Къде в Пловдив??? - 73

• 66 867
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
Къде в Кичука мога да занеса да ми претапицират столове?  Rolling Eyes

# 436
Къде в Кичука мога да занеса да ми претапицират столове?  Rolling Eyes
На Коматевско шосе ,сЛЕД Маркита има тапицер. Препоръчах го на няколко съфорумки,да се изкажат дали са доволни,аз лично съм доволна.Телефон на ЛС мога да дам,но точен адрес трябва да го питате.

# 437
  • Пловдив
Знам къде из града има аптеки Фрамар. Просто те са ужасно скъпи, затова попитах дали лубриканта сте го виждали някъде другаде из Пловдив.
В аптеки Феникс и на Марешки, когато търсиш каквото и да било и го няма ти предлагат да проверят в системата и ти казват дали могат да ти доставят и на каква цена.

# 438
  • Пловдив
Знаете ли къде се предлага Козметика Христина
От ляво на Кукления театър
Намерих и адреса:
ПЛОВДИВ - Представителен щанд - магазин NatSbio- магазин за био и натурална козметика

ул. "Хр. Г. Данов" 18 / до Кукления театър/

Работно време от понеделник - събота от 10.00 до 19.00

тел. 0886 444 765

# 439
Откъде може да се купи златна висулчица подарък за новородено? Някой има ли представа от цени?

# 440
Знаете ли къде се предлага Козметика Христина
От ляво на Кукления театър
Намерих и адреса:
ПЛОВДИВ - Представителен щанд - магазин NatSbio- магазин за био и натурална козметика

ул. "Хр. Г. Данов" 18 / до Кукления театър/

Работно време от понеделник - събота от 10.00 до 19.00

тел. 0886 444 765

слабо зареден е щандът за жалост, преди месец търсих един лосион и беше супер празно

# 441
Здравейте! Някой знае ли къде слагат пломби или стикер на газова бутилка (бутилката е от малките червени), тъй като на местата за битова газ не желаят да би я пълнят, защото без този стикер бутилката не е минала проверка и не е сигурна.
Казвали са ми, че има такава услуга някъде до Затвора, но нямам идея къде точно е мястото.
Много ще съм благодарна ако помогнете! Blush

# 442
Мисля, че преди на Хаджията Груев можеше да се остави бутилката и да мине този задължителен преглед. Точно след затвора се намира. Мисля, че ги носеха някъде. Но инфото не ми е много актуално. Нека се включи и някой друг.

# 443
  • Пловдив
газови бутилки проверяват на Кукленско преди митницата.
След бензиностанцията, която е там, има някаква сграда (хотел ли, какво беше там), та след сградата веднага в дясно отбивката. Виждат се едни големи халета в дясно - влиза се в един двор и там. Има табела "Годишни технически прегледи"

edit на Хаджията Груев вече не може, но ако питаш дават визитка. на гърба на визитката има карта, че аз с описанията съм много зле Laughing

# 444
Лайт газ също.

# 445
Откъде може да се купи златна висулчица подарък за новородено? Някой има ли представа от цени?

Актуални цени не знам, но съм купувала от златарски магазин на От.Паисий. Там са много, можеш да направиш сравнение.

# 446
  • Пловдив

ако пък случайно се чудиш дали да е златна висулчица - на моето бебе подариха какво ли не и най-много ми допаднаха тези златни/сребърни парички от банка,с образ на богородичка,като цена е колкото висулка предполагам в едни хубави кадифени кутии
досега на детето не съм му сложила нищо на вратлето - само обеци и ако не си сигурна дали ще бъде носена висулката предложих вариант 2
https://fibank.bg/bg/novozelandski-moneten-dvor/page/708

като разглеждам, виждам,че има и висулки :
Златно кюлче-медальон за новородени - злато проба 999.9/1000
Предлага се в следните варианти: "Богородица", "Ангелче" и "Патета".
• 1.15 г
138 лв.
https://fibank.bg/bg/kyulcheta-i-kyulcheta-medalyoni/page/704

Последна редакция: вт, 17 окт 2017, 08:21 от Josefin

# 447
Здравейте, къде мога да намеря платове на изгодни цени, освен Какаду...къде може да разгледам?

# 448
Плащам си днес водата и гледам на бележката, че имам 6 кубика, но плащам и общи части 5.38 кубика отделно.
Досега не съм плащала 25лв вода за един месец, та се загледах.
В блока общ водомер няма, дори чистачката си взима вода от етажите, който съсед си е в къщи.
Какво изпускам ?!

# 449
Не сме взимали за новородено, но за две кръщенета взимахме от Сара трейд на Коматевско шосе.

Общи условия

Активация на акаунт