Vip Brother 2017 - тема 2

• 241 542
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 2 745
  • Брюксел / София
Марчето на колко години е?
Мн беше смешна и жалка как се беше изправила и редеше някакви несвързани излияния каква дама е. Тази, ако е дама, аз съм трамвай. Аз ако бях на мястото на Алекс щях съвсем небрежно да се изправя. Това щеше да е достатъчно. Според мен, Мара ревнува от хубостта и младостта на Алекс. И точно защото Алекс е млада не можа да отреагира на напъните на Мара.

# 2 746
Мара спокойна? Че тя беше зелена от гняв! А нали все някого трябва да номинира Алекс? Всеки ли ще иска обяснение за това? Ми избрала е Мара, точка, не дължи обяснение, така я усеща и толкова. Тая па ше и съска насреща, щото била избрана за номинация. Овца!
Ако Алекс не я беше питала можеше и друго да гледаме, не Мара започна този "разговор". Peace

# 2 747
А всъщност тя Александра първа заговори Мария за номинацията... Мария можеше и нищо да не каже. Не тръгна тя да й държи сметка.

# 2 748
Забавно стана, добре че я номинираха Мария, че да се оформят лагери, да се видят малко ноктенца и не на последно място да се "правят диалози". Simple Smile

# 2 749
Lily, кажи какво каза мъжът ти като я гледахте.
Че моят се плесна по челото и избоботи "егати наглото джудже".
Натирен е в спалнята да си гледа тъпите предавания - сиреч некъв мач с Лудогорец Laughing
Днес няма мнение по въпроса, но той не харесва Мара, не като муцуна, като човек.

# 2 750
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Добре де, Мара да не е сама във връзките си? Тея мъже са напълно съгласни да са с нея, финансират й продукцията и после такава била, онакава била. Ми к'вато такава -  ти си си я избрал!
Мара всъщност е много морална жена - с всеки сключва брак, така че като ляга е със законната си половинка. Само за Ванко 1 не се е женила, а с чичкото нищо чудно да струпат една зимна приказна сватба.

# 2 751
Мара спокойна? Че тя беше зелена от гняв! А нали все някого трябва да номинира Алекс? Всеки ли ще иска обяснение за това? Ми избрала е Мара, точка, не дължи обяснение, така я усеща и толкова. Тая па ше и съска насреща, щото била избрана за номинация. Овца!
Ако Алекс не я беше питала можеше и друго да гледаме, не Мара започна този "разговор". Peace
Още едно доказателство, че на Алекс не и пука кво си мисли Мара, за това че я е номинирала. Може  реакцията и да беше "отмини тъпака с мълчание". Мара що не каза " ми ок, решила си да съм аз, добре", ми взе да бръщолеви някакви мъдрости, от които нищо не разбрах, само че бяха с тон сссс, ще видиш ти!

# 2 752
Аз пък се чудя на Ваня Щерева, имах я за интелигентна жена - най - близка от жените й била Мария.Thinking То толкова да прозира изкуствеността й, че няма повече накъде.
Тя нали беше написала биографията на Азис. Може пък да се надява да напише и тази на Мара, че там бая материал има.

# 2 753
Мара всъщност е много морална жена - с всеки сключва брак...
Joy hahaha Добро! bouquet

# 2 754
Lily, кажи какво каза мъжът ти като я гледахте.
Че моят се плесна по челото и избоботи "егати наглото джудже".
Натирен е в спалнята да си гледа тъпите предавания - сиреч некъв мач с Лудогорец Laughing
Днес няма мнение по въпроса, но той не харесва Мара, не като муцуна, като човек.
Той нали все пуска по някой лаф точно на място и затова те питах  Hug
Мен ме изтърпяха и не ме натириха в спалнята. Явно скъпия като ме видя с пиЧието на масата и рязко се респектира  hahaha

# 2 755
А защо не говорим за факта, че Сашка може да е новата баба Лили Вучкова. Grinning Grinning
Особено с тва дясно око и с тая клаустрофобия

# 2 756
А от къде знаем, че Мара сключва брак с всеки, с който е спала? Това ще да значи ли, че е спала само с двама? Боже, тя съща девица била?!
Това, че мъжете я финансират доброволно, не прави лягането с тях за пари по-малко противно и категорично не я прави дама

# 2 757

Мара всъщност е много морална жена - с всеки сключва брак, така че като ляга е със законната си половинка.
Надявам се да е ирония това. Joy

# 2 758
Скрит текст:
... такива неща "по-големите" си ги пропускат покрай ушите.
Мхм. Тогава някой да ми обясни как е възможно въобще който и да е, не защото в случая е Мара, да държи сметка на някого, че не го харесва и да му говори по тоя повод с такъв тон, все едно го заплашва?! Това е не само тъпо и просто, а и много много жалко!

Обиди се от номинацията, далеч съм от мисълта, че поп-фолк певачка у нас ще се засегне, че някой не я харесва. Дори си мисля, че Алекс е двулична и  не е показала реакция, че не одобрява такива слова към нея.
 Когато нещо не те кефи- кажи, а не да ми набира обороти зад гърба ми, в ума си и да ги изтръсква като дини на пътя и после очаквай някой да мълчи, дори и глупости само да казва.
Далеч си, ама ето че се засегна. Що ще се обижда от номинацията? Може пък Александра да и е казала да не ги спряга и Мара да не е спряла, не сме го видели това. Как реши, че Алекс е двулична?!
Тогава като не се усещаш и плямпаш ехидни подхвърляния - на номинация. Защото познавам такива хапливи човечета, дето уж така миличко ти го казват, а всъщност те кълват по петите.

Надявам се да греша за Алекс но имам лош навик да ги надушвам такива хора. Ще поживеем, ще видим и ще коментираме.

# 2 759
Ако наистина се сформират лагери Мара-Богданска аз ще симпатизират на Мара. Просто от двете повече ми допада. И честно казано, според мен до момента се държи нормално. Наистина ако трябва да сме честни Мара е по-известна от Богданска.

Общи условия

Активация на акаунт