Vip Brother 2017 - тема 2

• 241 750
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 2 595
Тези двамата ако ще се целуват, ще има счупени зъби.

# 2 596
Къде сте , елате да обменим кортизон / По Петканов  Joy/
Ей , че лаф  hahaha

# 2 597
Мегито много се драматизира, направо е патологична.

Тоз Петкан всички го накацаха, магнит гоуем.

На Сашка привилегиите ме кефят - собствена изповедалня имала, ми тва е да си звезда!!!

Имам въпрос към Нова, кое, за бога, от това, което гледаме в момента е на живо, че има надпис "live" на екрана? Не ми отговаряйте. Хаха.

# 2 598
  • София
Сашка си има симптомите на критическа.

# 2 599
Айде сваляйте перукта на Мегчето бе! То се не търпи вече. Фиби, лепило, лак! Да не е лесно. Пак търси евтин ПР туй Мегче, както в Къртицата. Там се мляскаше редовно с друг противняк- 100 кила.

# 2 600
  • Бургас
O,да Килата майка,мега ми е противен като визия.

# 2 601
  • Сф
Сашка е клоуна "То" Scream

# 2 602
  • София
Мегз се смее така, сякаш получава астматичен пристъп.
Абсолютно... Joy

# 2 603
А сигурно ли е, че е гей newsm78  Посягаше да я мляскоти по едно време, но бях зад тях и не видях страстно ли, може само приятелска целувка да е било Naughty

# 2 604
Сетих се Петканчо на някакъв конкурс за плеймейтки как осмука с език някаква, която изглеждаше като сериозен носител на хепатит.  Sick

Никак не са гнусливи тия "випове".

# 2 605
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Без коментарите на Сърчаджиева е много скучно.

# 2 606
  • София
Сашка си има симптомите на критическа.
Сашето е с ГТР ( генерализирано тревожно разстройство). Спомням си, когато карах психиатрия, че точно като нея си описваха симптомите, точно срутващи. В началото не вярвах и ми се струваше прсилено, докато една жена точно пред мен го направи. Мога само да и вляза в положение и да се надявам на повече разбиране от съквартирантите, а не на злобни и присмехулни подхвърляния.

# 2 607
  • Испания
На вниманието на Петканов:

Кортизон (17-хидрокси-11-дехидрокортикостерон) с химическа формула C21H28O5 е кристален кортикостероиден хормон, изолиран от надбъбречната жлеза. Намалява локалните възпаления и се използва при лечение на ревматични, астматични и алергични състояния.

# 2 608
Днес някой се чудеше кой щял да бъде новият любимец на ББ, на който ще му лъскат **** имиджа.
Ей, на - Петканчо

# 2 609
  • Варна
А сигурно ли е, че е гей newsm78  Посягаше да я мляскоти по едно време, но бях зад тях и не видях страстно ли, може само приятелска целувка да е било Naughty

Еми що не снима ,сега да се чудим кой е бил "онзи"  Wink

Общи условия

Активация на акаунт