някакъв РД на веригата, който затрих, ММ загуби два жетона за колички.
И колко време ако се чакам имам право на левче? Не че ще тръгна да се разправям, де.
Над 5 минути... над касито го пише ... Няма нужда от разправия , отиваш на каса , казваш , че си чакала повече и ти го издават

# 377
  • София
Повече от 5 минути и не всички каси са отворени. Също, ако намериш продукт с изтекъл срок на годност, носиш на информация и ти дават ваучер левче. И ако чакаш на витрината с обслужване повече от 5 минути, пак дават ваучер левче. Трябва да ги заявиш, разбира се, никой няма да тръгне да пита дали си чакал повече от Х време... Обикновено искат касова бележка за чакането повече от 5 минути.

# 378
Не съм се възползвала от ваучерите, но няколко пъти съм намирала продукт с изтекъл срок на годност, оглеждам се за служител, казвам му и като се отдалеча и се обърна, същия го връща на мястото му, е, така ли трябва да бъде..... 

# 379
Не съм се възползвала от ваучерите, но няколко пъти съм намирала продукт с изтекъл срок на годност, оглеждам се за служител, казвам му и като се отдалеча и се обърна, същия го връща на мястото му, е, така ли трябва да бъде..... 
При теб не е минал номерът, но някои не гледат срокове и гледат да го пробутат, пък ако мине . Някои биха приели оплакването като заяждане, но лично според мен всеки трябва да си знае правата и да си ги търси , защото с едно "майната му" не се решават проблеми, а то се знае, че проблеми има и то не само в тази верига

# 380
  • София
Разбира се, че не трябва да е така, но на служителите не им се занимава. А като отидеш директно на информация, го взимат и ти дават ваучер в знак на извинение (уж).

# 381
Благодаря ви!  Hug Няма да ги ощетявам с левче, то и без друго става някакво скандалче като вляза... И не, не съм конфликтна! Или не стои реална цена на даден продукт и ме изненадват на касата, или ще има проблем, я с баркод, я със срок на годност...  Twisted Evil

Обикновено мъжа ми пазарува там, а откакто го ремонтираха и ми разместиха всичко, ходя с голямо нежелание и по голяма нужда.

# 382
Да ви кажа, понеже съм пазарувала от Кауфланд в различни градове, не навсякъде са нелюбезни и сърдити. В родния ми град особено на витрината с обслужване съм ставала свидетел на доста нелюбезни разговори. Докато тук, в местния магазин, са доста любезни, услужливи и не влизат в спор с клиенти. А и като знам, че нямат много служители за касите, не се нервя на дълги опашки. Не че ми се е случвало да чакам много. Забелязвам, че в понеделник наистина се пазарува в индустриални количества, затова избягвам тогава да пазарувам, но понякога се налага.

# 383
Два пъти съм искала ваучер, а съм могла поне 22 да искам.
Не съм излъгала, могат да видят на камерите.
За първия път хич не ме разпитваха, защото имаше големи опашки по всички каси.
За втория вече обясних, заради клиент с покупки в индустриални количества.

Но вече няма да им правя компромиси.
Като са го написали, да си го спазват.
Ако го отменят, здраве да е.

Днес си купих маратонки за 7,50. Simple Smile 74% намаление. Simple Smile
Аз много рядко нося маратонки, но за тези пари реших да не му мисля. Пък и на вид са доста симпатични, кожени. Simple Smile

# 384
Какви са тези маратонки? В кой Кауфланд ги има?

# 385
В Пловдивски. Simple Smile
Марката е Спорт. Черни, с розовко. Simple Smile Simple Smile

# 386
Мерси, в София не съм виждала такива, че иначе бих взела на тази цена... Peace

# 387
То и при нас ги нямаше вчера.
Не знам днес откъде се появиха?
Аз гледах едни Kappa, за дъщеря ми, но нямаше номер, бяха намалени на 20 лв.
А тези днешните изобщо ги нямаше или са били на друго място.

# 388
Ще поразгледам и аз, може да не съм ги видяла. Иначе и 20 лв. е добре, преди май тези бяха по 40 лв.

# 389
  • оттам, откъдето започва България
Чудесна покупка, DeVa! Със здраве да си ги носиш.

И аз в неделя посегнах към едно меко одеяло при УЖ намалените стоки. Видях цена 2,99 лв., ама нали съм Тома Неверни, отидох да проверя бар кода и излезе 7.99 лв.
Питам служителката, която беше наблизо и тя каза, че не е това одеялото, за друго ставало въпрос и след мен смени цената.

Що се отнася до ваучерите за чакане, решила съм, ако се случи да чакам повече - вземам го и хич няма да ги мисля.

Общи условия

Активация на акаунт