Vip Brother 2017 - тема 2

• 241 985
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 855
  • София
 Не мога да свикна още с новият облик на форума. Искам си предишните емотикони.
Аз съм на старата версия и ще съм на нея, докато е възможно.Новата ми е тъмна Индия.

# 856
Lucky, леко бременеене!

Да, разделени са Гущеров и Мара, но смятам, че би искала медийно да го подразни, така ми се струва.

Този Цуни е най - подходящ за целта, макар и по - дребна рибка.
Щом е бил с Преслава, сигурно има пари, не е без хич.

Не виждам кой с кой би се хванал от другите, а нали е любовен сезон. Освен Петканов и бившата му да се съберат.

Другите - гей, злобен готвач, женен футболист, някакъв тийн идол( за мен смешник), еми няма кой.
От дамите пък: Енджито - омъжена, Мегз - обвързана, Джулияна - омъжена, Сашка и тя хаха, всички са заети..

Та това са ми 2те прогнози за лИбоФ в къщата. Simple Smile

# 857
  • Враца
Изтървах началото,
не знам къде да го гледам,
но като поизчетох мненията,
се ориентирах горе-долу.  bouquet

# 858
Ivan Laskin

Скрит текст:
Харесвам свежо навалял сняг. Усмивхам се на кръговете върху повърхността на тихо езерце в Родопи неумело създадени от вондно конче, което току-що е осъзнало, че може да лети))) Обичам мириса на зелено жито в нивите между Банкя и Клисура преди да завали..... Но всичко, това, обаче, бледнее пред Твоята усмивка!
Тази твоя усмивка, превръща по-горните ми извехтели описания в кич! Знам каква ще е усмивката тази вечер, красавице. Знам, че си най-добрата и, всички други зъбати присъствия на екран (които непрестанно ми напомнят за паве болно от грип)...са просто едни тъпи бангии, които с гротескно манифестиране през трибуните на моите подигравки се оказват оприличени на чара на отдавна изсъхнала муха!
Ти ги смазваш, Красавице))) На добър час...Ти си единственият водещ в БГ ефира, който при изключено ауто-кю се развеселяваш, а не гледаш като стреснато-пръднал хомяк в дупката си. Както правят 99% от водеЩКИТЕ!
Също така ме караш да съм щастлив и с огромно удоволствие да се чувствам различен от всички мъже жертви на жени , които познавам и които мъже ме карат с прикрит смях да виждам , че се срамуват, за съжителството си с “артистки”, “психоложки” и всякакви други “професии”, които мъже по-късно са осъзнали, че жените им имат чар, талант и мисъл колкото на еуглена с основно образование или гол охлюв с трапанация))))))
А, ти....СИ НАЙ-ДОБРАТА! Поздрави на Кънчо Ники и ЕКИПА! Други не ме интересуват! Обичам те! Ти грееш! ОБИЧАМ ТЕ!!!! Сготвил съм ти σαγανάκι!!!!!)))))
Това ми хареса и наистина е прекрасно да получиш подобна подкрепа от партньора си.

Мнението ми за кастинга на шоуто ми е противоречиво. Мисията беше абсолютна тъпня като замисъл. Двама човека, дори и с различни интереси и реализация винаги могат да намерят допирни точки и теми за разговор, но целият замисъл за любовта във ВИП-брадър ми подсказва доста елементарен сценарий.

# 859
сред най-класовите ще са Маргарита и Енджи

Най-класовите?
С някакво такова излъчване са, но не са изключени изненади.

Явно не знаеш значението на думи, които използваш.

Справка: http://ibl.bas.bg/rbe/lang/bg/%D0%9A%D0%BB%D0%B0%D1%81%D0%BE%D0%B2/

Така де, обърках думите, имах в предвид класни. Wink

# 860
от ФБ  Joy

Скрит текст:
Истинският Биг Брадър би вкарал в къщата си:

Дилян Пеевски - депутат, бизнесмен, меценат. Стаята му ще заема половината къща, ще е с бронирани стъкла, а завивките му ще са кевларени. Влиза в комплект с пиарка, щото не му се говори с тримата журналисти, които все още не работят за него.

Ирен Кръстева - медиен могул и майка на Дилян Пеевски. Влиза с каса водка и пита за още. Докато е в къщата печели 3 пъти джакпота от тотото без да е играла. Истинска късметлийка.

Бойко Борисов - министър председател, футболист и тенисист. Заема мястото пред телевизора за да си гледа мачовете, пред него има тесте карти, а когато някой пожелае да играе с него го набива, за да го е бил на карти.

Искра Фидосова - бивш депутат, нотариус и бивш държател на червен и зелен маркер в НС, че да знае раята как да гласува. Влиза с копмлект тефтери и тайна мисия да научи Бойко, че не се казва Фидосиева. Накрая губи.

Ни Ло - защото е навсякъде.

Васил Божков - бизнесмен, меценат и печеливш. Не говори много, но не защото не иска, а защото всички се надпреварват да му правят комплименти, колко е страхотен и велик. Накрая, без да е казал и една дума, печели Брадъра и си тръгва с къщата. И с Ни Ло.

Валери Симеонов - зам. министър и озвучител. Вкарват го в къщата да пуска и спира музиката и ако случайно някоя баба от Нови Хан прескочи оградата да я разкара с шутове.

Веселин Марешки - зам. председател на НС, аптекар и бензинджия. Раздава успокоителни хапчета без пари, когато стане напрегнато. През цялото време крои планове как да премести къщата на плажа в Кабакум, че онази вече му е малка.

Корнелия Нинова - депутат и шеф на БСП. Флиртува ту с Бойко, ту с Делян, но ѝ връзва само с Марешки, който ѝ подарява мазило за напукани пети, понеже демокрацията ѝ е отнела гладката кожа по стъпалата.

Георги Гергов - хотелиер и кафеджия. Първата вечер коли прасе на двора и всички заедно пеят в едийн глас "Ние сме на всеки километър". Оригва се шумно, но всички намират това за супер забавно.

Валерия Велева - Мадам и баничарка. Присламчва се към всеки и му говори, колко е прекрасен, а другите отвратителни. Накрая всички разбират що за стока е и ѝ правят мечка. Изненадващо това ѝ харесва, само моли, когато я тъпчат, да внимават с прическата ѝ, щото ѝ била най-ценното.

Цветан Васлиев - бежанец със сръбски акцент. Тропа по стъклата на на одаята на Дилян, а Бойко го бие още преди да поиска да играе карти с него. На въпросът "Къде са парите?" отговаря: "В торбичките". "В кои торбички?" - "В торбичките под очичките".

Гласът на Биг Брадър ще е на Ахмед Доган. Също както и в реалния живот, никой никога не му противоречи.
На финала печелят всички, но в калабалъка наградите на Цветан Василев изчезват и той си заминава още по-тъжен за Белград.

# 861
  • София
Изтървах началото,
*******************************************************************************************
1-ва част
https://videobg.nova.bg/novatv/2017/vipbrother/vipbrother-2017-09-11_01.mp4

2-ра част
https://videobg.nova.bg/novatv/2017/vipbrother/vipbrother-2017-09-11_02.mp4

********************************************************************************************

# 862
  • Враца
Изтървах началото,
*******************************************************************************************
1-ва част
https://videobg.nova.bg/novatv/2017/vipbrother/vipbrother-2017-09-11_01.mp4

2-ра част
https://videobg.nova.bg/novatv/2017/vipbrother/vipbrother-2017-09-11_02.mp4

********************************************************************************************

Hug Hug Hug

# 863
Момичета,кажете може ли от някъде да свалят епизодите на брадъра,че вечер няма как да ги гледам,а денем съм на мобилен нет и мегабайтите свършват много бързо.Та мисълта ми е да си го тегля нощем на wi-fi вкъщи и да си ги качвам на флашка,та да си ги гледам на другия ден.Помагайте,че съм фенка и съм зарибена Simple Smile

Ако питаш за торент, гледам, че са качили епизода в p2pbg . com.

# 864
Гледах сеира тази вечер на части. Изпуснах влизането на Мегз. Та пропуснаха ли да я питат за любовта в живота ѝ?

# 865
Е че как ще пропуснат. Тя мънкаше в началото, не искала да и задават този второс, после уж се изпусна и каза че имала човек до себе си.

# 866
Някъде има ли ги всички участници и снимки, както в миналите теми? Исках просто да ги видя, че толкова много сте изписали, а в началото на темата нямаше.

# 867
Ама на тази Сърчаджиева кой й каза, че рустото й седи добре ?
Богданска е богиня ! Страхотна красавица, само заради нея ще гледам това шоу, просто не мога да повярвам каква естествена красота и чар пръска, на фона на всички останали карикатури и подобия на жени в къщата.

Последна редакция: вт, 12 сеп 2017, 06:33 от Анонимен

# 868
В къщата стана "манджурляк" от ВИПове / както казва Манчев/

# 869
  • гр. Шумен
Оказва се обаче, че Сашка и Марги се познават добре и са близки. През ум не ми минавало подобно нещо, но факт.
Ами доколкото си спомням (поправете ме ако греша), Сашка е завършила естрадния отдел на консерваторията в самия край на 80-те и даже малко се изявяваше като естрадна певица. После като почнаха пирин-фолковете, мина към фолка, а пък на пирин фолк се изявяваха  и естрадни певци, просто беше моден в началото на 90-те. Сашка никога не е била типичната чалгарка в музиката, по-скоро е кадър на пирин-фолк, въпреки че държанието й е доста чалга. Не знам, но в сравнение с ВИП денс 2009, когато се опитваше да си прави та*ак с Нешка РОбева, доста обрана ми изглежда.
Спрях след като влезе Марги, щото ми писна да се боря с он-лайн излъчването. Може ли да ми кажете успешна ли беше мисията и кой се настани във ВИП спалнята?

Последна редакция: вт, 12 сеп 2017, 07:30 от Sessilly

Общи условия

Активация на акаунт