Vip Brother 2017 - тема 2

• 241 731
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 2 610
  • София
Младокът с когото обикаля Мария и я изпрати и при влизането й в Къщата е Жоро Малев, фотограф гей.
А, мерси, не знаех.  bouquet

# 2 611
Мегз как го оглежда, все едно ще го купува...

Grinning Grinning Оглежда го, може да го пуска в магазина й!

# 2 612
  • София
Сашка си има симптомите на критическа.
Сашето е с ГТР ( генерализирано тревожно разстройство). Спомням си, когато карах психиатрия, че точно като нея си описваха симптомите, точно срутващи. В началото не вярвах и ми се струваше прсилено, докато една жена точно пред мен го направи. Мога само да и вляза в положение и да се надявам на повече разбиране от съквартирантите, а не на злобни и присмехулни подхвърляния.
И критическата отключва точно такива разстройства.Мен тогава ме хванаха паниките.

# 2 613

На Сашка привилегиите ме кефят - собствена изповедалня имала, ми тва е да си звезда!!!

Капандурата ми е фаворит на мен, дано не ѝ се наложи да излиза на покрива.

# 2 614
  • София
Днес някой се чудеше кой щял да бъде новият любимец на ББ, на който ще му лъскат **** имиджа.
Ей, на - Петканчо
Сигурно защото си е техен кадър.

# 2 615
Петканов като сексуално предизвикателство ми идва в повече. Но в съчетание с Мегчето този сезон ме губи...

# 2 616
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Как им изписаха имената на Тото и шефа, хохо.

# 2 617
А защо пише през цялото време, че е на живо?

# 2 618
  • София
Мегито много се драматизира, направо е патологична.

Тоз Петкан всички го накацаха, магнит гоуем.

На Сашка привилегиите ме кефят - собствена изповедалня имала, ми тва е да си звезда!!!
Имам въпрос към Нова, кое, за бога, от това, което гледаме в момента е на живо, че има надпис "live" на екрана? Не ми отговаряйте. Хаха.
Аз пък тълкувам накацването, като общуване с най-безопасния... като да имаш приятел гей, с когото си тренираш като с приятелка. И така отвън никой любим няма да проревнува... 
А и е лесен за общуване, защото е разкрепостен и създава настроение.  Wink

# 2 619
  • София
Не съм гледала предаването, интересно ми е към Мара какви са впечатленията?

# 2 620
Бисерите на Марчето..."Процеса е необратим."

# 2 621
  • София
Обаче перуката здраво се е изместила. Що търпи тая жена не знам. Сто пъти трябваше да я е свалила с помощта на другите. Ох, що не ще да си е с нейната коса, непременно нещо друго ли трябва да има?

# 2 622
  • Испания
Мария първа тръгна да успокоява недоразумението.

# 2 623
Оооох, жалко, че стрина Ирина не е в къщата, веднага щеше да услужи на Мегзи с един от нейните тюрбани и всичко щеше да е наред.

# 2 624
Добре го каза Мичето да си стисне зъбите, ама възможно ли е това упражнение с тия зъби?

Общи условия

Активация на акаунт