Vip Brother 2017 - тема 2

• 241 951
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 2 520
Има ангажименти в чужбина тя, ама явно модните ги крие упорито от публиката, щом лятото на 2017 г. казва, че си е сложила цици, като е събрала парите, работейки като сервитьорка в Кипър. Не ми звучи като да изкарва маса пари от снимки и ревюта в чужбина.

http://life.dir.bg/news.php?id=25942560

Колко ли време е работила като сервитьорка за да спести за силикон Laughing . Аз мислех, че тази година е завършила УНСС newsm78 .

# 2 521
Където ме заведе там, чакай първо да каже как са обувките, че ако не му хареса никъде няма да ходя. Joy
Подготви си няколко чифта за всеки случай. Все едни ще одобри. Ние ще стискаме палци да минеш фейс контрола.  Laughing

А чухте ли я Мегз в самото начало на разговора с ББ каза нещо в смисъл, че искала пак да отиде при фризьорите, отзад/отвън, където била преди малко. Къде ли е била и защо тогава не са й махнали перуката? Thinking
При Цуни няма фейс контрол.Трябва да се минава чипик контрол;)

# 2 522
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
И какво кара една моделка да крие кориците, които е снимала, но да се хвали, че е сервитьорка в Кипър?

# 2 523
Леле, уДЖАс, наистина ли са рязали дрехи за наказание, доста гадничко, мутренско ми звучи, и то какви дрехи... жал ми става.

# 2 524
Леле, уДЖАс, наистина ли са рязали дрехи за наказание, доста гадничко, мутренско ми звучи, и то какви дрехи... жал ми става.

Вместо да ги занесе на химическо и да ги подарява малко по малко на новата, простака ги е нарязал и сега купува на ново Grinning

# 2 525
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Ама на Мара бившите й не й изхвърлят дрехите през прозореца, като на пресвета Богданска...  Laughing
Да бе!
Гущеров директно и е нарязал с голямата ножища всички дрехи и аксесоари на Шанел и ала-бала. Не е изнесла от тях абсолютно нищо. Peace
С бодигардовете са късали и рязали на поразия. Съсипали парцали за 6 цифрена сума.
Ако наистина е постъпил така е много ниска топка...големия мъж! Да не говорим с какво чучало я замени  Rolling Eyes

# 2 526
  • До морето
Това с изнасянето нали го беше обяснила с това, че купила апартамент на Марая, който сестра ще живее щом е в Бг. После и в Черешката там си посрещна гостите, въпреки че преди това охотно показваше семейния им дом с Хриси.

Мария не веднъж е казвала, че когато баща им гш е зарязал са нямали никакви пари. Спяли са с дрехите прегърнати заедно с майка си и сестра си, защото са нямали ток и студували. Та, да - обича парите тя, сигурно ще направи и прави всичко, за да не стигне пак дотам.

# 2 527
  • Варна/Лондон
Да се присламча към ваш'та маса, ама не знам бирата брои ли се за пичие, че за тия тъпунгери не ми се хаби Monkey Shoulder- а на ММ. Laughing

# 2 528
Да бе, да ги беше занесъл на пазара на бълхите и другите к.рви да намажат на старо. Ама то отде толкоз акъл у Гущи? Пък и отде такава тапа като Мара?! 1.50 с вдигнати ръки и 38 кг. На кой ще му станат Шанелите и всичко отишло под ножа.

За Богданска слухове има доста. Компании правила по Италия.... пръсти, мръсти и те така.

# 2 529
Гущера е изгонил точно както сте писали, искала мноого пари, все не била доволна и затова е натирил Whistling Да Денси и аз знам, че парцалите май не е успяла да ги вземе Whistling

Тя разказваше при Гала мисля, че тя решила и си тръгнала. Натърти няколко пъти, че тя е взела решението за раздяла.

# 2 530
Този Бирмата вече го знам, и той един бузанчо беше, да, стигнах до едно заключение, на Мара явно не ѝ пука с какви мъже е, важното е да са с много парички.

# 2 531
 Що ни излъгаха, че ще е на живо?

# 2 532
Гущера е изгонил точно както сте писали, искала мноого пари, все не била доволна и затова е натирил Whistling Да Денси и аз знам, че парцалите май не е успяла да ги вземе Whistling

Тя разказваше при Гала мисля, че тя решила и си тръгнала. Натърти няколко пъти, че тя е взела решението за раздяла.

Ми, ако те гонят теб - няма ли да си тръгнеш? Grinning Тръгнала си е жената, кво да прави?

# 2 533
Богданска и Петканов се държат като тъпи тийнове. Много ме дразнят и двамата.

# 2 534
  • Испания
Преди мислех, че Петканов е кофти човек, ама като гледам Богданска, заслужила си е всичко. Грам достойнство няма.

Общи условия

Активация на акаунт