Vip Brother 2017 - тема 2

• 241 528
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 2 730
Като чух Мичито как се самоопредели като дама и се сетих за този виц:

Скрит текст:
Една дама от хайлайфа решава да си купи домашен любимец. Влиза в един зоомагазин. Още от вратата я посреща странен глас:
- Добър ден, к*рво!
Сепната дамата се оглежда и вижда, че и говори един папагал. По това време обаче собственикът на магазина любезно я посреща:
- Добър ден! Какво ще желаете!
- Искам да се сдобия с домашен любимец.
Оглежда я човекът и и вика:
- Като най-подходящ за вас виждам този папагал.
Дамата обаче се дърпа, не ще. След кратък спор собственикът на магазина я пита:
- Добре де, защо не го искате?
- Много неприлично ме посрещна. - отговаря клиентката.
- Какво ви каза? - пита човека.
- Каза ми - "Добър ден к*рво."
- А-а-а! Чирак, я донеси една кофа с вода.
Носи чиракът кофата, собственикът взима клетката, вади папагала, пъха му главата три пъти във водата. Вади го, слага го в клетката и пита:
- Какво ще кажеш, като се прибира госпожата вкъщи?
- Здравейте, госпожо! - отговаря папагала.
- Видяхте ли? - пита доволно собственикът на магазина. И предлага на дамата и тя да тества с въпроси пернатото.
- Как ще ме посрещнеш, като се прибирам вкъщи? - пита тя.
- Добър ден, госпожо! - отговаря изрядно папагала.
- А ако идвам с мъж?
- Добър ден, господине.
- А ако идвам с двама мъже?
- Добър ден, господа!
Тя стои, стои изненадана и казва:
- А ако съм с трима мъже?
Папагалът се замисля и казва:
- Шефе, давай кофата тая е е*ати к*рвата.

# 2 731
И двете са тъпи парчета... не знам, сега сигурно тук ще се оформи "за Мария" и "за Алексче". Абсолютно нелепа история между две кокошки. Алекс в стремежа си да защити Мегзчето, изтъкна тъпа причина за номинацията Мария.
 Андариел, напротив, Алекс слезе долу с тази номинация, за да се притесняваш от Мария и да изтъкваш някакво тъпо, селско "твоя Дани" те прави по-нисък от тревата, такива неща "по-големите" си ги пропускат покрай ушите.

Абсолютно съм съгласна.
Аз останах със същото впечатление.
Мара може да тъпа, ама умее да познава хората, щом върти толкова дебели дъртаци и парите им.
Тая номинация на Богданска не само беше слизане надолу, ами и показа колко слаб характер е, защото не можа
да защити номинацията си пред Мара и избяга от конфронтация. Просто си изгуби граматиката, а Мара остана абсолютно спокойна.
Каквото и да ми говорите колко е невероятна Алекс, за мен Мара е бая по-силен характер с позиции и готова да захапе като питбул там, където трябва, а онова малкото не знае къде се намира, гледа само кой му "гледа данито"

# 2 732
Абсолютно, мега огромно самочувствие, де и морала да ѝ беше толкова висок.
Как си позволява да ги отваря тия устища кат на ламя и да ръси тези простотии, айде да не я знаеш с какви спи, хубаво, ще си кажеш, че от певаческата кариера изкарва пари, но да си лягаш с такива ....... мъже, съжалявам, ненавиждам такива "дами" като нея, срам и позор.
Е , ние нали няма да я "взИмаме" , Свинаря да му мисли.
Ние сме за цирка , а на мен  ми хареса този монолог в стил Кралицата срещу плебейката  Joy

# 2 733
Който си Гови в косата си ГазГанява кожата и му влиза уак.
......и после много щипИ!

# 2 734
  • Испания

Учудих се как се притесни Алекс - не очаквах да влезе в конфликт, но и чак пък да позволи Мара да й се прави на 'по-равна'..... ooooh!

Ама то трябва пипе за тая работа.

Не харесвам нито едната, нито другата.

Богданска ми хареса /като тяло/, когато се появи в къщата. Ама оттогава само ми пее "Назад, назад..." и няма какво да ѝ харесам.

Марийчето е толкова на показ и толкова се знае /и още повече не се знае/ за нея, че само ме забавлява.

Но мотивите на номинацията беше от тъпа по-тъпа. Богданска само загуби в случая. Ще видите.

# 2 735
Откъде накъде Мадам Мими ще е като Ирина? Мадам Мими е дама, като дама Простуела миналата година. Ристокрация, майкооо... От милионер нагоре са дами. Под милиона са само певачки.

# 2 736
Мара спокойна? Че тя беше зелена от гняв! А нали все някого трябва да номинира Алекс? Всеки ли ще иска обяснение за това? Ми избрала е Мара, точка, не дължи обяснение, така я усеща и толкова. Тая па ше и съска насреща, щото била избрана за номинация. Овца!

# 2 737
... такива неща "по-големите" си ги пропускат покрай ушите.
Мхм. Тогава някой да ми обясни как е възможно въобще който и да е, не защото в случая е Мара, да държи сметка на някого, че не го харесва и да му говори по тоя повод с такъв тон, все едно го заплашва?! Това е не само тъпо и просто, а и много много жалко!

Обиди се от номинацията, далеч съм от мисълта, че поп-фолк певачка у нас ще се засегне, че някой не я харесва. Дори си мисля, че Алекс е двулична и  не е показала реакция, че не одобрява такива слова към нея.
 Когато нещо не те кефи- кажи, а не да ми набира обороти зад гърба ми, в ума си и да ги изтръсква като дини на пътя и после очаквай някой да мълчи, дори и глупости само да казва.

П.С. Не харесвам Мара но в тази ситуация я разбирам но тя не разбра с какво точно го е провокирала и според мен сред толкова силикони, друго освен "Кой е по-по-най" е най-логично е ума на певачка.

# 2 738
Мара спокойна? Че тя беше зелена от гняв! А нали все някого трябва да номинира Алекс? Всеки ли ще иска обяснение за това? Ми избрала е Мара, точка, не дължи обяснение, така я усеща и толкова. Тая па ше и съска насреща, щото била избрана за номинация. Овца!

Напротив.. обяснение дължи по договор даже. Нали с мотиви номинират и отказват да приемат номинации без ясни мотиви за това.
Мара ако беше зеленясала, нямаше да говори с толкова равен учителски тон.
Абсолютно спокойно си ѝ каза, че обръща монетата за нея и толкоз.

# 2 739
  • Испания
Няма за какво да се обижда Марийка. Просто намери повод да се поупражни. Тя знае кога ще излезе. И това, ама хич, не зависи от Богданска.

# 2 740
Lily, кажи какво каза мъжът ти като я гледахте.
Че моят се плесна по челото и избоботи "егати наглото джудже".

Марчето с тия демонстрации, които прави сега, то хората да ги е страх после да я номинират. То май и това беше целта на тоя велик монолог.

# 2 741
Аз пък се чудя на Ваня Щерева, имах я за интелигентна жена - най - близка от жените й била Мария.Thinking То толкова да прозира изкуствеността й, че няма повече накъде.
Май наистина Богданска ще загуби, заради тази номинация.

# 2 742
  • в резерват
Цяло лято Мара  си пускаше тематични снимки и навираше задните си части в очите на публиката в де що сайтове и вестници са сети. Не дама, а мадам е думата.

# 2 743
И двете са тъпи парчета... не знам, сега сигурно тук ще се оформи "за Мария" и "за Алексче". Абсолютно нелепа история между две кокошки. Алекс в стремежа си да защити Мегзчето, изтъкна тъпа причина за номинацията Мария.
 Андариел, напротив, Алекс слезе долу с тази номинация, за да се притесняваш от Мария и да изтъкваш някакво тъпо, селско "твоя Дани" те прави по-нисък от тревата, такива неща "по-големите" си ги пропускат покрай ушите.

Абсолютно съм съгласна.
Аз останах със същото впечатление.
Мара може да тъпа, ама умее да познава хората, щом върти толкова дебели дъртаци и парите им.
Тая номинация на Богданска не само беше слизане надолу, ами и показа колко слаб характер е, защото не можа
да защити номинацията си пред Мара и избяга от конфронтация. Просто си изгуби граматиката, а Мара остана абсолютно спокойна.
Каквото и да ми говорите колко е невероятна Алекс, за мен Мара е бая по-силен характер с позиции и готова да захапе като питбул там, където трябва, а онова малкото не знае къде се намира, гледа само кой му "гледа данито"

Имам съмнения, че дебелите дъртаци с пари се въртят с креватни умения най вече. Незнам дали може да познава хората, но самооценка определено няма никаква.

# 2 744
... такива неща "по-големите" си ги пропускат покрай ушите.
Мхм. Тогава някой да ми обясни как е възможно въобще който и да е, не защото в случая е Мара, да държи сметка на някого, че не го харесва и да му говори по тоя повод с такъв тон, все едно го заплашва?! Това е не само тъпо и просто, а и много много жалко!

Обиди се от номинацията, далеч съм от мисълта, че поп-фолк певачка у нас ще се засегне, че някой не я харесва. Дори си мисля, че Алекс е двулична и  не е показала реакция, че не одобрява такива слова към нея.
 Когато нещо не те кефи- кажи, а не да ми набира обороти зад гърба ми, в ума си и да ги изтръсква като дини на пътя и после очаквай някой да мълчи, дори и глупости само да казва.
Далеч си, ама ето че се засегна. Що ще се обижда от номинацията? Може пък Александра да и е казала да не ги спряга и Мара да не е спряла, не сме го видели това. Как реши, че Алекс е двулична?!
Тогава като не се усещаш и плямпаш ехидни подхвърляния - на номинация. Защото познавам такива хапливи човечета, дето уж така миличко ти го казват, а всъщност те кълват по петите.

Общи условия

Активация на акаунт