Кауфланд - тема 23

• 61 452
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
  • Русе
Здравейте.Бих искала да си купя кокосово масло в стъклен буркан.Кауфланд Пловдив предлага ли ,на кой щанд да го търся и каква е ориентировъчно цената му ?
Предполагам, че и в Пловдив го има. При нас е при био стоките, в близост до плодовете и зеленчуците. Цената му е между 8 и 9лв.

# 646
  • shumen
Ябълки си взех 2 или 3 пъти тази седмица и бяха супер.

# 647
Аз не можах да разбера за портокалите за изминалата седмица. На голяма табела имаше цена 1,99  лв. На малък етикет пред касетките пишеше 2,29 лв. На толкова теглеше и везната. Отивам пак в неделя на обед да купя, вече са 2,99 лв. Нали промоцията важи до края на деня. Погледнах везната и там беше направено на 2,99.  А се разкарвах само за тези портокали, че дъщеря ми пие само такъв сок. Чакам вече с нетърпение да им падат цените.

# 648
  • Бургас
Аз не можах да разбера за портокалите за изминалата седмица. На голяма табела имаше цена 1,99  лв. На малък етикет пред касетките пишеше 2,29 лв. На толкова теглеше и везната. Отивам пак в неделя на обед да купя, вече са 2,99 лв. Нали промоцията важи до края на деня. Погледнах везната и там беше направено на 2,99.  А се разкарвах само за тези портокали, че дъщеря ми пие само такъв сок. Чакам вече с нетърпение да им падат цените.
По Коледа, и аз нямам търпение Simple Smile

# 649
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Вероятно пита за тези номера
Скрит текст:

Ако е за тези - SAN.  Peace

# 650
# 651
  • Русе
Аз не можах да разбера за портокалите за изминалата седмица. На голяма табела имаше цена 1,99  лв. На малък етикет пред касетките пишеше 2,29 лв. На толкова теглеше и везната. Отивам пак в неделя на обед да купя, вече са 2,99 лв. Нали промоцията важи до края на деня. Погледнах везната и там беше направено на 2,99.  А се разкарвах само за тези портокали, че дъщеря ми пие само такъв сок. Чакам вече с нетърпение да им падат цените.
Портокалите бяха на 1,99 лв. от понеделник до сряда. При нас в четвъртък вече бяха с редовна цена.

Днес в нашия Кауфланд имаше прИмоция на шоколади Своге. Купуваш един, срещу касова бележка теглиш скреч карта и можеш да спечелиш шоколад или раница. Спечелих шоколад Simple Smile

Да допълня: зелето в нашия магазин е страхотно - крехко и сладко. Замислям се дали да не взема и аз 2-3 зелки да ги занеса на майка да направи кисело зеле. Thinking

Последна редакция: пн, 09 окт 2017, 15:27 от viki_1974

# 652
Аз нищо не можах да разбера за тези скреч карти. Взех 2 шоколада Своге и ми дадоха на касата талонче да изтрия кода. После го въвеждам в сайта на магазина и участвам в томбола. Ама това си е игра на кауфланд, а не на Своге. Тези момичета вътре за какво бяха не можах да разбера. Същите ли са тези талончета, на място ли разбираш какво печелиш?
Взех си ботите за 29,99 кафяви, 39 номер нося, взех 40, умалени са.

# 653
  • София
Едните скреч карти са на Кауфланд. При сметка над 25лв. ти дават такива. За Своге скреч картите са други. Купуваш шоколад, отиваш след касата при промоутърките и те ти дават скреч карта. Там триеш на място и може да спечелиш шоколад или раница.

# 654
И много нeуредици отново в магазина. Шоколади Своге най-отпред изкарани на 0,99лв, на старото място са със стара цена на етикета. Иначе на касата е с намалена цена. Бисквити Мюсли има във вестника, на стелажите стара цена. Направо луд да станеш да гледаш цени и да четеш хубаво етикети. Иначе магазинът беше пълен, опашки по касите...Имат кусури ама хората ги предпочитат. Само да не се изъжат за 1-2 неща, че отиде файдата от пазаруването Grinning

# 655
Едните скреч карти са на Кауфланд. При сметка над 25лв. ти дават такива. За Своге скреч картите са други. Купуваш шоколад, отиваш след касата при промоутърките и те ти дават скреч карта. Там триеш на място и може да спечелиш шоколад или раница.
Ах, прекараха ме! Нищо не ми дадоха. Дадох й касовата бележка, "Не ми трябва" вика.  #Cussing out Довечера ако не отида да им вдигна панаир за една скреч карта, на!

# 656
Днес са били до 14 ч.промотърките,в петък следобед ще са пак.Това е инфо от фейса на стр.на Своге.

# 657
  • Бургас
Днес са били до 14 ч.промотърките,в петък следобед ще са пак.Това е инфо от фейса на стр.на Своге.
Това къде е или във всички К?

# 658
Мерси за инфото, щях да се разкарвам напразно. И аз прочетох. В петък ще са пак в магазина. Не съм единствената, която са отсвирили. Много жалко #2gunfire Аз иначе се обадих на телефона им и обясних. Очаквам обратна връзка. (от Своге, кауфланд нямат нищо общо, те са просто партньори)

# 659
  • shumen
И аз щях да питам това във всички магазини ли е или само в София?

Общи условия

Активация на акаунт