Кауфланд - тема 23

• 61 505
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Дидке, да ти се скарам  Mr. Green  ти защо не писа за датското масло в Била по навреме, да реагираме  Sunglasses

# 496
Понеже споменавате марката Саяна,харесвам кашкавалените им ролета,но не са по-хубави от Пършевица.А кашкавал Саяна,голяма буца,вакуумиран-никога повече!Безвкусна и безсолна бледо жълта буца!

# 497
Заквасената сметана на Саяна не е зле.

# 498
Саяна и Бор Чвор съм забранила да се купуват вкъщи. Няма по-гадни продукти от техните.

# 499
  • shumen
Саяна и аз не им харесвам продуктите.

# 500
Аз пък много харесах кашкавала на Саяна, сиренето горе долу, имало е много по-добри партиди.

Тези кексчета миналата седмица бяха на 39ст на промоция с 50% намаление бяха. Ама много е това 99 ст за едно никакво кексче. То по-добре да си купиш една кутия магдалени, ама да са на промоция.

# 501
  • София
Да, и аз паднах като видях цената на кексчетата на Ови - мамка им 45-50 ст. бяха.
Шефа от Лидл не знам накъде ги води, но не вървят нещата на добре в К. Асортимента намаля, персонала намаля, минаха на модела на Лидл за редене с кашоните, даже ги мързи да ги разпечатат. Вярно, че са на един собственик, но все пак концепцията им е различна.

# 502
  • на Земята
Какво мислите за кокосовото мляко в консерва,от тази седмица?Никога не съм вземала,но сега съм го замислила.Има ли вероятност да е добро?

# 503
  • София
Не знам за конкретната марка, но аз го използвам в сладкиши понякога, вместо обикновено мляко. За мен е ок.

# 504
  • София
Може ли цена и грамаж ?☺

# 505
Може ли цена и грамаж ?☺
Конкретно за кауфланд ли те интересува цена ? А за грамаж - аз само голяма/400/ съм взимала, не знам даже дали има от 200.

# 506
  • Карлово
Саяна и Бор Чвор съм забранила да се купуват вкъщи. Няма по-гадни продукти от техните.
+1

# 507
Бор-Чвор беше супер,през 2006г.Имаше и едно мляко Култура,май и то беше на Бор-Чвор,страхотни БЯХА Simple Smile

# 508
И аз мразя марката бор чвор, няма друга такава гадост.

# 509
Аз не ям мляко и хич не ме вълнува.

Общи условия

Активация на акаунт