Къде в Пловдив??? - 73

• 67 870
  • 743
  •   1
Отговори
# 360
Магазин за пердета на Сточна гара се завива по Авксентий Велешки и веднага в дясно.

# 361
  • Тра-ла-ла
Ще посетя Домко, в Юск ходих вчера - няма голям избор.
И Carpetmax. Той е на едно място с Юск и Домко. Последният магазин го има и на Пазарджишко шосе.

# 362
А това за HM какво било? Какви дрехи носиш? Защо да ги носиш? Rolling Eyes

# 363
  • Пловдив
Момичета,при кой да заведа детето,на 11 е...др.Яхубян или др.Стоян Марков?И двамата са УНГ.

# 364
  • Пловдив
Момичета,при кой да заведа детето,на 11 е...др.Яхубян или др.Стоян Марков?И двамата са УНГ.
Аз съм доволна от Марков.

# 365
# 366
  • до едно тепе
Стари, непотребни, скъсани. С две думи чистиш си гардероба и вместо в контейнера носиш торба в НМ. До 2 торби на ден вземат и дават талонче за 15 % отстъпка от един артикул. Редовно връщам захабените дрехи на децата и нашите.

# 367
Стари, непотребни, скъсани. С две думи чистиш си гардероба и вместо в контейнера носиш торба в НМ. До 2 торби на ден вземат и дават талонче за 15 % отстъпка от един артикул. Редовно връщам захабените дрехи на децата и нашите.
А има ли значение на каква цена е артикула, който купуваш ?

# 368
На последните са сложили някакво допълнително условие - покупка мин. 40 лв... От която ти намалят 15% на 1 артикул по избор.
Което е тъпо.. ама те си знаят.

# 369
  • Пловдив
Момичета,доволни от пицария Домино`с?

# 370
Доволни сме от Домино.

# 371
  • Пловдив
mystic, на нас пък не ни допаднаха.

# 372
  • Пловдив
Ясно...благодаря ви! Peace

п.п. Я кажете какво да изтъкна като довод пред ЛЛ,за да благоволи да даде направление за УНГ на детето newsm78 Има от доста време сополи и запушен нос,ама като знам каква я...ще изпише капки и готово.

# 373
Ясно...благодаря ви! Peace

п.п. Я кажете какво да изтъкна като довод пред ЛЛ,за да благоволи да даде направление за УНГ на детето newsm78 Има от доста време сополи и запушен нос,ама като знам каква я...ще изпише капки и готово.
А твоят довод какъв е? - кажи го на ЛЛ ... То и УНГ няма по-различно ама айде Simple Smile - ще даде противоалергични сироп или хапчета + капки за нос Simple Smile
Ако разбере, че си го влачите отдавна - ще пусне и АБ за всеки случай Simple Smile Simple Smile

Искай си направо... защото няма ефект от досегашното лечение.

За Домино - ядоха децата веднъж, казаха - пица като пица Simple Smile И не са поискали.. Най-често ходим на Пица Лаб или на Верди (заради катерушките за дребоси)..

# 374
  • Пловдив
duhi_puhi,то реално не съм го лекувала...щото ту има,ту няма...ама все пак да го види специалист.Знам ли вече?Да не стане хронично...

А каква е тая пица Лаб?

Общи условия

Активация на акаунт