Vip Brother 2017 - тема 2

• 242 232
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 1 110
  • София
Е, може ли голям човек да му викат Цуни?

# 1 111
Е, може ли голям човек да му викат Цуни?
Ми то от малък така му викали Joy

# 1 112
Ох, и аз го забелязах панталона на Алекс, че и светъл цвят беше, та допълнително увеличава визуално.
Тя иначе си е добре жената, не е пълна и изглежда много добре.

# 1 113
Не харесвам ни Лакин, ни жена му.

Хора казвам ви, прочетете разказа на Паскалева за Цуни ми го. Че е пишман писателка, така е, но в оная книга май е написла доста истини. Не че и за нея не се говорят едни 😒

# 1 114
  • София
Наистина страшно несполучлив аутфит й бяха избрали на Алекс. Сигурно хич не е лесно да докараш ужасен вид на иначе добре изглеждащ човек.

# 1 115
Ох, Дара, защо ме подсети за Цуни....Joy

Защото ни бИдЕ представен като плейбоя в групата и е редно да се караме за него, а не за застаряващ ... кой както иска да продължи изречението. Плюс това и Цуни каза, че като пие, не пие едно-две малки, а пие качествено, т.е., докато не се направи Гуди. Има потенциал и в него, стига с тоя Ласкин.

# 1 116
Искаш да те води на Гърция, знам аз, златотърсачка такава. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 117
Алекс освен, че беше облечана неподходящо, в лицето беше като мита чиния.. бледа като болна. Абсолютно никакъв грим, то никой не е казал да е намазана като Маги коминочистача, ама все пак..

# 1 118
Алекс освен, че беше облечана неподходящо, в лицето беше като мита чиния.. бледа като болна. Абсолютно никакъв грим, то никой не е казал да е намазана като Маги коминочистача, ама все пак..

Подкрепям! Красиво лице,но защо не са участвали стилисти и гримьори???
А този цвят на косата я обезличава и състарява с години!

# 1 119
Искаш да те води на Гърция, знам аз, златотърсачка такава. Stuck Out Tongue Winking Eye

JoyJoy

# 1 120

JoyJoy
А , Цуни Тет най- малко на Франция  трябва да води. В краен случай- на Абу Даби Joy

# 1 121
  • Испания
Приятно ми е! Гуни!

Май от снощи не сте спирали с пиЧиетата.

# 1 122
Ех, разкрихтА мА. Ми, той Цунито от малък си е такъв - води ги НА Гърция и НА други страни. Даа, от малък си е такъв.

# 1 123
  • somewhere near the sea
Сега така се прави- грим, който изглежда все едно, че е напълно натурална, без грим. Може би са искали да я противопоставят на наклепаните кифли вътре.

# 1 124
Алекс да си уволни фризьора. Толкова зле изглеждаше Sad

Общи условия

Активация на акаунт