Детската градина - всичко, което ни вълнува 19

• 33 143
  • 766
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Идеята е да се успокоят неспокойните родители. Аз лично бих се напрегнала много повече. Моят човек след първия лагер беше въодушевен със седмици и беше очевидно, че е изкарал добре.

# 601
  • shumen
Аз не бих го пуснала на лагер.Те ще побъркат госпожите и ще обърнат хотела с краката нагоре.

# 602
  • София
Абе имайте им доверие на тези деца и учители малко, бре. Щом има оферта за дадената група, значи всичко е пресметнато и предвидено. Например деца от 1 група не съм виждала да вземат на лагер. Поне при нас. Вече над 10 години го правят този летен лагер в нашата градина. Скоро ще станат 15 дори. Децата по цял ден са с аниматор и вечер просто са толкова скапани, че дори заспиват безпроблемно. А и няколко дни далеч от родителите понякога оказват добро влияние Simple Smile

Последна редакция: чт, 19 окт 2017, 05:58 от зелено човече

# 603
Аз не се притеснявам от това, даже напротив, мисля, че е добре за него. Но той това лято отказа дори при лелите си да остане без мен, така че няма как да го накарам на лагер да тръгне. Когато поиска, ще го запиша. Иначе при нас и през есента имат 4 дни лагер, тази година ще са в Добринище. Къде са ходили на море, не знам.

# 604
  • shumen
Ние тази сутрин пак попълвахме декларации.Сега пък за това,че са освободени от такса.

# 605
Кои са освободен от такси? Нашите не са. Платихме си пълна такса за септември.

# 606
  • shumen
Ние сме трета група, води се предучилищна и такса не плащаме за учебната година.

# 607
Е, да де, и ние сме трета група, навършил е 5. Ама си плащаме Simple Smile

# 608
  • Варна
В една друга тема го бистрихме това, зависи от общината. В Шумен не плащат нищо, ние също си плащаме пълни такси.

# 609
 И ние такса не плащаме. Само храноден. Бистрено е напоително това.
Вижте си наредбата за местните такси, там е уредено за вашите си градини в общината...

# 610
Да де, бистрено е. В съседната градина също плащат. Явно не е грешка на нашата директорка.

# 611
  • Варна
Не е, естествено. Съни, ти в кой град беше?

# 612
В София сме.

# 613
  • shumen
Тете,ние нищо не плащаме.Дори и храноден.Само допълнителните занимания заплащаме.

# 614
В София се плаща.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт