Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 64

• 102 721
  • 733
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Здравейте момичета,искам да ви кажа как се случиха при нас нещата.Успяхме от осми опит инвитро,7трансфер.
Как обичам седмицата ми да започва с такива хубави новини! Радвам се за вас. Лека и успешна до финал, bisko Flowers Hibiscus.

# 16
Дибре са Биско,катерят се навсякъде,играят.Растат си децата! Ще видиш колко е хубаво съвсем скоро

# 17
  • В сърцето на любимия човек
Биско - лентичката страшно ти отива 😘😘😘 Погали коремчето от мен и Йоан Hug

# 18
  • София
Здравейте момичета Simple Smile Нека е късметлийска новата тема ! Да ви попитам и аз -  как се чувствахте след инжектиране на Пргенил- 10 хил единици ми биха, не съм стимулация , само с прегнил ,  не приемам други лекарства , възможна ли е хиперстимулация ?
Не

# 19
Честито и от мен Simple Smile

# 20
  • София
Благодаря ви момичета,скоро да ви се връща Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 21
Честито и от мен, 7 трансфера ми звучат ужасно, но важен е накрая щастливия финал Simple Smile

# 22
Bisko72, честито и от мен. Лека и успешна бременност до финал.

# 23
Bisko72 честито и успешен финал ! Flowers Four Leaf Clover
Аз съм в дълга подготовка за 7-ми трансфер. Даваш ми голяма Надежда, че скоро чух една статистика според, която след 3-ти опит спада шанса за бременост.

# 24
  • София
Как ги измислят тия статистики?
Моя успешен опит пък беше номер 8.

# 25
  • София
Аз пък дори не знам кое да броя за опити - при толкова ЕЦ, леки стимулации, тежки стимулации, нищо пунктирано в голяма част от случаите и реално само 2 трансфера Stuck Out Tongue.

# 26
  • София
Аз само трансферите броя, иначе ще е много шокиращо.
То и само с тях разни хора са ми казвали че не съм съвсем в норми и са прави май.

# 27
Аз също броя трансферите. Пункциите са *2 Grinning  всеки да си мисли каквото иска.

# 28
Аз броя стимулациите.

# 29
  • Sofia
Момичета здравейте.

Имам нужда от съвет, защото съм нова в цялата тази история и това, което предстои,.
Накратко  - бях на противозачатъчни 2 год, спрях преди 7 месеца - цикъл никакъв не се яви след опити за стимулации итн. ЦН, и спермограмата са добре! Хормони БЕЗ ЦИКЪл са добре, ТСХ го смъкнахме за 2 седмици под 2.5 ( беше 3.3). Вчера на прегледа казаха, че почваме стимулация без да чакаме Ц - почнах с 4 инжекции Мерионал по 150 мг. В сряда (утре) съм на контролен, и петък на кръвни изследвания, за да видим какво е станало след инжекциите. Ще замразяваме ембриоми и в понедлник следва нещо друго, НО НЕ РАЗБРАХ какво. Като цяло не разбрах процедурата, защото се панирах, уплаших и слушах, повярвайте ме слушах, но не чувах Sad

Моля някой да ми разясни процедурите горе долу как протичат? Чух нещо и че ще има упойка за пункция ли, за трансфер ли, и това не разбрах...

Охх Sad Извинявайте, моля наистина за малко съдействие. Виждам, че вие сте доста напред с нещата.

Благодаря много!

Общи условия

Активация на акаунт