Vip Brother 2017 - тема 2

• 241 487
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 2 760
Мара цяло лято си чекна задниче части и вътрешностите по снимки, сигурно сватбени снимки ще да са били?

# 2 761
Скрит текст:
Мара спокойна? Че тя беше зелена от гняв! А нали все някого трябва да номинира Алекс? Всеки ли ще иска обяснение за това? Ми избрала е Мара, точка, не дължи обяснение, така я усеща и толкова. Тая па ше и съска насреща, щото била избрана за номинация. Овца!
Ако Алекс не я беше питала можеше и друго да гледаме, не Мара започна този "разговор". Peace
Още едно доказателство, че на Алекс не и пука кво си мисли Мара, за това че я е номинирала. Може  реакцията и да беше "отмини тъпака с мълчание". Мара що не каза " ми ок, решила си да съм аз, добре", ми взе да бръщолеви някакви мъдрости, от които нищо не разбрах, само че бяха с тон сссс, ще видиш ти!

Ами защото сигурно Мара така си реагира, откъде да знам Laughing
И двете показаха слабост , явно толкова си могат.

# 2 762
Lily, кажи какво каза мъжът ти като я гледахте.
Че моят се плесна по челото и избоботи "егати наглото джудже".
Натирен е в спалнята да си гледа тъпите предавания - сиреч некъв мач с Лудогорец Laughing
Днес няма мнение по въпроса, но той не харесва Мара, не като муцуна, като човек.
Той нали все пуска по някой лаф точно на място и затова те питах  Hug
Мен ме изтърпяха и не ме натириха в спалнята. Явно скъпия като ме видя с пиЧието на масата и рязко се респектира  hahaha
Вадиха му стружка от окото днес и повече слуша мач отколкото гледа, та затова така.

А защо не говорим за факта, че Сашка може да е новата баба Лили Вучкова. Grinning Grinning
Особено с тва дясно око и с тая клаустрофобия
Мани Сашето, не я закачай! Тя е незлоблива, ама една такава странна женица - от време на време с някакъв небрежен тон, леко подхвърлено, казва такива неща на място, че още се чудя дали пък не я харесвам всъщност.

# 2 763
А защо не говорим за факта, че Сашка може да е новата баба Лили Вучкова. Grinning Grinning
На мен ми напомня и за Луна.Smiley
Сигурно вече сте коментирали прекрасните й зъби, не съм чела назад. Направо не мога да повярвам...ужасни са.

# 2 764
Мара цяло лято си чекна задниче части и вътрешностите по снимки, сигурно сватбени снимки ще да са били?
Тече усилена подготовка за сватбената фотосесия.

# 2 765
Боже, Мара била по-известна от Сашка и какво от това?! newsm78 Аз не коментирам моделката Александра Богданска и фолк певицата Мария, а хората в тези имена и техните характери, и  реакции в такава ситуация. И едната реакция не ми харесва. Та Мара сигурно е на 35! Реакцията и е на сърдитата ми съученичка от другия клас, щото съм казала пред строя, че говори зад гърба ми, а не на жена.
Една такава колежка имах... мани. Напуснах заради нея, беше наказание да се работи с такъв човек, а тя даже на 52. Инфантил си цял живот, не е преходно състояние.

# 2 766
На мен ми напомня и за Луна.Smiley
Сигурно вече сте коментирали прекрасните й зъби, не съм чела назад. Направо не мога да повярвам...ужасни са.

Ох, честно да ти кажа да си беше стояла с жълтите Smile Направо всеки път ми вадят очите, като я дават в близък план. И все прави едни такива физиономии странни.
И като я очертае тая уста с това червеното мани мани
Добре, че махна рогчето милата

# 2 767
  • София
Този монолог на Мария беше далеч от "дамски". Как си позвоява да казва, че е повече от някоя. Аз точно с мълчание бих отвърнала, както направи Александра и това, което каза - "Това си е моя рана и затова така го усетих" или нещо такова, но такъв беше смисъла.

# 2 768
Аз помня едни години, в които и Ваня чекнеше гола задница по кориците и беше певица - ето, имат общи неща с Мадам Мими. Освен това едната е дама, другата кака, а играят у батето. Все поводи да се харесват! 😆

# 2 769
Този монолог на Мария беше далеч от "дамски". Как си позвоява да казва, че е повече от някоя.
Щото толкова и е акъла. Но тя всъщност вярва, че това е точно така! Предния ден нали подчерта, че "доходжиче ѝ" са по-големи от на повечето на оная маса. ooooh!

# 2 770
Харесвам Мария, до момента се държи абсолютно на положение. Смятам, че е доста подценявана. Богданска нагло я провокира. Реакцията и беше адекватна.

# 2 771
Много подкрепа и възхвала на Мария у фейса  Shocked

# 2 772
Вадиха му стружка от окото днес и повече слуша мач отколкото гледа, та затова така.

Да се възстановява бързо и да се присъединява към отбора коментатори  Hug
Мара е дама, колкото аз съм космонавт  ooooh!

# 2 773
Умирам си от смях Joy
Мара ще направи нов хит покрай това събитие. Ще бъде нещо в смисъл :
Ако Дани си е твой
няма да е мой герой / за фитнеса/
Имаш ме за повече от тебе
и ме номинира за проблема /твой/"
Дръж си го , не ми е нужен
Пред Свинаря той е плужек"
Типично фолк проблемче , за песен и за кръчма Laughing

# 2 774
А забелязахте ли, че на Мегзи бяха махнали перуката Head Band