Радостта ми е голяма, сладко ОКТОМВРИЙЧЕ чака мама!

• 33 155
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
Момичета, да изместя темата малко.

В ЛИДЛ от понеделник има сладки двулицеви чаршафи, бебешки плетени гащеризони, хавлийки и такива бебешки истории. Вижте брошурата, дано си харесате нещо. Mothercare пак имат промоция на -50, но това вече май е редовно, хахах.

Прегръдки на всички!

# 706
Elinor,това лефкоцитите в кръвта ли са ти? УФ и моите бяха 14.4 последния път и гледам с всеки месец си се качват с по едно. СУЕ-то ми също е високо 38. Мен лекарката последния път обаче ми каза че щом няма нищо в урината и нямам ниаккви оплаквания да не се притеснявам. Каза че лично тя е изкарала бременностите си със Суе над 50 незнайно защо. Сега ще.правя контролен дано не са се качили. Успех и дано всичко е наред, ти в коя седмица си вече? Toni,бързо да се оправяш.Аз с 1-вата бременност изкарах един вирус с темп и много се притеснявах ама всичко беше наред. Бебето си е добре вътре спокойно. Вчера видях чо тоновете,защото ги гледах на екрана и понеже седях един час, чо едно време ме болеше.корема а неговите тонове не мръднаха...

# 707
  • София
Elinor,това лефкоцитите в кръвта ли са ти? УФ и моите бяха 14.4 последния път и гледам с всеки месец си се качват с по едно. СУЕ-то ми също е високо 38. Мен лекарката последния път обаче ми каза че щом няма нищо в урината и нямам ниаккви оплаквания да не се притеснявам. Каза че лично тя е изкарала бременностите си със Суе над 50 незнайно защо. Сега ще.правя контролен дано не са се качили. Успех и дано всичко е наред, ти в коя седмица си вече? Toni,бързо да се оправяш.Аз с 1-вата бременност изкарах един вирус с темп и много се притеснявах ама всичко беше наред. Бебето си е добре вътре спокойно. Вчера видях чо тоновете,защото ги гледах на екрана и понеже седях един час, чо едно време ме болеше.корема а неговите тонове не мръднаха...

Да, в кръвта. И при мен няма нищо в урината и не могат да разберат от какво се покачват. За това и искат да ме наблюдават.
В 35 г.с. съм и се надявам да не ме държат до края, а да ме пуснат след няколко дни.

# 708
Преди 3 дни пусках изследвания левкоцитите в кръвта ми са 12.9 ,като си гледам предишните изследвания никога не са превишавали 8.Може би с напредване на бременноста е нормално.Урината и при мен е чиста,МБ също пише нормална .

# 709
Момичета, аз пак да ви питам мерите ли кръвното. Горната ми граница е между 120 и 130, долна 80.... при акушерката съм на 28 сеп. Да си чакам ли до тогава или по- рано да ходя

Може да няма никакъв проблем. Принципно над 140 е висока горната граница.

Все пак не е лошо да пуснеш стерилна урина, за да се провери за белтък в урината.

# 710
  • Варна
Maldini,пусках урина във вторник и нямаше белтък. Ще се следя и на 28и ще споделя на акушерката. Странното е, че тя все го измерва ниско. В понеделник бях при нея и измери 100/ 60

# 711
Elinor,стискам палци. Пиши после. Попринцип дори през бременността не са нормални тези високи стойности, но съм чела за доста такива случаи в които ги има а няма нищо, понякой път организма реагира така. Виш.това че изостава или поме както показва ехографа може да е притеснило лекарите а не толкояа левкоцитите. Знам ли де...моите също са високи но поне засега бебето си върви баш в нормата, нито ден повече, нито ден по-малко. 12.9 е нормално да е към края на бременността, така бях с 1-вата. Толкова имах някъде. Стискам плаци, въпреки че на тия машини може ли да им се вярва.

# 712
Аз редовно съм с кръвно 120/80.

# 713
И мен ме приеха в болница заради завишени леко левкоцити, пълен цирк - маса изследвания, така и не разбраха а и не знам търсили ли са причината за тях. Иначе следяха просто плода всеки ден на ехограф, тонове, кръв и урина, МБ... Беше безсмислен за мен престоя ми там... Дано при теб има полза!

# 714
  • София
И мен ме приеха в болница заради завишени леко левкоцити, пълен цирк - маса изследвания, така и не разбраха а и не знам търсили ли са причината за тях. Иначе следяха просто плода всеки ден на ехограф, тонове, кръв и урина, МБ... Беше безсмислен за мен престоя ми там... Дано при теб има полза!

Точно за това се ядосвам. Предполагам няма да бъде нещо повече от тонове и изследвания на кръв и урина.Къде по-спокойна ще съм си във вкъщи. Но ще видим де.
Благодаря за подкрепата. Simple Smile

# 715
Joony,а твоите колко бяха. Еми значи и аз сигурно ще стигна до там, началото на Септ бяха 14.4, гледайки тенденцият се качват с по 1 единица всеки месец, следващата сед пак ще.правя но вече.тогава ще съм в Надежда. Защото моя.шекар от МД когато бяха 13 не обърна внимание.докато тази от Надежда веднага обърна. Сега като ме види месец и половина по-късно с 15 и кусур и тя ще иска сигурно да влизам в болница:( Незнаех че заради високи левкоцити се приема в болница. Все винаги си мисля че трябва да има няколко насложени фактора. Щото вярно като няма нищо друго какво и как по-точно ще остановят.

# 716
Maldini,пусках урина във вторник и нямаше белтък. Ще се следя и на 28и ще споделя на акушерката. Странното е, че тя все го измерва ниско. В понеделник бях при нея и измери 100/ 60

Добре. След като няма белтък, не е прееклампсия. Най-вероятно е било нещо временно.

# 717
13 май ми бяха и със завишено ЦПР, та затова ме приеха да ме гледат уж. Урина и пр. ми бяха иначе окей.

Мамчета, днес поръчвам и колана за след раждане и приключвам. Термометър взех най-обикновен на Хартман, 10 лв някъде. Да ви препоръчам и аптеки Ремедиум, ако имате наблизо, аз лично поръчвам и ми доставят безплатно. Добри цени и често имат страшни отстъпки.

# 718
Оооо Joony, намирисва ми теоето на добре изчислена клинична пътека:) Моите бяха 13 още в 6-ти месец и никой не обърна внимание:) И то под никой имам в предвид шефа на родилното на МД, аз досега при него се следях. Преди седмица бях на ЖК пак в МД и им показах моите вече 14.4 левкоцити и СУЕ 38, пак казаха че не виждат нищо притеснително щом се чувствам добре, урина,кръвно,бебе,води,плацента,кръвооток и тн е в норма. Бях и при Маркови и те пак същото ми казаха че няма от какво да се притеснявам...Ама.като вече.две девойки ми.казвате че сте влизали в болница затова и някво гложди ме отвътре. За ремедиума, с две ръце за, аз отрам.пазарува от много години:)

# 719
Оооо тя Joony беше бясна като разказва как и протича "лечението" . 100% добре изчислена клинична пътека

Общи условия

Активация на акаунт