Кауфланд - тема 23

• 61 581
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Вече на касите няма от тези малките торбички, които са при зеленчуците. И аз си взимам няколко, преди си взимах от касиерките.

# 406
При нас торбички има след касите до контролната везна. Последният път като пазарувахме искахме от касиерката и тя ни показа къде са. Проверете дали и при вас не са сложили там.

# 407
И аз съм слагала продукти в кашонче. И какво от това? Те после не ги ли хвърлят също?

# 408
И аз съм слагала продукти в кашонче. И какво от това? Те после не ги ли хвърлят също?

Принципно ги предават за рециклиране, но за едно кашонче няма да ти направят проблем.

# 409
  • Бургас
не става въпрос за кашончето,а за торбичките Simple Smile

# 410
Сега разбрах. Помислих, че това те е възмутило  Wink

# 411
  • Бургас
Ами,няма такова нещо.Интересни са ми пенсионерите просто с тези торбички хихих

# 412
Ами,няма такова нещо.Интересни са ми пенсионерите просто с тези торбички хихих
Взимат си ги за вкъщи и си ги ползват вместо да си купят цял пакет с торбички

# 413
Не е чак толкова интересно положението с торбичките. И аз си вземам от тях, опаковам си по-дребните неща. А вкъщи ги използвам за боклук.

# 414
Не е чак толкова интересно положението с торбичките. И аз си вземам от тях, опаковам си по-дребните неща. А вкъщи ги използвам за боклук.
И аз вкъщи ги ползвам за боклук , но ползвам такива в които е имало нещо , т.е употребявани

# 415
И аз вкъщи ги ползвам за боклук , но ползвам такива в които е имало нещо , т.е употребявани

И аз. Достатъчно неща се купуват, няма нужда да вземам нови за боклук.

Натали, днес видях, че тези маратонки ги има и на стелажите за обувки на стената. Погледни при вас.
На другото място бяха свършили.

# 416
Не са ли ви малки? Аз купувам торби за смет 2 размера, малки и 60литрови...тези белите торбички за нищо не стават.

# 417
на мен са ми идеални , изхвърлям на 2 дни боклук , а ако има нещо,което може да се размирише още същия ден ... а шишетата смачквам и слагам в друга торбичка

# 418
Тези малките ги слагам на малкото кошче в кухнята. После ги завързвам и ги слагам в по-големи, пак употребявани, от разни магазини. Да купувам от тези черните, не съм стигнала още. Ама то е, защото майка ми нарушава дисциплината и купува често торби. Аз винаги си нося и карам дълго с едни и същи.

# 419
Не са ли ви малки? Аз купувам торби за смет 2 размера, малки и 60литрови...тези белите торбички за нищо не стават.

Първо да кажа, че моите също се употребяват, както казах, за дребните ми покупки. Преди да махнат торбичките от касите са ми късали, дори и без да ги моля, по няколко и вкъщи са се събрали. В кухнята имам малко кошче, в което се хващат идеално.

Общи условия

Активация на акаунт