Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 64

• 102 828
  • 733
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте дами, може би малко глупав въпрос, но нали не е задължително да съм пациент на Надежда, за да ползвам лабораторията им? Живея наблизо и прочетох, че работели 24 часа, което ми е важно. И в тази връзка Е2 в какви мерни единици е там - pg/ml или pmol/L? Благодаря ви предварително. Heart

# 496
Здравейте дами, може би малко глупав въпрос, но нали не е задължително да съм пациент на Надежда, за да ползвам лабораторията им? Живея наблизо и прочетох, че работели 24 часа, което ми е важно. И в тази връзка Е2 в какви мерни единици е там - pg/ml или pmol/L? Благодаря ви предварително. Heart
Не е нужно да си пациент на клиниката, за да ползваш лабораторията. Мерните единици са pg/ml

# 497
Мерси, КристиHug Нещо се напатих напоследък от всякакви лаборатории и ми трябва място, където да са експедитивни и където мога да дам кръв в ранни зори. В Цибалаб примерно си чаках резултата от кръвния тест 4.30 часа, направо ми изпилиха нервите.

# 498
В Надежда си готова за час и малко.

# 499
Аз съм пациент на д-р Персенска, и смело твърдя, че винаги ми е вдъхвала надежда и увереност. НО тя е реалист, което още повече ме кара да я уважавам. Винаги ми е споделяла нейната реална оценка над дадената процедуда/опит, имам й пълно доверие. Предпочитам да знам истината, отколкото като предния ми доктор всичко да е цветя и рози, да ми говори нежничко и напудрено да ме уверява, че всичко е прекрасно. Тогава разочарованието е 1000000 пъти по-голямо.  Dizzy Face

В крайна сметка, всеки си мисли и преценява. Успех!

Подкрепям с две ръце!
Д-р Персенска е абсолютен реалист, пестелива на думи, но крайно прецизна и с впечатляваща памет. При всички тези пациенти, които има  дори и след година помни какво сте правили последният път. Никога няма да ви подведе и обещае нещо, което не смята, че може да постигне, а тя има сериозен опит и според мен може да и се има пълно доверие.

# 500
Благодаря Ви момичета,
Дали има някоя от вас с една тръба без други открити проблеми и как са процедирали лекарите при това положение? Предполагам, че ще опитат първо инсеминации. Знам, че препирам, но това положение вече ме отчайва.

# 501
  • пазарджик
Имаш ли цветна снимка за да се види състоянието на тръбата?

# 502
  • София
Бих се доверила на Персенска.Често и на мен ми се е искало да не е права,но се е оказвало ,че е много точна.Ние сме пациенти и има куп емоции ,което прави нещата различни от действителноста.Успех!

# 503
  • София
aз пък имам от нея предсказание, че с моите яйчници няма как да се получат нещата.
това 2009г.
2013 ми се роди детето.
д-р стаменов ми е казвал винаги че шанса ни е малък, но го има.

персенска е добър лекар, но си върви в едни коловози, не обича да излиза от тях.

# 504
Съгласна съм с Бамбарадамбара.Добър лекар, но не е за всеки.Трябва и малко разчупено мислене.

И аз съм с една тръба.Направиха ми лапаро за да я прекъснат.После правихме инсета и ин витро на ЕЦ.

# 505
  • София
Много е важно да знаеш какво искаш и как искаш да се случва, като понатрупаш повечко инфо по въпроса. Доктора, разбира се има значение и според мен трябва да вдъхва увереност и кураж. Поради ред независещи от мен причини от д-р Персенска се преместих при д-р Стаменов и въпреки, че и той вървеше към мнение за ДЯ, никога не ми е казал, че няма да се получи. Даже последния опит като отидох с готовия си план за действие, той ми каза какво мисли, но също така каза, че ще се съгласи да направим каквото искам аз. Мненията ни не бяха еднакви, направихме нещата както ги исках аз и резултата ритка в коремчето ми. Не казвам, че доктора е без значение, но това, че ме подкрепи ми даде много.

# 506
И мен ме преместиха при д-р Персенска и като ви чета...започвам да се притеснявам, защото имам 3 неуспешни трансфера в друга болница и 1 неуспишен при Шефкетова. С неизяснен стерилитет сме....

# 507
  • София
Кейс, не се тревожи. Бъди сигурна, че там няма случайни доктори. Ако имаш идея или план, сподели го с д-р Персенска и виж какво ще ти каже и тя.

# 508
Благодаря Ви момичета,
Дали има някоя от вас с една тръба без други открити проблеми и как са процедирали лекарите при това положение? Предполагам, че ще опитат първо инсеминации. Знам, че препирам, но това положение вече ме отчайва.

От скоро и аз съм пациент в Надежда,при д-р Тихомирова.Аз също съм с една тръба,след извънматочна бременност.Тя поиска да направим първо цветна снимка,на която се оказа,че  тръбата е много нагъната.Сега предстои лапаро+ хистероскопия,защото имам и седловидна матка.Междувременно пуснах документи за фонда.
Така че,най напред трябва да се разбере състоянието на тръбата,за да се решава,как да се продължи.

# 509
Аз съм пациент на д-р Персенска. За мен тази жена е безспорен специалист, изключителен лекар и човек. Винаги ми е вдъхвала сила, увереност, вяра, а преди близо 2 години, благодарение на общите ни усилия, се сбъдна мечтата ми.
Аз съм с една тръба в резултат на извънматочна. Не сме правили инсеминации. Директно пристъпихме към симулация и ин витро. Имах цветна снимка от друга болница, която в Надежда признаха.

Общи условия

Активация на акаунт