Vip Brother 2017 - тема 2

• 241 415
  • 3 846
  •   1
Отговори
# 2 835
  • Някъде в Матрицата
Ох, и тази вечер ви догоних.  Grinning Grinning Grinning
Мернах началото на предаването, когато Петканчо се разхождаше в розов халат и после се включих чааак по време на Господарите и Бай брадъра се караше на Мегз. А после Рачков със салфетката.  Joy Joy Joy Joy
И какво сега? Перуката е свалена? Добре де, може би съм много изостанала от тенденциите в перуките, но някога и аз имах перука. Не съм имала проблемите, които измъчиха момичето. Слагах си я и си я свалях без необходимост от Хилти.  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Какви са тия перуки, че и допълнителни уши да са им необходими?  Crazy Crazy Crazy

# 2 836
Момичета , пак аз ...Къде да търся епизодите?
Ровя из темата преди да Ви помоля за помощ , но не намирам

# 2 837

Виж всички мнения от темата -> трите точки горе (новата версия) и "отпечатай", търси в мненията на Mari_Mar. Има два линка за първи епизод, в самите линкове ако редактираш само дата ще можеш да ги гледаш  bouquet

# 2 838
В novaplay качват епизода почти веднага, след свършването му.
https://play.nova.bg/programi/vip-bradur/873852?autostart=true

# 2 839

Виж всички мнения от темата -> трите точки горе (новата версия) и "отпечатай", търси в мненията на Mari_Mar. Има два линка за първи епизод, в самите линкове ако редактираш само дата ще можеш да ги гледаш  bouquet

Mного благодаря

# 2 840
На Александра това й е работата - плащат и за такива снимки, при Мария е малко по-различно - прави си такива снимки, за да й плащат.

Честно ама този цитат ми заприлича на един на В.Божинов Grinning  Нищо ама нещо.
Е, как - той ми е вдъхновението Grinning

Снощи ме е яд, че изпуснах Господарите. В Брадъра може да е смешно, но при тях още по. И имам усещането, че основно Мегз ще е на подбив.

# 2 841
В novaplay качват епизода почти веднага, след свършването му.
https://play.nova.bg/programi/vip-bradur/873852?autostart=true
Много благодаря , пробвах , от чужбина не става

# 2 842
# 2 843
  • sofia
Снощи..малко тъпо беше епизодчето. Тоя пък Петканов голям Убавец. А фъфлещите хихикащи диалози с МегЦ, направо са негледаеми. Дооосааадаа.
Мара ме зарадва, като се излъчи в цял ръст и изкара аристократично монолог. Трябваше да се покачи на стола, за да е още по-величествена. Ма вярно, страшни глупости приказва, но пък си вярва.
Алекс не ми е интересна. Такива моми, под път и над път.
Сашка е сладур!
Ваня Щерева ми напомня Еврото и онази рошавата жена на Слабаков. Нагажда се към чалга-величието. Очаквам да започне да закриля Джугани, която ще се окаже "Многодобромомиче".
Мара ме кефи, щото е естествена. А и ме умилява някак. Малко, величествено хобитче.

# 2 844
  • Сф
 Не ме кефи Алекс, казала Мария "твоя Дани" , ама те са двама Дани - та там, кво толкова!Мария може да не блести с мозък, но със сигурност знае как да се държи в обществото.Алекс е лигава, но е малка още, въпреки че би трябвало да е по сдържана, поне според мен.Мария я "скри" направо с монолога си, който нарече диалог😄 
А Сашка ми е толкова елемнтарна, че ми идват в повече разборите и.
Мисля , че ББ си е хванал Мегз за изкупителна жертва и се гаври .
Изобщо на Б Б много му е ниско нивото тоя сезон..

# 2 845
Мария хем не искаше да говори с Александра, хем такава реч дръпна.
Сега я чух пак кави ги бръщолеви - "Аз ти предложих да бъдем равни"  Shocked WTF?

# 2 846
"Аз ти предложих да бъдем равни"  Shocked WTF?

Класа, къде я търсиш ти Марето да ти е равна с някакви Сашета-Машета...

# 2 847
И двте са смешка. Една ковра се свтва, че идва младо, свежо попълнение и се дразни, че по - младата ще и' вземе 'ляба.
Се ля ви...

# 2 848
Марчето видя, че Александра се притесни и не можа да ѝ влезе в тона, та започна с монолога, както тя си знае.
На мястото на Алекс просто бих я прекъснала в един момент и бих ѝ казала, че рязко и аз съм изгубила интерес да обсъждам каквото и да било с дами като нея.

# 2 849
Скрит текст:
На Александра това й е работата - плащат и за такива снимки, при Мария е малко по-различно - прави си такива снимки, за да й плащат.

Честно ама този цитат ми заприлича на един на В.Божинов Grinning  Нищо ама нещо.
Е, как - той ми е вдъхновението Grinning
Снощи ме е яд, че изпуснах Господарите. В Брадъра може да е смешно, но при тях още по. И имам усещането, че основно Мегз ще е на подбив.

И аз изтървах Господарите снощи, но току що се "поправих" Blush

https://gospodari.com/%D0%BF%D0%B5%D1%80%D1%83%D1%87%D0%B5%D0%BD … -video130747.html

Общи условия

Активация на акаунт