Пациентки на ЦРЗ "Надежда" - тема 64

• 102 746
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
Nikol благодаря...хормоните са ок.. в петък ще правим пункция Simple Smile LH e 4.4mIU а естрадиола е 213,1pg
И аз следя.Стискам ти палци.Хормоните са ти добри,аз съм с доста лоши и в понеделник имам пункция.....дори не се надявам вече.

# 646
Здравейте,
Със съпругата ми вече една година сме пациенти на болница Надежда, и напоследък имаме чувството, че понякога не ни обръщат необходимите внимание и не предоставят много обяснения. Съпругата ми също остава с чувството че нещата са малко на конвейер. Исках да попитам какво ви е впечатлението от Надежда както и от други места (Малинов например) навсякъде ли е така ?
Поздрави,

# 647
Здравейте,
Въпросът ми е при получаване на SDI тест , полага ли се безплатна консултация?
Предварително мерси

# 648
  • София
никога не сме плащали консултации при биолозите.
по всяко време може да звъннеш там и да ги попиташ каквото те интересува.

# 649
никога не сме плащали консултации при биолозите.
по всяко време може да звъннеш там и да ги попиташ каквото те интересува.
Благодаря, предстои да вземем теста лично и правим изследването без да сме още пациенти на клиниката, затова питам

# 650
  • София
под да звъннеш имам предвид на вратата  Simple Smile
те са най-отзивчивите в цялата болница, според мен.

# 651
под да звъннеш имам предвид на вратата  Simple Smile
те са най-отзивчивите в цялата болница, според мен.

Grinning  ясно  Peace

# 652
Някой давал ли е кръв за РВМС? Каква е цената?

# 653
  • София
250 беше доскоро, надявам се да няма промяна

# 654
  • София
Да 250лв е аз миналия месец платих толкова. Плаща се на два пъти 150 + 100.

# 655
Здравейте,
Със съпругата ми вече една година сме пациенти на болница Надежда, и напоследък имаме чувството, че понякога не ни обръщат необходимите внимание и не предоставят много обяснения. Съпругата ми също остава с чувството че нещата са малко на конвейер. Исках да попитам какво ви е впечатлението от Надежда както и от други места (Малинов например) навсякъде ли е така ?
Поздрави,

Просто са претоварени. Много хора с проблеми, малко читави клиники.

# 656
  • София
А до коя г.с. си го поставяхте?
Мисля,че до 12г.с.След това започнах да се следя в ЖК при Димова.

# 657
Здравейте,
Поздрави,

И аз от година съм пациент на клиниката. Началото започнах с "Надежда" и все още съм там. Това, което не ми харесва е, че оставят пациентите си да вземат решенията. Мен ме оставят аз да реша по кой протокол да бъде стимулацията, по кой метод да се оплодят яйцеклетките, дали да си направя ендометриална биопсия или не, без да ми обяснят за шансовете на успеваемост, ако ги направя. След прегледите чета всичко вкъщи и си обяснявам нещата. В кабинета гледат да те изпратят набързо, за да поканят следващия пациент. Пациент съм на д-р Тихомирова.

# 658
Имам позната, която обиколи всички клиники в София и след 5-6 години борба, попадна при др Персенска и от първи опит при нея сега се радват на близнаци. Оказа се че в другите клиники са й прилагали методи, които са били обречени на неуспех.
В началото на 2016 разбрахме че имаме проблем с мъжки фактор и насочена от нея към Надежда, мога да кажа само положителни неща.
С една стимулация, 2 трансфера и вече съм бременна в 7 месец.
За разлика от casablanca, не съм решавала нищо аз. Бях при др.Стаменов и той определяше всичко. Прегледите минават за 5 мин , но за мен лично са напълно достатъчни. Никога не съм искала да ми обяснява подробно какво вижда, защо това лекарство или онова. В началото ни каза че ще правим инсеминация, в хода на нещата икси. Никога не съм решавала аз какви изследвания да правим, какъв протокол....той гледа, вижда си там каквото е важно и казва- такива инжекции, такива изследвания...идваш на ...ден от цикъла, и това е. Не питам и не разбирам, като дойда на сл преглед, пак ще каже какво и така. На човек с неговия опит не са му нужни часове да те гледа. А на човек като мен, ми стига да му имам пълно доверие. И явно схемата при нас проработи.
Ако в момент е имало някакъв въпрос от док как да постъпим ( като дали да размразим всички 6 ембриона преди Зет), винаги съм отговаряла " вие какво ще препоръчате докторе" той казва и аз се съгласявам с мнението му 100%.
Ако нещо не съм разбрала за поставянето на инжекциите в манипулационната са ми отделяли и по 20 мин докато си изясня всичко.

# 659
Dream16 напълно те подкрепям. Не очаквам да разбера нещо, което който и доктор да вземем е учил 6г., после специализирал и работил.  Да, Персенска пита колкото да разбере нагласата на жената, но си изписва каквото прецени без да пита.

Общи условия

Активация на акаунт